GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

nvidia profile inspector ve ambient occlusion hk.

Başlatan mojo, 02 Nisan 2022, 04:10:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mojo

arkadaşlar GeForce GTX1650 ekran kartına sahip bir dizüstü bilgisayara sahibim ve ambient occlusion yapmak için Profile Inspector'da birtakım ayarlar yapmam gerektiğini öğrendim. internette gördüğüm videoların birebir aynılarını yapmama ve farklı sürümlerini de denememe rağmen bir türlü yapamadım. bazı kişiler dizüstü bilgisayarlarda olmadığını söylemiş fakat illa bir yolu vardır diye düşünüyorum. bilgili birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bilinmeyen Bey

Pek olayı anlamadım. Beni kaybettin. (you lost me)

Rica etsem benim anlayabileceğim (aslında benim nasıl anlayacağımı nerden bileceksin) bir şekilde anlatır mısın?

Daha doğrusu problemi söyler misin? Problemi anlamadım.

mojo

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 03 Nisan 2022, 16:35:52

Rica etsem benim anlayabileceğim (aslında benim nasıl anlayacağımı nerden bileceksin) bir şekilde anlatır mısın?

dostum gayet açık bir şekilde belirttim. nvidia'nın profile inspector diye bir programı var ve bu programla oyun içi birtakım ayarlar yapılabiliyor. bende yapmak istiyorum fakat bu programın dizüstü bilgisayarlarda çalışmadığına dair bir şey duydum fakat doğru değil çünkü eski dizüstü bilgisayarımda yapıyordum.

OnlySimon

Alıntı yapılan: kaufman - 03 Nisan 2022, 18:23:41

dostum gayet açık bir şekilde belirttim. nvidia'nın profile inspector diye bir programı var ve bu programla oyun içi birtakım ayarlar yapılabiliyor. bende yapmak istiyorum fakat bu programın dizüstü bilgisayarlarda çalışmadığına dair bir şey duydum fakat doğru değil çünkü eski dizüstü bilgisayarımda yapıyordum.
Programın kendisi mi açılmıyor yoksa ayarları yapmana rağmen çalışmıyor mu? Eğer program açılmıyorsa dizinin içinde bunun için ekstra bir uygulama var onu açabilirsin. Ayarlar güncellenmiyorsa yönetici olarak çalıştırın.

mojo

Alıntı yapılan: OnlySimon - 04 Nisan 2022, 11:36:31
Alıntı yapılan: kaufman - 03 Nisan 2022, 18:23:41

Programın kendisi mi açılmıyor yoksa ayarları yapmana rağmen çalışmıyor mu? Eğer program açılmıyorsa dizinin içinde bunun için ekstra bir uygulama var onu açabilirsin. Ayarlar güncellenmiyorsa yönetici olarak çalıştırın.
programda ayarları yapıyorum, hiçbir problem olmuyor fakat oyun içerisinde bir değişiklikte olmuyor. problemin sebebi nvidia'nın laptoplarda bazı özellikleri sınırlaması ile ilgili sanırım ve çözümü bios'ta aramam gerek diye düşünüyorum. bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

doom

Biraz geç oldu ancak sorunun çözümü olmadığını belirtmeliyim, eğer bilgisayarın dizüstü ise dediğin programı asla kullanamayacaksın. Masaüstü bir bilgisayar çözümün olacaktır.