GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lion Roleplay (you have to be fair)

Başlatan #Elmin, 15 Mart 2022, 04:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#Elmin

Lion Roleplay (you have to be fair)

Lion Roleplay projesine büyük kitle ve insan ısrarı sonucunda planlanmış ve piyasaya damga vurarak sunulmak adına başlanmıştır. Tamamen Rol odaklı bir şekilde düşünülmüş ve kurulmuştur. Kesinlikle DM, Troll barındırmayacağına söz vermiştir. Çöküşde olan SA:MP Roleplay platformunu canlandırmaya yönelik projedir. Adalet üzerine kurulmuş olan Lion Roleplay'ı ayakta tutacak şey Adalet ve Adaleti sağlayacak oyuncularımızdır.

Los Santos şehrine ikinci dünya savaşından sonra bir çok para kazanmak isteyen genç adamlar geliyordu. Onlar zamanla karanlık işlere yöneldi ve bu şehir, sekseninci yıllarda tam olarak bir suç şehrine dönüşdü. Şehre gelen gençlerin kaybedeceği hiç bir şeyleri olmadığı için çok riskli adımlar atmışlar. Ve bu sayede ayakta kala bilenler büyük paralar kazanmışlardı. Şuanda bu şehirdeki tüm karanlık işlerin başında, Azerbaycan ülkesinden gelen az önce bahsettiğim gözü kara gençler duruyordu. Onların ismi Lankaranski ailesi, onlar ermenilerden başka bu şehire gelen tüm yeni yüzlere yardım ediyordu. Ancak sonra daha fazlasını alıyordu. Unutma bu şehirde herkes kendisi için çalışıyor, sende bunu yapmalısın! Bu şehir kimi için bir hazine kimi için de mezar oluyor. Kendi yolunu kendin ve davranışların belirleyecektir. Haa birde, bu şehirde yalnız karanlık işler dönüyor sanma. Eğer kendine güvenen bir sağlık çalışanıysan, bir FD, veya bir polis adayı, bir gazateci ve b. Bu şehir tam senin yerin. Bu şehir zeki insanları ve şanslı insanları seviyor, benden duymuş olma ama...Galiba seni de seviyor.

[/color][/u]

Son düzenlenme: 16 Mart 2022, 16:54:56 #Elmin
YouTube: Elmin Asadov

#Elmin

denizcilike5

aglattikader

Henüz çok yeni kadro toplanmamış videolar yok ortada bir sunucu yok fakat Elmin iyi insandır başarılar dilerim kalbi güzel insan

Daxy

Gördüğüm kadarıyla henüz daha ekip yok.
Son düzenlenme: 16 Mart 2022, 00:50:03 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Murat Budak

Trigger

adam akıllı yönetim ekibi yok, logolar desen kötü, farkınız yok, tanıtım üstünde durulmamış.
Son düzenlenme: 15 Mart 2022, 23:04:32 Coiner Sebep: ırkçı ve hakaret sayılabilecek kelimeler düzenlenmiştir.

#Elmin

Proje çok hızlı bir şekilde ilerlemekte. Herşey planlı ve yolunda gitmektedir. Bana direk gelip Admin yapar mısın? Diyen insanları yetkili kadrosuna almadığım için ekibe herkes dahil edilmemektir. Güzel ve iç açan yorumlarınız için minnetdarım.

Mazzetti

Yardım isteyince yardım etmeyenlere söven bir insansın sana göre değil bu işler çocuk K/A at gitsin başlamadan bitir bu işleri.

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

lev

#Elmin

Alıntı yapılan: Mazzetti - 15 Mart 2022, 21:28:57
Yardım isteyince yardım etmeyenlere söven bir insansın sana göre değil bu işler çocuk K/A at gitsin başlamadan bitir bu işleri.
Öyle birşey neden yapayım ki? İzlemede kal başarıları izle en azından birşey öğren.

ZaferR.

Sulozzy

#Elmin

Hispania

Bazı cahil arkadaşlar sunucunun kalitesine göre değil tanıtımın güzelliğine göre değerlendirme yapıyorlar. Hiç sunucu açmamış, açıp da hiçbir şey başaramamış kişiler yeni açılan sunuculara da böyle boş boş yorum yaparlar. Kafana takma böylelerini sen. Uzun yıldır RPG oynuyorum bir tane düzgün server açılmadı. İnşallah ilk olursunuz da insanlar artık rol yapmaktan zevk alırlar. Başarılar.