GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] [TR] Marquez Police Pursuit -> ME:PP [AKTİF] #marquezefsanesi

Başlatan Satir, 14 Nisan 2022, 15:02:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Satir

Merhaba dostlar, yeni bir sunucu açıyoruz. Gelmek isteyeceğiniz türden bir sunucu. Küfürsüz ortam, bol eğlenceli police pursuit modu, üç farklı silah ve map seçenekli dm, adaletli yönetim, hilesiz oyun, önemsenen bug raporları ve daha birçok şey!
Ne oldu? Sıkıldın mı? Daha bitmedi, Marquez Police Pursuit'desin. Orman eventine hoş geldin, avcılar olarak birbirinize saldırın. Kazanan takım ekstra skor ve token kazandı. Niye kendini geliştirmiyorsun? Daha iyisini yapabilirsin,
Orman bana göre değil, ben Tarzan değilim diyorsan... Buldum! Banka soyuyoruz. Arkadaşların ile telsizden konuş, paraları çal ve araca yükle. Belirtilen noktaya doğru kaç. Unutma, polisler sana ateş edebilir. Arkadaşlarından birileri belki yol üzerinde pusu kurar.

ve sanırım klan kurmak istediğini duydum.
Klan adını oluşturdun, arkadaşlarını davet ettin. Klanına özel etiketini de aldın. Harika! İşin cazibesi sadece etiketlerde değil. Discord Sunucumuzda klan arkadaşlarının bulunduğu sesli ve yazılı kanallar, klan oluşturulduktan sonra oluşturulacak ve sizlerin kullanımına hazır hâle getirilecek. Klan sistemini başlangıçta bu şekilde ayarladık. Oyun sunucusu geliştirildikçe daha fazla bilgi paylaşacağız ve sizleri haberdar edeceğiz. Beklemede kalın!
ve sadece klan oluşturmayacaksınız. Başka klanlarla savaşabileceksiniz!
Evet doğru duydun klan savaşları var. Arkadaşların ile savaşa hazırlan ve diğer klan üyeleri ile savaş ve cezbedici ödülleri kazan. Belki ödül, belki token belki de skor olur. Kim bilir.

Marquez Efsanesi...
Server IP: 78.111.111.133:7777
Discord:Marquez Police Pursuit Discord Sunucusu
:gtasa:
Son düzenlenme: 14 Nisan 2022, 15:19:26 Satir
Satir aka. Emir

Holmes

ReactionTR

Satir

Satir aka. Emir

Satir

Satir aka. Emir

Satir

Satir aka. Emir

akashot

akashot95#9595

lev

Satir

Alıntı yapılan: akashot - 14 Nisan 2022, 21:43:43
buglu moda 300luk olucna gelen pısmanlık
Merhaba dostum yorumun için teşekkürler. Modu satın aldığımız doğrudur, bugları olduğu da doğrudur ancak şunu unutmayın ki bugları bizzat ben kapatacağım.

Satir aka. Emir

Satir

Alıntı yapılan: lev - 15 Nisan 2022, 01:51:23
240p kolay gelsin
Yorumun için teşekkürler dostum. Bu arada konudaki fotoğrafın isteyerek düşük kalitede yapıldığını belirtmek isterim.

Satir aka. Emir

Nicolefear

Bilinmeyen Bey

Satir

Satir aka. Emir

haroldjackson

imza kalemle atılır

Glexy

Başarılar ayrıca grafik tasarımcı ekibinize şart kolay gelsin.