GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanwood Roleplay - Beyond imagination

Başlatan CycoDev, 15 Haziran 2022, 18:29:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CycoDev

Sanwood Roleplay - Beyond İmagination

~  Herkese sağlıklı günler, umarım keyifleriniz yerindedir. Bir & iki aydır üstünde çalıştığımız projemizi kitle elde etmek için ufak çaplı duyurmaya karar verdik. "Sanwood Roleplay --" hazır bir oyun modu üzerine geliştirdiğimiz bir sunucudur, sunucuda ki amacımız kesinliikle kâr amacı gütmeden sadece "Oynanabilir" bir ortam oluşturarak ölmüş platforma yenilikler getirmektir, bunun için ekibimiz uğraşıyor.

Oyun platformunu daha bir kaç aydır geliştirdiğimiz için duyurduktan sonra hemen aktifleştirip gözlere girip düşmek istemiyoruz. Bu yüzden uzun bir süre geliştirme aşamasına gireceğiz, bu belki 5 ay belki 7 ay hiç bilemeyiz. Fakat bekleyişlerimizin ve çalışmalarımızın karşılığını katı katına alacağımıza inandığımız bir projeye giriş sağlamaktayız.

Bu yolda biizimle ve bizim olan tüm "samp.tr" oyuncularına teşekkürlerimizi sunarız. Sunucu gelişim sürecinin %60'ının tamamlandıktan sonra "Beta" sürecine girip bir kaç hafta bug arayışları yapacağız. Arayışlar bittikten sonra tekrar "Beta" sürecinden çıkıp gelişim sürecine adım atacağız.

Projeyi duyurduğumuz ilk gün yoğun bir ilgi almıştık ve bu bizim hoşumuza gitmişti. Fakat ekip içinde yanlış yetkilendirme yaptığımızı fark edemedik ve sonuçlarına katlanmak zorunda kaldık. Tatilde olduğumuz süreyi göz önüne alarak sunucumuza saldırı yapan ufak yaş aralığında olan arkadaşlar yüzünden projeyi bir kaç haftalığına bakıma almayı planladık. Bakımı ilk önce discord sunucusunun kanallarına düzenleyerek başlattık, sonrasında oyun moduna giriştik.

Geliştirme kısmında oyun modunun %85 gibi bir kısmını geliştirdik, bitirdik. Geri kalan sistemleri, haritaları, objeleri eklemeye devam ediyoruz, geliştirme sürecine ara vermiyoruz. Bunun yanında yeni grafikler ile sizlere platform üzerinde görsel bir zevk yaşatmayı planlıyoruz, bunları @212mtb  arkadaşımıza borçluyuz, minnettarız. Bunun yanı sıra değiştirilen Sanal sunucu, yedekleme sunucuları ile sunucu açıldığı zaman sizlere en üst oyun deneyimini sunmak için elimizden geleni yapmak için uğraşıyor olacağız.

Bizi en az biz kadar takip eden, proje konularımızda drama çıkartan şahıslar ile uzaktan / yakından bir alakamız olmadığını, karalama kampanyalarının yetersiz kaldığınıda belirtmek istiyoruz. Bu yola kemik kitlemiz ile çıktık, yeni kitlelere yol açıyoruz. En realistik, deneyimli ortamı sizlerle buluşturmak için çabalıyoruz. Sanwood Roleplay projesi yoğun bir geliştirme sürecinden çıktıktan sonra samp.tr platformunda ki dramalardan uzakta, kitlesiyle birlikte eğlenceli rol ortamı ile ferah ortamlara yelken açıcak.

Bu süreçte Kapalı Beta başvurularını vakti geldiği zaman aktif edeceğiz, 10 oyuncumuzu Beta Testlerine davet edeceğiz. Tüm oyun modu, forum geliştirmelerini yaparken bir yandan Sunucu içerisinde bulunan Oluşumlar için çalışmaları da başlattık, LSPD, GOV, GND," ve daha çok rol imkanı siz oyuncularımıza sunulacak.

Bekleyişlerinizin karşılığını katı katına alacağınız bir proje geliyor.

Son düzenlenme: 12 Temmuz 2022, 23:59:39 Sanwood Roleplay

CycoDev

mtb

2017-2025

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

rodoyf

CycoDev

Güncellemelerden haberdar olmak için discord sunucumuza katılmayı unutmayın, ek olarak BETA test sürecine gireceğimiz tarih ve saati paylaştık!
https://discord.gg/Fc6NS6T5
Son düzenlenme: 26 Haziran 2022, 19:22:26 Sanwood Roleplay

CycoDev

Holmes

Başarılar dilerim :) iyi yere gelmeniz dileğiyle

Merus

Başarılar dilerim konu tanıtımı biraz alıntı.Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 16 Haziran 2022, 12:20:02 Merus

CycoDev

Alıntı yapılan: Merus - 16 Haziran 2022, 11:41:45
Başarılar dilerim konu tanıtımı biraz alıntı.Başarılar dilerim.
Selam Merus, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Tanıtımın neresi alıntı?

soulflyxd

Tanıtım alıntı kurucuları dine kufur ediyor tavsiye etmem.

mtb

Alıntı yapılan: soulflyxd - 16 Haziran 2022, 13:51:25
Tanıtım alıntı kurucuları dine kufur ediyor tavsiye etmem.
Hiç bir tasarım alıntı değil hepsini kendim yaptım logoyu bile kendim çizdim.Alıntı olan yeri gösterirseniz sevinirim.

2017-2025

CycoDev

Merhabalar, gereksiz triplere girmeden kısa bir cevap vereyim. Sunucuda ki oyuncularımıza ve yetkili kadromuzda bulunmayan oyunculara(sque) küfür etmeniz bizim hiç hoşumuza gitmedi. Ve tanıtımın alıntı olduğunu söylemişsiniz fakat alıntı yeri gösterin dediğimizde hiç bir şey yapamıyorsunuz. Lütfen çocuk tavırlarınızı kendinize saklayın.

Merus

Alıntı yapılan: Sanwood Roleplay - 16 Haziran 2022, 13:59:39
Merhabalar, gereksiz triplere girmeden kısa bir cevap vereyim. Sunucuda ki oyuncularımıza ve yetkili kadromuzda bulunmayan oyunculara(sque) küfür etmeniz bizim hiç hoşumuza gitmedi. Ve tanıtımın alıntı olduğunu söylemişsiniz fakat alıntı yeri gösterin dediğimizde hiç bir şey yapamıyorsunuz. Lütfen çocuk tavırlarınızı kendinize saklayın.

Öncelikle ben size baştada dediğim gibi sizinle sıkıntım yok size duzgunce birşey diyorum benim dinime sovuryorsunuz bu saygısızlık.