GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Angeles Roleplay -(Kilitli taşınacak)

Başlatan BeeKaa, 06 Nisan 2022, 06:25:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BeeKaa

Angeles Roleplay yeni ve geliştirilmeye devam eden sistemleri ile damgasını vuracak olan piyasaya yeni atılmış bir sunucudur. Amacımız oyuncularımıza eşsiz bir rol zevki ve deneyimi yaşatmak olduğu için roller için katkı sağlayacak ve güzelleştirecek, sıkılmalarını engelleyecek sistemler üzerinde yoğunlaşıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sunucumuzda herhangi bir adaletsizlik durumu olmadan bilgili bir yönetim kadrosu ile gelişimine devam edecek bir sunucudur. Herhangi bir adaletsizlik durumu olmadan rahatça güvenebileceğiniz ve severek oynayabileceğiniz bir sunucu olma yolunda adımlarını atmasını sağlayacağımız bir proje.

Rol zevkinde sizlere ne tür destekler sunuyoruz; Farklı ve görülmemiş etkinlikler, sosyal RP yapabileceğiniz alanlar ve fazlası ile rollerinize katkısı olacağı ve severek, eğlenerek rolünü yapacağınız bir kaç map yer alıyor, almaya devam ediyor.

Oyuncularımız ile her daim iletişim halindeyiz ve sorunlarına hızlı şekilde çözüm buluyor, kimsenin eğlenceden mahrum kalmasını veya soğumasını istemiyoruz. Bunun için ilgili görevli kadromuz her zaman ön planda tutulmaktadır.

İhlallerin olmasına karşı sert ve kuralcı bakış açımız oyun zevkinde de artış yaşatmakta, hiçbir ihlali cezasız bırakmıyor ve mağdur oyuncu kalmaması adına elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Sunucumuzda rol harici ihlalci barındırmamaya özen gösteriyoruz, rol bilgisi olmayan kişilere gerekli rol bilgisi sağlanarak ihlal yerine rollerinin gelişmesine katkı sağlıyoruz.

Sizde aramızda yer almak istiyorsanız bağlantılardan aramıza katılabilirsiniz.

https://discord.gg/MsvsdjD7Ty

Angeles-Roleplay

45.147.45.61:8327

https://www.instagram.com/angeles.roleplay/

Sunucu IP ; 217.195.197.199

Son düzenlenme: 14 Temmuz 2022, 16:45:28 BeeKaa Sebep: -

Ardx

Güzel sunucu,bu güzel sunucunun roleplayi harika bence herkes girmeli.

Gta Forum - Manager
Rodeo RPG - Game Admin
discord.gg/rodeorpg
https://discord.gg/Ten5YSbCQK

Crius

lev

sözler aynı işleyiş aynı olmasın
başarılar

AzazeL

Başarılar, hadi bakalım. Sergileyin hünerlerinizi.

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin

Superman

Beta sürüm olarak şuanda diğer beta sunucularına göre daha hoş gözüküyor. Meslekler bir tık az olsada beta sürümü sonuçta bu yüzden ileride artacağını düşünüyorum. Başarılar...

BeeKaa

Alıntı yapılan: Ardx - 06 Nisan 2022, 13:55:16
Güzel sunucu,bu güzel sunucunun roleplayi harika bence herkes girmeli.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Crius - 06 Nisan 2022, 14:43:30
MTA sunucusu gibi

Bakış açınıza bağlı, alakası yok.

Alıntı yapılan: lev - 06 Nisan 2022, 15:23:35
sözler aynı işleyiş aynı olmasın
başarılar

Teşekkür ederim, daha iyisi olmak için çabalıyoruz.

Alıntı yapılan: AzazeL - 10 Nisan 2022, 12:14:16
Başarılar, hadi bakalım. Sergileyin hünerlerinizi.

Sağolun, sağlam bir developer ile elimizden geleni ardına koymuyoruz 😋

Alıntı yapılan: Superman - 11 Nisan 2022, 15:53:35
Beta sürüm olarak şuanda diğer beta sunucularına göre daha hoş gözüküyor. Meslekler bir tık az olsada beta sürümü sonuçta bu yüzden ileride artacağını düşünüyorum. Başarılar...

Meslekleri başta az ve öz tutma amacımız diğer önemli sistemlere büyük ölçüde zaman ayırmak, geliştiriyoruz halen ve meslekler artacak.
Büyük bir güncelleme hazırlıyoruz, daha iyisini göreceğinizin bilgisini vermek isterim 😋.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2022, 19:24:58 Razor02 Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

Landrow

Ellerinize sağlık güzel server.

UNT Gaming - 2023

BeeKaa

BeeKaa

Beta v1.5 güncellememiz yayınlandı!

Superman

Alıntı yapılan: BeeKaa - 14 Nisan 2022, 02:16:52
Beta v1.5 güncellememiz yayınlandı!

Bence yeni meslek güzel olmuş, balıkçı da olan güncelleme yerinde ve güzel olmuş. /karakter yazdığımda mesleklerdeki seviyemi yarım saat arıyordum /tecrubeler komudu eklendiği için iki saat onu aramakla geçirmiyorum. Yerinde ve güzel güncelleme olmuş, teşekkürler Angeles roleplay ekibi :)
Son düzenlenme: 14 Nisan 2022, 03:50:53 Superman

DracDonix

https://prnt.sc/Ci-BdBSAqq52

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Aeson

Tamam DracDonix En iyi sensin
Son düzenlenme: 23 Nisan 2022, 20:50:31 Aeson

elf

Komik ve bilgisiz bir yönetim ekipleri var. Sunucunun genel olarak durumunu geçiyorum, hile olan oyuncuları sunucuda tutup, hile olmayanları banlayarak "ya kusura bakma, yanlış banladık" "gel zararın neyse telafi ederiz" gibi çelimsiz söylemlerin arkasına sığınmaları beni benden alan durum.. İlgisiz ve bilgisiz bir yetkili kadrosunun haricinde, sunucu içi politika ve kuralları bilmiyorsunuz, bu tamamen yetkilinin o an kafasında belirleyeceği bir durum. Kimsenin yaptığı sunucuyu veya işini kötülemek değil niyetim, ancak bilmiyorsanız, öğrenin, öğrenemiyorsanız yapmayın! Buradan diğer oyunculara küçük bir tavsiye, oynamayın oynattırmayın arkadaşlar. Oyuncu zihniyeti ile sunucu yöneten insanlarında sunucusuna para yatırmayın, yazık olur. İyi forumlar.

Superman

Alıntı yapılan: elf - 23 Nisan 2022, 23:42:34
Komik ve bilgisiz bir yönetim ekipleri var. Sunucunun genel olarak durumunu geçiyorum, hile olan oyuncuları sunucuda tutup, hile olmayanları banlayarak "ya kusura bakma, yanlış banladık" "gel zararın neyse telafi ederiz" gibi çelimsiz söylemlerin arkasına sığınmaları beni benden alan durum.. İlgisiz ve bilgisiz bir yetkili kadrosunun haricinde, sunucu içi politika ve kuralları bilmiyorsunuz, bu tamamen yetkilinin o an kafasında belirleyeceği bir durum. Kimsenin yaptığı sunucuyu veya işini kötülemek değil niyetim, ancak bilmiyorsanız, öğrenin, öğrenemiyorsanız yapmayın! Buradan diğer oyunculara küçük bir tavsiye, oynamayın oynattırmayın arkadaşlar. Oyuncu zihniyeti ile sunucu yöneten insanlarında sunucusuna para yatırmayın, yazık olur. İyi forumlar.
(Gördüklerime göre konuşuyorum)Ban yediğinizde genel-sohbet kanalına ban ssini atmışsınız ve işte tüm tanıtımlarda kötüleceğim vs. vs. yazmışsınız. Admin kadrosu ise eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ticket açın demiş.
Hile açmayan bir oyuncu kafasında düşünürsek;
Kişi hile açmadığı söyler, daha sonrasından ticketını açar işte söyle söyle oldu admin geldi beni hile sandı banladı gibisinden yazı yazar unban talebi ister.
Fakat sen, yok şu tanıtımınızı kötüleyecem yok onu yapıcam şeklinde genel sohbette gereksiz bir yazı yazıyorsun ve daha sonrasında adminler de senin bir tartışma çıkaracağını düşünerekten(benim fikrim) banlamışlar. Ki bence haklılar.

Bu yanıtında bence sunucuyu kötülemek istediği düşünüyorum, ticket açtıysan tabi haklı olan kişi sensin ama gördüklerime göre bence haksız kişi sensin.