GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ehl-i Keyf Roleplay Yenilenen Yüzüyle Sizlerle (Ekip Arkadaşları Arıyoruz)

Başlatan NecipGulen, 09 Aralık 2017, 16:04:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NecipGulen

Alıntı yapılan: rolex - 09 Aralık 2017, 22:24:34

Başarılar güzel kardeşlerim, önceki projenizde de ekibinizdeydim. Önerilerimi dikkate alırsan gelişeceğini düşünüyorum Necip'im.
Allah yolunuzu açık etsin.

Ekibim adına teşekkür ederim dostum.   :helal:
Son düzenlenme: 10 Aralık 2017, 20:12:37 NecipGulen

Soulfly

Goddeww

Zeta

Ekip yönetiminizdeki kişilerden zaten nereye kadar gideceği belli,neyse başarılar dilerim.

pag

darkshadow

zek1340

NecipGulen

Alıntı yapılan: zek1340 - 10 Aralık 2017, 16:22:48

Açılmamış

Bazı Teknik Arızalar sebebi ile açılışı ertelemek zorunda kaldık...

Alıntı yapılan: Artemis - 10 Aralık 2017, 14:59:50

Başarılar.

Ekibim adına teşekkür ederim.   :helal:

Alıntı yapılan: ReDDooM - 10 Aralık 2017, 14:52:13

Başarılar.

Alıntı yapılan: Zeta - 10 Aralık 2017, 14:14:57

Ekip yönetiminizdeki kişilerden zaten nereye kadar gideceği belli,neyse başarılar dilerim.

Ekibimle ilgili bir probleminiz varsa sizi dinlemekten zevk duyarım. Ancak sunucuda sadece ekip olarak bulunan insanlara göre sunucu kalitesini eleştirmek garip olacaktır. Oynamadan görmeden bilemezsiniz...

Alıntı yapılan: RulingPunch - 10 Aralık 2017, 14:10:08

Umarım sunucunuz tutar , Başarılar

Alıntı yapılan: Soulfly - 10 Aralık 2017, 13:47:40

Başarılar Dilerim Umarım Sunucunuz Tutar.

Goddeww

Sana ulaşa bileceğim sesli bir platform linki yada ip si vereiblirmisin dostum? Ö.M Yoluyla

NecipGulen

Büüyk etkinliğimiz başlamak üzere herkesi serverimize beklerim... :)

narcos

ParsMapping

NecipGulen

Yorumlarınız için teşekkürler. Yenilenen yüzümüzle karşınızdayız. Gördüğünüz bugları söylerseniz anında çzöüm için gerekli işlemleri yapmak için buradayız...

Jarveus

Acemi arkadaşlar artık kendinizi ve projelerinizi profesyonelleştirin lütfen.

Carotis

Siz üç beş liraya açtığınız klon sunucular ile oyuncu sayısını bölmekten bıkmadıkça bende bu tip sunucuların konuları altına yorum yapmaktan bıkmayacağım. Konu üzerinden hiçbir şey belli olmaz, önemli olan sunucu içerisindeki düzen diyenler de olacaktır fakat, forumda yana yakıla sunucuya yönetici toplayan bir ekibin ne faydası olabilir sunucuya? McDonalds gibi kapıya yazı asarak bulunmaz yönetici, öncelikle onu belirteyim. Medium-RP kavramını ortaya ilk atan çapsızlar gibi sizlerinde RP hakkında bildiğiniz bir şey yok. Zaten RP kavramının medium&high gibi bir ayırması da olamaz. Web siteyi yorumlamak isterdim fakat o bile yok. Ne diyelim, üç dört kişi araba sürmek için sunucu açmışsınız belli ki.

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.