GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Yeni dönem!

Başlatan #FEK, 14 Mart 2022, 19:30:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Neden Caelornia Roleplay?

Merhaba arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, size biraz yeni sunucumuzdan ve neden sizlere bir sunucu açmak istediğimden bahsedeyim. Biliyorsunuz ki daha öncelerinde sizlerle kavuşmuş, bir projemizi aktif hale getirmiştik. Getirdiğimiz bu proje içerisinde zamanın dönemi olan tecrübesizlik & çalışma portföy alanımızın geniş olmaması nedeniyle çıkan sorunlar, saldırılar vesaire çok üstümüze gelinmesiyle oyuncu kitlemizle ortak bir karar alarak projeyi sonlandırma kararı almıştık. Bu günlere geldiğimizde sizlerle yarım kalmış bir hikayemiz var, bu hikayemizi tamamlamak & herkesin zevk alacağı bir platform yaratmak benim sizlere bir borcum. Ek olarak bu platformda 14 - 15 yıl gibi bir süredir bulunuyorum ve sizin de tahmin edebileceğiniz üzere bir sürü sunucu gördüm, çoğunda bulundum. Hepsinde rol yapma fırsatı yakaladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü "ROLEPLAY" kavramı bizim için o zaman çok yeniydi ve büyük bir iştahla rol yapmaya çalışıyorduk. Çok iyi hatırlıyorum toplam sayımız otuz kişiyi geçmez iken bile çok güzel eğlenip zaman geçirebiliyorduk. Ben şimdi de o ruhu ve heyecanı size yaşatmak istedim fakat dönemin sıkıntılarından dolayı başaramadık, artık daha güçlüyüz bu ruh ve heyecanı sizlere yaşatmak için artık hazırım, SA-MP platformu artık daha geniş bir kitleye ulaştığı için bunu daha kolay ve en iyi şekilde sağlayabileceğimize inanıyorum. Yaşadığımız bu kadar tecrübe ve deneyim ile bunu başarabileceğimizin farkındayız o yüzden tekrardan böyle bir girişimde bulunduk. Önceliğimiz sizler için çeşitli rol kaynağı ve rol ortamları sağlamak yani eğlenceli vakit geçirmeniz için elimizden gelen her şeyi dökeceğiz. Bunun için biz üstümüze düşeni yapacağımıza emin olabilirsiniz size ise keyfini sürmek kalıyor. Tabii sizden de bazı ricalarımız var, kiminiz bu platformda emeği geçmiş veyahut tecrübe sahibi olan insanlarsınız. Hepimiz sizler gibi bu tecrübe ve deneyim ile tanışmış olamayız bu yüzden aramıza yeni katılmış ve katılacak olanlara yardımcı olmak bizler kadar sizlerin de görevi olduğunu düşünüyorum. ''SA-MP'' kavramı ile uzun süredir tanışmış olanlar fark etmiştir ki burada sadece oyun oynamıyoruz aynı zamanda yeni arkadaşlık ve dostluklar ediniyoruz ki sizin de bunu bildiğinden eminim. Bunun en büyük örneklerinden birinin ben olduğunu söyleyebilirim çünkü bu platformda tanışan ve uzun süredir bağını koparmayıp size bu sunucuyu açabilmemiz bir tesadüf değil.

C:RP ekip?

Yönetici ekibimiz özenle toplanarak revize edildi. Bu güne kadar tecrübelerini toplamış, işinin ehli, olgun ve ekip çalışmasına uygun kişilerden oluşuyor. Portföyümüz artık daha geniş, sizlere sunabileceğimiz desteklerden en kısa sürede faydalanabilecek ve çözümünüze en hızlı şekilde ulaşabileceksiniz. Aranızda mesafe olmayan, saygı çerçevesinde sohbet edip görüşebileceğiniz bir yönetim ekibiyle "yan-yana" olduğunuzu bilmenizi isterim.

Hedefimiz neler, ne istiyoruz?

Genel olarak istediğimiz şeyler şu şekilde, herkesin ve her sunucu yönetiminin istediği gibi bizler de kaliteli bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz.
Unutmayalım ki bir eğlence platformundayız, oyun oynuyoruz. Kimsenin kalbinin kırılmadığı oyun içerisinde role girdiğinde en üst düzeyde ciddiyet
Sağlayarak rollerine önem verdiği ve dayanışmanın olduğu bir sunucu. Bu yıllarda bir sunucuyu açıp sürdürebilirliğini getirmek zor, zamanla neler
olacağını hep birlikte göreceğiz.
Hangi kitleye hitap ediyoruz?
Bizim için Roleplay aleminde "Low, Medium, Hard" tarzında kavramlar bulunmuyor. Bizler süregelen kaliteli ortam, gerçekçilik peşindeyiz. Fakat, bunları yaparken sizleri kayıt oluştururken zorlama, oyun içerisinde rol yaparken bunun yanında bir "araç, ev vs." tarzı sistemsel öğelere sahip olmanız için saatlerce meslek başında tutmak istemiyoruz. Bu nedenle meslek portföyümüzü de dar tutarak Roleplay'in öne çıktığı, fakat rahatça bir şeylere sahip olabileceğiniz bir sunucuyla karşı karşıyasınız.

Trailer

Trailer videoları eski açılışımızda çekildi. Tekrardan sizlere duyaracağımız farklı trailerlar zamanla eklenecek.

Sistem tanıtımları;

Forum açılışıyla birlikte forumdan sistem tanıtımlarını inceleyebilirsiniz.

MAP:

Oyun içerisinde bulunan ve kullanışsız birçok yeri kaldırarak sisteme uygun, "FPS" kaybı yaşatmayacak ve kullanışlı mapler koyduk. Bunlardan birkaçını konu altında sizlerle paylaşıyoruz.

Nasıl ulaşırım?
Sizlerde discord sunucumuza giriş sağlayarak bizlere ulaşım sağlayabilir, bunun yanında kısa süre sonra açılacak forum sitemizde detaylı bilgiler alabilirsiniz. Bizimle kalın, esen kalın. Sağlıklı günler dilerim!

Forum; "Kısa süre sonra sizlerle"

Caelornia Roleplay Yönetim Ekibi Adına;
#FEK

Son düzenlenme: 22 Mart 2022, 00:34:52 #FEK

#FEK

#FEK

Trigger

#FEK

Trigger

Alıntı yapılan: #FEK - 14 Mart 2022, 19:35:03
Alıntı yapılan: Trigger - 14 Mart 2022, 19:34:12
yine kapatcan güven vermiyon.

Kapatmayı düşünmüyoruz.

öncedende böyle diyodun güldürme beni.
Son düzenlenme: 14 Mart 2022, 19:38:28 Trigger

#FEK

Alıntı yapılan: Trigger - 14 Mart 2022, 19:35:46
Alıntı yapılan: #FEK - 14 Mart 2022, 19:35:03
Alıntı yapılan: Trigger - 14 Mart 2022, 19:34:12
yine kapatcan güven vermiyon.

Kapatmayı düşünmüyoruz.

öncedende böyle diyodun güldürme beni.
Belirli problemler yaşandı ve neredeyse sunucu 0 çekene kadar kapatmadan bekledik. Sonrasında oyuncuların isteğiyle "kapatalım, daha sonra daha sağlam şekilde açılır" kafasında bir kapanış sağlandı. Bugün süregelen çalışmaların ardından neredeyse sona gelmiş bulunmaktayız. Kapatılmayacağının teminatını kendimce sizlere veriyorum, bir problem olursa direkt bana ulaşabilirsiniz.

egemenn

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

#FEK

#McAllen

PAWN DEVELOPER

feickthelord

Umarım bu sefer anti hileni güçlü yaparsın FEK, sadece enable weapon atarak bile silah hilesini geçirebiliyorduk. Kolay gelsin.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

#FEK

Alıntı yapılan: JenniferAR - 15 Mart 2022, 11:57:11
Başarılı
Alıntı yapılan: finch - 15 Mart 2022, 16:02:43
Umarım bu sefer anti hileni güçlü yaparsın FEK, sadece enable weapon atarak bile silah hilesini geçirebiliyorduk. Kolay gelsin.
Artık daha güçlü, fazlasıyla.

lev

Narisca

Başarılar, umarım istediğinizi elde edersiniz.

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022