GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
13 Ocak 2025, 14:46:26

Foreign Roleplay

Başlatan #KingCrunch, 21 Haziran 2022, 23:53:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#KingCrunch

MİSYONUMUZ
Oyuncularımıza istedikleri ortamı sunmak istiyoruz. Çoğu sunucuda çatışma rolleri çok kısıtlı oluyor biz tam anlamıyla bu kısıtlamayı kaldırmak için buradayız. Oyuncularımızı sıkmadan cezalandırma sistemi uygulamak isteriz, herkes hata yapabilir fakat bu sunucuda adalet yok demek değil. Oyuncularımıza değer vermek bizim için çok önemlidir. Çoğu sunucuda admin power çok yaygın bunu tamamen ortadan kaldırmak için buradayız.
VİZYONUMUZ
Çoğu sunucuda cezalandırma sistemi çok farklı ilerliyor, admin kadroları acemi olarak devam ediyor. Biz bu algıyı tamamen kaldırmak istiyoruz admin power vb. Kesinlikle olmamak üzere cezalandırma sistemini yeniden yazıyoruz, yeni oyun modları scriptler ile birlikte yepyeni bir ortama oyuncularımızı davet ediyoruz.

SUNUCUMUZA HERKES DAVETLİDİR UNUTMA SENSİZ BİR KİŞİ EKSİĞİZ.

Son düzenlenme: 22 Haziran 2022, 12:42:00 #KingCrunch

#KingCrunch

mtb

Tasarımlar çalıntı konu çok klişe başarılar.Bir de discord'dan başka bağlantı adresi yok :D

2017-2025

#KingCrunch

Alıntı yapılan: 212mtb - 22 Haziran 2022, 12:37:39
Tasarımlar çalıntı konu çok klişe başarılar.Bir de discord'dan başka bağlantı adresi yok :D
Daha platformda yeniyiz konu duzeltilicek

mtb

Alıntı yapılan: #KingCrunch - 22 Haziran 2022, 12:41:09

Karne harçlığıyla açılmış 2 ay sürecek sunucu gibi tekrar başarılar.

2017-2025

#KingCrunch

Alıntı yapılan: 212mtb - 22 Haziran 2022, 12:42:51
Alıntı yapılan: #KingCrunch - 22 Haziran 2022, 12:41:09

Karne harçlığıyla açılmış 2 ay sürecek sunucu gibi tekrar başarılar.
Aşagılamak yerine yardımcı olsanız belki birşeyler düzelir

lev

Hydra Artz'ın bu çalışması güzel fakat bunu logo için kullanmak biraz kötü başka logo yapım videoları ile geliştirebilirsin başarılar

FuckerFukara

#KingCrunch

Alıntı yapılan: lev - 22 Haziran 2022, 13:11:01
Hydra Artz'ın bu çalışması güzel fakat bunu logo için kullanmak biraz kötü başka logo yapım videoları ile geliştirebilirsin başarılar
Önerinizi dikkate alacağız teşekkürler.

gonyalimane

Başarılar, oyun modunuzun uniqueden farkı yok tanıtım özensiz sunucuya girmedim fakat para dağıtımlarına göre "Roleplay" adında "Gun-RP" gibisiniz biraz özen gösterebilirsiniz.

#Broody

Alıntı yapılan: wxrmz - 22 Haziran 2022, 22:50:19
Başarılar, oyun modunuzun uniqueden farkı yok tanıtım özensiz sunucuya girmedim fakat para dağıtımlarına göre "Roleplay" adında "Gun-RP" gibisiniz biraz özen gösterebilirsiniz.

Öneriniz için teşekkürler, deneme sürümünde mod paketi kullanmayı denedik fakat olmadı. Beta sürümünde en iyisiyle karşınızda olacağız.

Senior

Tanıtım geliştirilebilir ve modunuzu sıfırdan etraftan kodlarla toplayabilirsiniz bence başlangıç için. Genede önerim profesyonel pawn'cı bulup anlaşmanız.

#Broody

Alıntı yapılan: Senior - 25 Haziran 2022, 00:32:07
Tanıtım geliştirilebilir ve modunuzu sıfırdan etraftan kodlarla toplayabilirsiniz bence başlangıç için. Genede önerim profesyonel pawn'cı bulup anlaşmanız.

Deneme sürümde hazır bir mod paketi kullanmıştık bunun yararı olmadı, beğenilmedi bizde bir pakete odaklanıp onu geliştiriyoruz. Böylece daha iyi olur diye düşündük. Pakete sürekli yeni şeyler ve kodlamalarda değişiklik ekliyoruz.

haroldjackson

imza kalemle atılır