GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Karakter Başvuruları Aktif] losland-rp.com – discord.gg/losland

Başlatan Losland, 22 Nisan 2022, 22:50:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berfaytunga

Alıntı yapılan: Losland - 12 Haziran 2022, 03:13:23
videodan izlediğim kadarıyla hud vendetta rpg hud'u ile benzer hatta aynısı, güncel ve temiz bir hud yapmanız daha güzel olacağını düşünüyorum, şimdiden kariyerinizde başarılar dilerim.

ProxyExe

Güzel sunucu
Son düzenlenme: 18 Haziran 2022, 17:09:38 ProxyExe

OnlySimon

:gtasa: Sunucu South Central'ın devamı olacağı vb. konusundaki ön yargılarımı yıkmayı başardı ki zaten SC de bulunup zevk aldığım sunucuydu. Rüzgarını SAMP:TR'de estirecek bir sunucu. Her şey gönlünüzce olsun başarılar.

haroldjackson

imza kalemle atılır

feickthelord

Alıntı yapılan: haroldjackson - 26 Haziran 2022, 18:11:58
max engithinin yönettiği sunucu
senin yönettiğin sunucularıda gördük, abilerinin hesaplarında saklanmak yerine kendi hesabından atsana bu yorumu :Dd

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

haroldjackson

sen ne yalama bir adamsın la 19 sibobu ne abilerimin hesabından yazıcam aktif kullandığım tek hesap bu belanı arama sibop

imza kalemle atılır

feickthelord

Alıntı yapılan: haroldjackson - 26 Haziran 2022, 20:06:42
sen ne yalama bir adamsın la 19 sibobu ne abilerimin hesabından yazıcam aktif kullandığım tek hesap bu belanı arama sibop
19 sibobu mu? alkhSKOPJFHSAOP komik misin ulan

Ne sibop olduğunu burada uzun uzun yazardım, fakat insanların tanıtımlarını karalamamak adına sesimi çıkartmıyorum. Sosyal hayatında gram arkadaşa sahip değilsin, bari sanalda insanlarla düzgün olmaya çalış. Başarılı sunucuları görünce çıldırmaya da son ver oğlum.

https://www.gtamulti.com/forum/index.php?msg=235180

Sana bu platformda daha fazla prim yok, ucube Çınar Ercan.
Son düzenlenme: 26 Haziran 2022, 20:50:16 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

#McAllen

**BAZI** Sunucular gibi değil sağlam rol var. Başarılar

PAWN DEVELOPER

beratmethe

Çok kaliteli bir oyun modu yok ama sunucu 200 ve üzeri oyuncu çekiyor ?:D

Losland

Sahte hesaplarla bazı bot muhabbetleri döndürülmüş, ne yazık ki herkesi memnun etme gibi bir gayemiz yok ve olumsuz iletilere yanıt vermekle uğraşamayacağız.

GTAMulti forumundan Losland olarak çekiliyoruz. Son dönemlerde forumun amacı dışına çıktığıın ve eleştiri bahanesine sığınılarak forum politikalarının aşıldığını düşünüyoruz. Bunlara işlem uygulanmaması da bizi buradan soğuttu.

Konuyu arşivletmeden önce;
Canlı yayında tek tek tüm oyuncusunu specleyerek aktifliği gösterebilen tek platform olabiliriz. Aşağıya bazı videolarımızın bağlantı adresini bırakacağım.

Losland

Üstteki iletideki videoları incelersiniz. Konuyu kilitliyorum, moderatörler tarafından arşive alınabilir.

Losland hizmetini sürdürüyor. Herkese bol şans.

- Flexman