GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:30:25

şarkı yaptım hey

Başlatan mojo, 30 Mart 2022, 16:22:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mojo

arkadaşlar sevgilimle ayrıldık. bunun üstüne oturdum ve bir şarkı yaptım. sanatçi kaprisi işte. :D
destek olursanız çok sevinirim.

soundcloud: https://soundcloud.com/pasainanmaz/yeni-sevgiline-tavsiyeler

sözler:

senle ben çok uzak bir şehirde buluşmuştuk
adını unuttum ama yüzün gözümdeydi, yorulmuştum
sonra birden aklıma geldi benliğim kendime konuştum
anlayamam neden böyle nankör biri oldun

şimdi bu odada oturup sana şarkılar yapıyorum ama
sakın inanma seni sevdiğime, alışırsın zamanla
iltifatlarla g*tünü kaldırma daha fazla
takatim kalmadı artık hiç sana

yeni sevgilin sana ben gibi bağlanmaz umarım
yoksa zavallı çocuk bir daha yolunu bulamaz sanırım
hey çocuk, ona sakın güzel sözler söyleme
aslına bakarsan mesajlarına bile cevaplar verme

çünkü o hayatı boyunca kalmış hep ilgisiz
ve bu psikoloji ediyor onu zamanla esir
ona geleceğe dair sözler verme sakın, inanmaz
yanındayım deme asla ona, bakarsın sırtına

ama bir gün sende sıkılırsan eğer bu durumdan
ona bak ve de "elveda", sakın kendini bunaltma
ah yeni çocuk, kendine yazık edeceksin oğlum
ona inanma, benim gibi olur son durumun

feickthelord

gerçekten çok güzel, fakat kayıtı falan daha iyi şekilde alabilirdin. ne zaman spotify gibi platformlara düşer :D

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

mojo

Alıntı yapılan: finch - 30 Mart 2022, 16:26:46
gerçekten çok güzel, fakat kayıtı falan daha iyi şekilde alabilirdin. ne zaman spotify gibi platformlara düşer :D
dostum çok mutlu ettin beni, ilk kez biri müziğime destek oldu. belki ilerde iyi kayıt imkanım olursa spotify'ı düşünürüm. :)

feickthelord

Alıntı yapılan: kaufman - 30 Mart 2022, 16:37:30
dostum çok mutlu ettin beni, ilk kez biri müziğime destek oldu. belki ilerde iyi kayıt imkanım olursa spotify'ı düşünürüm. :)
aslında bu hali bile spotifyda dursa güzel olabilir, st atmalık güzel bir şarkı. spotifya eklemek ne kadar bilmiyorum ama çok fazla da değildir. umarım bir ara eklersin, tekrardan başarılar dilerim <3

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

mojo

Alıntı yapılan: finch - 30 Mart 2022, 16:46:50
Alıntı yapılan: kaufman - 30 Mart 2022, 16:37:30
aslında bu hali bile spotifyda dursa güzel olabilir, st atmalık güzel bir şarkı. spotifya eklemek ne kadar bilmiyorum ama çok fazla da değildir. umarım bir ara eklersin, tekrardan başarılar dilerim <3
aylık 100 TL gibi bir ödemesi var sanırım. belki, yeniden teşekkürler. :)

SCJ

Güzel olmuş :helal:

mojo

DracDonix

dostum bu güzel ama

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

mojo

ibocanpashasarsilmazcano

eline saglik dostum cok guzel olmis  :helal:

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Crius

Fena ağzına sağlık emmi

mojo

Razor02

Kulağa güzel geliyor fakat işi ileride profesyonelleştirmek istiyorsan işin matematiğini oturtman gerek (verse - chorus - verse - chorus) gibi seninki sadece verse üzerine olmuş. Onun haricinde vokal melodin biraz tekdüze gidiyor sesin güzel fakat böyle sade verse halinde yapıcam diyorsan da vokal melodini çeşitlendirmende fayda var. Başarılar :)

mojo

Alıntı yapılan: Razor02 - 30 Mart 2022, 20:16:16
Kulağa güzel geliyor fakat işi ileride profesyonelleştirmek istiyorsan işin matematiğini oturtman gerek (verse - chorus - verse - chorus) gibi seninki sadece verse üzerine olmuş. Onun haricinde vokal melodin biraz tekdüze gidiyor sesin güzel fakat böyle sade verse halinde yapıcam diyorsan da vokal melodini çeşitlendirmende fayda var. Başarılar :)
yorumun, desteğin için çok teşekkürler. şöyle bi' düşüncem var: elimdeki imkanlar profesyonel değil, bende bu yüzden profesyonel bir iş yapmıyorum. vokali çok daha iyi yapabilirim ama demo haliyle paylaşmayı tercih ettim. veya şarkıda nakarat yok dediğiniz gibi ama bilerek böyle yaptım. biraz daha singer-songer/writer kafası diyeyim.

EmreSenseiii

Soundcloud üzerinden para kazanabiliyorsun 16'dan beri dinliyorum, kazananlar var. Biraz sabır etmen gerekiyor Türkiye SC ile yavaş yavaş tanışıyor. Ağzına sağlık, allah nazarlardan saklasın.