GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:34:53

Xbox Game Pass

Başlatan Impeccable, 19 Aralık 2021, 17:19:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Xbox Game Pass Microsoft'un Xbox oyun konsolu ve Windows ile birlikte kullanılması için kullanılan bir abonelik hizmetidir. "Video oyunları için Netflix" olarak tanımlanan Xbox Game Pass, kullanıcılara tek bir abonelik ücreti karşılığında bir dizi yayıncının oyun kataloğuna erişim izni verir. Servis 1 Haziran 2017'de başlatıldı, Xbox Live Gold aboneleri 24 Mayıs'ta öncelikli erişim aldı.

EA Play ile olan anlaşma sayesinde EA'in bir dizi oyunu kullanıcılar tarafından oynanabilir.

Game Pass'de yer alan oyunları görüntülemek için
tıklayın.

Xbox Game Pass'de bulunan başlıca oyunlar; Mortal Kombat 11, Forza Horizon 4-5, Injustice 2, Halo serisi, Sea of Thieves, Skyrim, Tom Clancy's Rainbow, Final Fantasy.

EA Play anlaşması sayesinde oynayabileceğiniz oyunlar; Fifa 21-20, UFC 4, F1 2019-20, Dirt 5-4, NFS Heat, NFS Hot Pursuit, Battlefield 5.

Kaynak: Xbox, Wikipedia

Feick

Konu güzel, eline sağlık.

Arkadaşlar benimde gönlümden geldi, ilk alan kişiye ultimate kodu (2aylık) veriyorum. Zaten burada paylaşacağım bu ileti içerisinde.

https://redeem.microsoft.com

Impeccable

Bir ultimate kodu da ben paylaşıyorum.

Mazzetti

o halde bir kodda benden MP3PF-D4TGD-F399H-DCTM7-CYVDZ

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

Bilinmeyen Bey

Parası çoğunlukla kendi işletmelere verdiği için arkaplanda olan olayı sevmesem de,

Xbox Game Pass'in kullanışlığı çok güzel. Her ay bir abonelik alıyorum ve sevdiğim oyunlara göz atıyorum, bu ay ne veya neler oynasam diye. :)

Gladiator

Oyuncular için velinimet.

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 13 Mayıs 2022, 13:30:52
Oyuncular için velinimet.

Kesinlikle, özellikle ülkemiz oyuncuları için.