GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:19:28

En Son Oynadığınız Oyun

Başlatan TheLucifer, 26 Temmuz 2019, 19:10:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KamilPanpa37

Impeccable

Marvel's Guardian of the Galaxy, aşırı keyifli bir oyun tavsiye ederim.

Erkan

Impeccable

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Bilinmeyen Bey

miru

okul falan dolayısıylan sadece fifa 21 oynayabiliyorum.Arada da lol falan

Bilinmeyen Bey

Katya

Oynayacak hiç bir oyun kalmadı.

Purgatory

Şu aralar Saints Row serisine sardım. Tüm ana oyunları ve Gat Out of Hell'i oynuyorum. Amacım bütün ana Saints Row'ları tüm challenge'ları, başarımları ve aktiviteleriyle birlikte hakkını vererek bitirmek. Keşke 2022 yılında Reboot yapmak yerine ilk oyuna Remake yapıp ikinci oyuna Remaster yapıp 4 ile Gat Out of Hell'i birleştirselerdi, bu sayede belki daha iyi değerlendirmeler alırlardı, kazançları daha yüksek olurdu ve şirket kapatılmazdı. Bu da birkaç yıl sonra bile olsa bir devam oyunu veya önceki karakterleri pas geçmeyen bir Reboot görebilmemiz yönünde bir inanç sağlardı hiç değilse.

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Purgatory - 18 Ekim 2024, 16:20:49
Şu aralar Saints Row serisine sardım. Tüm ana oyunları ve Gat Out of Hell'i oynuyorum. Amacım bütün ana Saints Row'ları tüm challenge'ları, başarımları ve aktiviteleriyle birlikte hakkını vererek bitirmek. Keşke 2022 yılında Reboot yapmak yerine ilk oyuna Remake yapıp ikinci oyuna Remaster yapıp 4 ile Gat Out of Hell'i birleştirselerdi, bu sayede belki daha iyi değerlendirmeler alırlardı, kazançları daha yüksek olurdu ve şirket kapatılmazdı. Bu da birkaç yıl sonra bile olsa bir devam oyunu veya önceki karakterleri pas geçmeyen bir Reboot görebilmemiz yönünde bir inanç sağlardı hiç değilse.

CS2 çöp olduğu için en son valorant oynadım ama artık oyunlardan eskisi gibi zevk alamıyorum. Sanırım büyüdük :serefe: 

yeni piyasanın eski çocukları

Purgatory

@XziiTriOzz Büyüdük de tabi, artık başka zevklerimiz ve meşgalelerimiz var. Tabi bir de oyun oynamak için ya kaliteli bir oyun bulmayı umuyoruz, ya da bizi gerçekten eğlendirecek bir oyun bulmayı umuyoruz.

Bu arada, sende de ileti atarken beyaz bir ekranda "Fatal Error" yazısı gözüküyor mu?
Son düzenlenme: 19 Ekim 2024, 14:29:15 Purgatory

haroldjackson

football manager 2024. fm serilerinin bağımlısıyımdır, lig vb. isteyen varsa 3-5 kişi toplanıp yapabiliriz.

imza kalemle atılır

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Purgatory - 19 Ekim 2024, 14:27:49
@XziiTriOzz Büyüdük de tabi, artık başka zevklerimiz ve meşgalelerimiz var. Tabi bir de oyun oynamak için ya kaliteli bir oyun bulmayı umuyoruz, ya da bizi gerçekten eğlendirecek bir oyun bulmayı umuyoruz.

Bu arada, sende de ileti atarken beyaz bir ekranda "Fatal Error" yazısı gözüküyor mu?

Evet gözüküyor.

yeni piyasanın eski çocukları