GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sıkılmadık mı?

Başlatan Rate., 10 Şubat 2022, 13:20:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rate.

İki gün önce olduğu gibi yine ve yeniden Nineteen Roleplay hakkında ifşa vb. şeyler paylaşıldı bunları yaparken adalet dağıtmayı mı yoksa küçük düşürmeyi mi düşündünüz?
Bence bu olaylar çok değişik ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. O yüzden artık bu olaylardan dolayı insanların SA:MP platformundan uzaklaştığını hissediyorum.
Son düzenlenme: 10 Şubat 2022, 17:33:16 Razor02 Sebep: İfşa vb. içerikler barındırabilecek paylaşımlar silinmiştir.

Rodri

Bunu yazmak için geç kaldın malesef, millet ya birbirini ifşalar ya da birbirini s*ker çocuk parkına döndü, ek olarak SA-MP kaldımı ya :P
Son düzenlenme: 10 Şubat 2022, 13:40:41 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Rate.

Alıntı yapılan: Rodri - 10 Şubat 2022, 13:36:52
Bunu yazmak için geç kaldın malesef, millet ya birbirini ifşalar ya da birbirini s*ker çocuk parkına döndü, ek olarak SA-MP kaldımı ya :P
Gündemden uzak durmaya çalışıyordum, bir anda gtamulti'ye girdiğim de değişik değişik şeyler gördüm. Susmakta istemedim.

Katya

Platformun eski tadı kalmadı, herkes birbirini ifşalama, küçük düşürme çabasında kimsenin kimseye saygısı kalmadı her şey eskiden güzeldi, tartışmalar bile belirli çerçevelerde sürüyordu. Umarım daha da kötüye sarmaz her şey.

Rate.

Alıntı yapılan: Katya - 10 Şubat 2022, 16:21:08
Platformun eski tadı kalmadı, herkes birbirini ifşalama, küçük düşürme çabasında kimsenin kimseye saygısı kalmadı her şey eskiden güzeldi, tartışmalar bile belirli çerçevelerde sürüyordu. Umarım daha da kötüye sarmaz her şey.
Yapacak bir şey kalmadı, bence artık bunları kendi kendilerine bırakmalıyız. Daha kötü olacağı belli yetkili kadrosuna sızma vs vs, çok aptalca. Bir daha olmama dileğiyle.

Feick

Kaan (Eolo) gerçek sıfatı ortaya çıktı işte. Neresi kötü?

Razor02

Forum genel kuralları itibariyle ifşa vb. türevi konular daha önceden yasaklandığı için konu içerisindeki videolar silinmiştir. Kişisel fikirleriniz üzerinden paylaşımlar yapmaya devam edebilirsiniz.

Rate.

Alıntı yapılan: Feick - 10 Şubat 2022, 16:55:06
Kaan (Eolo) gerçek sıfatı ortaya çıktı işte. Neresi kötü?
Çıkmasında sorun yok, bunun gereksiz ve boş bir drama örneği olduğu için. Bunun gibi daha çok şey var biliyorsunuz.

Rate.

Alıntı yapılan: Razor02 - 10 Şubat 2022, 17:31:51
Forum genel kuralları itibariyle ifşa vb. türevi konular daha önceden yasaklandığı için konu içerisindeki videolar silinmiştir. Kişisel fikirleriniz üzerinden paylaşımlar yapmaya devam edebilirsiniz.
:helal:

klişe karakter

sıkılmadık, devam.

sharax

DracDonix

samp platformunu bu hale getiren sizlersiniz 11 senelik samp hayatım boyunca son 2 yıldır bu kadar kanser kesim hiç görmedimm yeni kuşaklarda bir problem var sanırım çok fazla sağa sola özeniliyor.
Son düzenlenme: 11 Şubat 2022, 00:09:30 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Animex

Alıntı yapılan: DracDonix - 11 Şubat 2022, 00:07:26
samp platformunu bu hale getiren sizlersiniz 11 senelik samp hayatım boyunca son 2 yıldır bu kadar kanser kesim hiç görmedimm yeni kuşaklarda bir problem var sanırım çok fazla sağa sola özeniliyor.

Katılıyorum.