GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Red Dead Redemption 2 - Çeteler

Başlatan Impeccable, 07 Şubat 2022, 19:59:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

ÇETELER

Van der Linde Çetesi

(1899)

Dutch Van der Linde tarafından kurulmuş bir çetedir. RDR 2'de ana karakterlerimizden olan Arthur Morgan ve John Marston çetenin üyelerindendir. Çetenin en büyük rakiplerinden birisi O'Driscoll Boys'dur.

O'Driscoll Boys

(1899)

Çetenin lideri Colm O'Driscoll'dur. RDR 2 boyunca Arthur, John ve Dutch Van der Linde çetesine zorlu anlar yaşatmıştır. En büyük düşmanı Dutch Van der Linde çetesidir.

Lemoyne Raiders

(1899)

Dutch Van der Linde çetesinin düşmanlarından biridir. Lindsey Wofford tarafından yönetilir. faaliyet gösterdiği bölgeler,
Fort Brennand, State of New Hanover, Shady Belle, State of Lemoyne'dir.

Murfree Brood

(1899)

Dutch Van der Linde çetesinin düşmanlarından biridir. Bilinen tek üyesi Walt Murfree'dir. Faaliyet gösterdiği bölgeler; Roanoke Ridge, New Hanover olarak sıralanır.

Skinner Brothers

(1899)

Çetenin lideri Otis Skinner'dır. John Marston Beecher's Hope'a taşındıktan sonra bu çeteyle büyük sorunlar yaşar. Faaliyet gösterdiği bölgeler; Grizzlies East Tall Trees'dir.

Laramie Gang

(1899)

Lideri bilinmemektedir. Bilinen tek üyesi Bart Cavanaugh'dur. Faaliyet gösterdiği bölgeler; Hanging Dog Ranch, Big Valley'dir.

Del Robo Çetesi

(1899)

Çetenin lideri 1898 yılına kadar Alfredo Montez'dir. Daha sonrasında Esteban Cortez çetenin lideri olarak bilinmektedir. Faaliyet gösterdiği bölgeler; New Austin, Ambarino, Lemoyne, West Elizabeth, New Hanover'dir.

Night Folk

(1899)

Foreman Brothers

Anderson Boys

Watson Boys

lazlow

Konu düzeni çok güzel olmuş. Night Folk'u hiç sevmiyorum. Kurtlardan sonra hiç sevmediğim ikinci çete. Konu Red Dead Redemption 2 Bölüm Arşivi'ne eklendi :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 07 Şubat 2022, 20:17:19
Konu düzeni çok güzel olmuş. Night Folk'u hiç sevmiyorum. Kurtlardan sonra hiç sevmediğim ikinci çete. Konu Red Dead Redemption 2 Bölüm Arşivi'ne eklendi :helal:

Teşekkürler.:helal:

KamilPanpa37

Oyuncuya bilgi sağlaycı bu tarz biyografik bilgilere gerçekten bayılıyorum eline sağlık  :helal:  Çeteler RDR2'de Van der Linde çetemize büyük bir tehdit unsuru oluşturduklarından ötürü hikaye boyunca çok önemli bir rol oynuyorlar, RDR2'ye sıfırdan başlayacağım zaman işime yarayacak konulardan biri. Eline emeğine sağlık tekrardan.  :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 09 Şubat 2022, 01:27:03
Oyuncuya bilgi sağlaycı bu tarz biyografik bilgilere gerçekten bayılıyorum eline sağlık  :helal:  Çeteler RDR2'de Van der Linde çetemize büyük bir tehdit unsuru oluşturduklarından ötürü hikaye boyunca çok önemli bir rol oynuyorlar, RDR2'ye sıfırdan başlayacağım zaman işime yarayacak konulardan biri. Eline emeğine sağlık tekrardan.  :helal:

Güzel yorumun için teşekkürler, vaktim oldukça bu tarz konular açmayı planlıyorum.

Gladiator