GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Yeni dönem!

Başlatan #FEK, 14 Mart 2022, 19:30:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Stabil

xMusabBey

#FEK

İyi dilekleriniz için çokça teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum ki birlikte güzel vakit geçireceğiz!

shotgspa

Başarılar dilerim #FEK. Önceden denedin ama sana yapılan yanlışlar yüzünden ve bazı sebepler yüzünden sunucun kapanmak zorunda kaldı ama sanırım bütün sorunlarını çözdün ve SAMP oyuncularına iyi bir sunucu vermek istiyorsun.

#FEK

Alıntı yapılan: shotgspa - 19 Mart 2022, 13:31:34
Başarılar dilerim #FEK. Önceden denedin ama sana yapılan yanlışlar yüzünden ve bazı sebepler yüzünden sunucun kapanmak zorunda kaldı ama sanırım bütün sorunlarını çözdün ve SAMP oyuncularına iyi bir sunucu vermek istiyorsun.

Beni anladığın için teşekkür ederim, başarmaya çalışacağız.

feickthelord

Bazı sebepler? Güldürme beni, her kapatmak isteyen sunucunun geleneksel bir bahanesi. FEK başarmak isteseydi elinde hazır kitle varken ilk açıldığı zamanlarda başarırdı. Sabahlara kadar rol yaptık destek olduk, yine aynısını yaşayacağız. Sunucu yine "bir takım aksaklıklar" nedeniyle kapanıcak.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

eggy9

808

#FEK

Alıntı yapılan: eggy9 - 19 Mart 2022, 23:05:44
developer kim acaba? @#FEK
Developer ekibinde "3" kişi olarak bulunuyoruz, Nexor, Ben ve Stabil olarak.

#FEK

Alıntı yapılan: finch - 19 Mart 2022, 19:28:38
Bazı sebepler? Güldürme beni, her kapatmak isteyen sunucunun geleneksel bir bahanesi. FEK başarmak isteseydi elinde hazır kitle varken ilk açıldığı zamanlarda başarırdı. Sabahlara kadar rol yaptık destek olduk, yine aynısını yaşayacağız. Sunucu yine "bir takım aksaklıklar" nedeniyle kapanıcak.
Bugüne kadar adıma leke sürdürecek hiçbir hareket yapmadım, bunlarında az-çok sa-mp platformunda bulunan kişiler bilir. Asla bir problem olduğunda kaçmam, o problemle savaşırım. İlk açtığımda da bu şekilde oldu fakat bazı durumlara karşı koyamadığımız için ortak kararla bunu yaptık ben yine oyuncularımı bırakmadım, yine öylece terk edip kapatıyorum diyerek gitmedim. Bugünlerde daha bilgili, daha geniş portföye sahip bir ekip altındayız. Bir problem olması durumunda direkt müdahale edebilecek, bir problem olmaması için detaylarla çalışan bir ekip oluşturduk. Açılışı düşündüğümüz tarih 1 nisan fakat bu tarih kesin değil, biz acele etmiyoruz ve çalışmamızın gerçekten problemsiz olduğunu düşüneceğimiz ana kadar kesin bir karar vermeyeceğiz.
Son düzenlenme: 20 Mart 2022, 10:12:54 #FEK

#FEK

Alıntı
Tanıtım detaylarıyla tekrardan güncellendi, konu tanıtımını artık daha açıklayıcı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

bekointhehood

Gelişmesi gerektiği yönündeyim. Her önüne gelenin sunucu açmaması, SA-MP'a diğer platformlardan farklı bir yenilik getirip öyle oyuncuların önüne sunulması gerektiğini düşünüyorum. Diğer platformlardan farkı nedir? Benim gördüğüm kadarıyla bir artısı yok, tutmaz. Yine de başarılar dilerim, umarım gönlünüzce olur.

manavbatu

Başarılar dilerim :) samp aleminin yeniden canlanması dileği ile

#FEK

Alıntı yapılan: bekointhehood - 20 Mart 2022, 11:17:54
Gelişmesi gerektiği yönündeyim. Her önüne gelenin sunucu açmaması, SA-MP'a diğer platformlardan farklı bir yenilik getirip öyle oyuncuların önüne sunulması gerektiğini düşünüyorum. Diğer platformlardan farkı nedir? Benim gördüğüm kadarıyla bir artısı yok, tutmaz. Yine de başarılar dilerim, umarım gönlünüzce olur.
Yorumun ve geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim. Buna ek olarak sana belirtmek istediğim şöyle bir durum var. SA-MP platformu biliyoruz ki geliştirilmesine o kadar açık bir platform değil. Sistemleri belirli çerçeveler ve belirli kısıtlamalar altında yapabiliyorsun. Biz buna ek olarak yapacağımız sistemlerin aşırı büyüleyici ve sistem konusunda çok ağırlıklı olacağımızdan asla bahsetmedik. AR-GE üzerinden paylaşılan ve istenen sistemler tarafımızca yapılır ve entegre edilir. Bunun dışında bizlerin sizlere sunduğu " Oyun içerisinde alabileceğiniz zevk, yönetim ekibinin 'ROLEPLAY' kavramına verdiği önem."

Ramsey