GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Varestia Roleplay - www.varestia-roleplay.com

Başlatan Senior, 25 Haziran 2022, 00:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Senior

MİSYONUMUZ

İnsanların roleplay ortamında istediklerinin sunucuya eklenmemesi ve bir çok hileyi geçirdiklerinden insanların zevkini bozan sebepler vardır. Varestia Rolepaly bunları en aza getirerek oyuncularının çoğunlukla istedikleri şeyi rolleri dahada kolaylaştıran ve güzelleştiren sistemleriyle insanlara güzel bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Sunucuyu ve rolleri baltalicak insanları sunucudan uzaklaştırmak için karakter başvuru sistemi ekledik. Bir çok güzel roller için özel mapler ve daha fazlası!

GELİŞTİRME SÜRECİ

Sunucu şuanda hala kodlanma aşamsında ve bissürü şey eklenmeye devam ediliyor. Bir çok yapılacak örnek verirsek Forum adresimiz, Panel, Karakter Başvuru sayfasi gibi bir çok şey ve Oyun Modu. Geliştirme aşamasında ilk hedefimiz bir kitle kazanmak ve bu kitleyle güzel roller yapmak ve iyi sistemler sunmak. Sizlerle buluşmak için gün sayıyoruz.

Açılış tarihi daha net olmasada 1 ay veya daha fazla bir süre olcak gibi duruyor ama dahada kısa olma ihtimali olacak. Duyuruları ve güncelleme notlarını takip ederek sizlerle buluşacağımız günü öğrenebilirsiniz.

ADRESLERİMİZ

SA:MP : Yapım Aşaması
Forum : Yapım Aşaması
Discord : https://discord.gg/MD2XmaYGrv
Teamspeak 3 : 45.147.45.153:9987

SİSTEMLER

[/color][/color][/color]
Son düzenlenme: 28 Haziran 2022, 16:54:02 Senior

Senior

Sistem paylaşımları konu güncellenerek atılacak ve discord'da ayrıyetten paylaşılacaktır.

Aytuğ

haroldjackson

imza kalemle atılır

mtb

Tek açık olan şey Discord :D sanmıyorum,başarılar.

2017-2025

Superman

Kardeşim bu kaçıncı sunucu git sen çakma client yap bir arka plan alıp yamuk birşey yapıştırınca logo olmuyor. Çalıp çırpıp ekleyerek sunucu olmuyor. Başarılar demek için bir başarı görmek gerekir fakat ben sizde bu başarıyı göremiyorum. Türedikçe türüyorsunuz sonra Samp bitti deniliyo.

lev

"Özgünlük keşfedilmemiş bir diyardır. Oraya kanoyu taşıyarak gidilir. Taksiye binerek değil."

Senior

Alıntı yapılan: 212mtb - 25 Haziran 2022, 01:34:14
Tek açık olan şey Discord :D sanmıyorum,başarılar.

Sunucu zaten aktif, ama bakım modunda duruyor bilerek eklemedik.

Alıntı yapılan: Superman - 25 Haziran 2022, 01:41:08
Kardeşim bu kaçıncı sunucu git sen çakma client yap bir arka plan alıp yamuk birşey yapıştırınca logo olmuyor. Çalıp çırpıp ekleyerek sunucu olmuyor. Başarılar demek için bir başarı görmek gerekir fakat ben sizde bu başarıyı göremiyorum. Türedikçe türüyorsunuz sonra Samp bitti deniliyo.

Çakma client? kimden bahsettiğini bile bilmiyorum dostum logo dersekte logoyu zaten geçici yaptırdık ve çalıp çırpıp derken çalmadık sıfırdan yapıyoruz herşeyimizi sunucuya geldiğinizde görürsünüz.

Alıntı yapılan: Aytuğ - 25 Haziran 2022, 01:13:14
Başarılar rez

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: haroldjackson - 25 Haziran 2022, 01:28:24
sıkılmadınız mı

Neden sıkılalımki?

Son düzenlenme: 26 Haziran 2022, 16:10:07 Razor02 Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

mtb

Hepsini tek tek yanıtlayıp trend 1 e kasmanız bile acizliğinizi gösteriyor.

2017-2025

Senior

Alıntı yapılan: 212mtb - 25 Haziran 2022, 12:09:23
Hepsini tek tek yanıtlayıp trend 1 e kasmanız bile acizliğinizi gösteriyor.

Evet dostum ileti kasıyoruz, sen haklısın tek.

feickthelord

Tüm iletileri tek tek yanıtlamak yerine toplu bir şekilde yanıtlamaya çalışın, forum uyarısı almayın. Başarılar, konu üstünde biraz daha çalışmalısınız.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Senior

Alıntı yapılan: feickthelord - 25 Haziran 2022, 12:23:33
Tüm iletileri tek tek yanıtlamak yerine toplu bir şekilde yanıtlamaya çalışın, forum uyarısı almayın. Başarılar, konu üstünde biraz daha çalışmalısınız.

Keşke bütün insanlar böyle nazikçe cevaplar verebilse, daha dikkatli olacağız teşekkür ederiz geliştirmeye çalışacağız.

Senior

Küçük çaplı güncelleme notları paylaşıldı!

Son düzenlenme: 25 Haziran 2022, 23:36:27 Senior Sebep: Yazım Hatası

mtb

2017-2025

Senior

Alıntı yapılan: 212mtb - 25 Haziran 2022, 21:48:32
Alıntı yapılan: Senior - 25 Haziran 2022, 19:50:08
- Sahil kısmına bissürü yeni map eklendi. [GENEL]

bir sürü*

Teşekkürler, düzeltildi gözümüzden kaçmış.