GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
12 Ocak 2025, 12:27:57

Levian Roleplay

Başlatan Landrow, 11 Nisan 2022, 18:32:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Landrow

SUNUCU BİLGİLERİ
Sunucu Adı : Levian Roleplay - [2xPayday]
Sunucu Adresi : Bakım
Sunucu Versiyonu : 0.3DL R1
Sunucu Durumu : Kapalı
Discord Sunucusu : https://discord.gg/H5cfyYNuT9
Web Site : www.bakım.com

HAKKIMIZDA

Kalıcık & Sizden Beklentilerimiz
Sunucumuzun modu ve Anti-Cheat sistemi üzerinde büyük gayretler göstererek uğraşıyoruz. Sunucumuzda istediğimiz tek şey size düzgün bir ortam ve güzel bir deneyim sağlamaktır. En çok gayret gösterdiğimiz şey sunucumuzun uzun ömürlü olmasını istememiz, üzerinde çalışmamızdır.

Levian Roleplay ekibi tam olarak neyi amaçlıyor?
Yukarıdada belirttiğimiz gibi, hedeflediğimiz en büyük şey sizlere düzgün ve uzun soluklu bir ortam sağlamaktır. Ekibimiz yüksek tempolu bir şekilde görevlerini yerlerine en iyi şekilde getirmeye çalışmaktadır. Bir diğer amacımız ise yetkili ayrımcılığına izin vermemektir.

Yetkili Kadrosu

Management: Whatif - CozWorthX
Lead Admin: 06.Mert

S.S.S
"Anti-Cheat nasıl oluşuyor?" - Levi-AC dediğimiz bir sistemin temelini attık ve artık direk hile kullanımında kickliyor ve kişiyi hapise atıyor ve donduruyor, kişinin oyunu kontrol edildikten sonra ise dondurulması ve hapisi kaldırılıyor.

"Oyun Modunuzun Alt Tabanı Nedir?" Alt Tabanımız Victimdir, ama baya geliştiriyoruz ve Victimden hiç bir şey yok, sizlere sadece daha iyi bir sunucu ve sistemler sunmak istiyoruz.

Yetkili/Oyuncu ilişkisi
Yetkili kadromuz oyuncular ile saygı çerçevesi içinde, düzgün bir şekilde iletişim kurarak sorunlarını çözüp ihtiyaçlarını karşılamaktır. Herhangi bir sorun yaşandığı taktirde yüksek yönetim sizlerin fikirlerini bekliyor olacaktır.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2022, 13:39:27 TheLemon
UNT Gaming - 2023

Landrow

UNT Gaming - 2023

BeeKaa

2gb ram ile sunucu açıp üstüne bizim discord şablonuna benzetmeye çalışıyorlar, onu geçtim güncellemeleri çalmasanız keşke. Özgünlük önemli arkadaşlar.

Son düzenlenme: 12 Nisan 2022, 17:48:54 BeeKaa Sebep: gerçekler

Landrow

UNT Gaming - 2023

Landrow

UNT Gaming - 2023

Rodeiun

türedikçe türüyolar ya

Superman

Gözlemlerime göre daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz, sağdan soldan gördüğünüz sunucu discordlarından çalıp ekliyorsunuz. Discord permlerinizi anlamış değilim. Sunucu adı Levian ama permlerde very roleplay yazıyor. Adminlerinizin dünyadan haberi yok. Başarılar diyeceğim ama yaptığınız bir şey yok.

lev

ön yargı oluştu başarılar

Landrow

Discord çalıntı olabilir, ama mod dünyada tek olucak o kesin mod efsane bişey olucak.

UNT Gaming - 2023

lev

bu hangi sunucu levian mı very mi her yerde farklı bi şey yazıyor

ibocanpashasarsilmazcano

victim mod kullaniyorsunuz dünyada tek olucak mıs saçh:D:SÖHDSÖHDÖ:ShdösLKSDHKLDSKHLDSKLHDS EFSANE BİSEY OO MAN

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

feickthelord

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 07 Temmuz 2022, 16:52:39
victim mod kullaniyorsunuz dünyada tek olucak mıs saçh:D:SÖHDSÖHDÖ:ShdösLKSDHKLDSKHLDSKLHDS EFSANE BİSEY OO MAN

konustu her modu unique olan ibrahim

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: feickthelord - 07 Temmuz 2022, 17:00:40
Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 07 Temmuz 2022, 16:52:39

konustu her modu unique olan ibrahim
benle ugrasınca haz mı aliyon bırak pesımı platformla ugrasmıyorum ben gıt yarım sanwood repe codıngle broom ama benim attıgımı heee

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

harrycikk

Alıntı yapılan: TheLemon - 13 Nisan 2022, 12:48:15
Discord çalıntı olabilir, ama mod dünyada tek olucak o kesin mod efsane bişey olucak.

En azından Discord şablonunu çaldığınızı itiraf ediyorsunuz, neden moduda çaldığınızı itiraf etmiyorsunuz?  Ayrıca virgülden sonra ama kelimesi kullanmak yanlış olur. Bişey değil, bir şey olacak. Lütfen ne yaptığını bilin ve öyle devam edin, başarılar demek istiyorum ama içimden pek gelmiyor.

riverwood