GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Foreign Roleplay - #SummerLife

Başlatan #Broody, 26 Haziran 2022, 18:41:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#Broody

-Bütün-

İlk başta Foreign Roleplay'den selamlar, yönetim ekibi olarak bir çok sunucu gezdik, takıldık ve bıraktık. Bıraktığımız ve takıldığımız sunucularda en iyi sunucuyu yapabilmek için rapor çıkardık, "neler olabilir veya neler olmaz?" Zaten bu sorunun cevabını açacağımız sunucuda kolay bir şekilde bulabileceksiniz. Ben yine de bir tane belirlediğimiz kuralı anlatayım. Üst yönetim (yetkili takımı içinde geçerli) kendine para veremez (herkes gibi kendiside alış/satış veya meslek yapmak zorundadır), kendine silah veremez, kendini rollerde admin diye üstün göremez ve bunun gibi bir çok kural bulunmakta. Sunucu ekonomisinden bahsetmek gerekirse, her ne kadar hard roleplay üzerine kurulmuş bir konsept olsakta, sizleri sıkmamak amacıyla ekonomimiz azda olsa medium üzerinde işleyecektir yani para azda olsa kolay kasılacaktır. Los Santos City Hall rolleri, Los Santos Police Department rolleri,  Los Santos Fire&Medical Department, Şirket rolleri(beta sürümde in-aktif), Federal Bureau of Investigation rolleri, Çete rolleri aktif. Müslümanlık rolleri, Türk rolleri, Ünlü isimle yapılan roller yasak. Yetkili ekibi hakkında bilgi vermek gerekirse, bir çok sunucuda yetkililere torpil söz konusu ortaya çıkıyor veya admin power, biz böyle terimleri veya torpil konularına çoktan önüne geçmiş ve engellemiş bulunmaktayız. Kısaca sunucumuzda yetkililerimiz admin power yapmamakla beraber, 7/24 aktifliği ve ilgililiği ile öne çıkmaktadır. "Peki ya en çok destek verdiğimiz birlikler nedir?" soruya cevap ise en çok destek verilen birlik türleri aslında yok çünkü sunucunun suçlu ile polis arasında gidip gelmesini saçma buluyoruz bu yüzden bütün birlik oluşumlarına(türlerine) destek veriyoruz. Bizim için her birlik önemlidir, elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Tanıtımımız her ne kadar kötüde olsa, iyide olsa bizim asıl amacımız sizlere sunucuda destek vermek ve girdiğinize pişman etmemektir zaten sunucuya girdiğinizde herşey belli olacaktır. Eğer güvence verebildiysek ne mutlu bize  :)  :elsalla:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucu hard roleplay, text-based ve amerikan roleplay konseptinde olacak.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenlenme: 30 Ağustos 2022, 22:06:30 #Broody Sebep: Ön Ek

FuckerFukara

mtb

Alıntı yapılan: FuckerFukara - 28 Haziran 2022, 15:57:41
Tanıtım çöp, tutmaz...

TANITIM ÇÖP TUTMAZ DEDİKTEN SONRA BENİM TANITIMIN EŞGAL

2017-2025

XziiTriOzz

Tanıtım çöp, tutmaz...

Bunu sen mi söylüyorsun ASDGYTWQFEUYGWGAETFWQYETFQWTFEQWE
rota admin ekibi ADSVWQYTFDETWQFAFEDYTFWQAFETYFWQFETQWE

yeni piyasanın eski çocukları

#Broody

#Broody

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 28 Haziran 2022, 16:07:21
Tanıtım çöp, tutmaz...

Bunu sen mi söylüyorsun ASDGYTWQFEUYGWGAETFWQYETFQWTFEQWE
rota admin ekibi ADSVWQYTFDETWQFAFEDYTFWQAFETYFWQFETQWE

:D

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.

Kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

lev

#Broody