GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 13:39:29

GTA IV Gizli Zil Sesi [StThomas]

Başlatan Razor02, 06 Şubat 2022, 00:01:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

YouTube'da denk geldiğim bir video sayesinde öğrendiğim bu olayı sizlerle paylaşmak istedim. Liberty City'nin Broker, Dukes ve Algonquin bölgelerindeki parklarda, tren istasyonlarında, kıyılarda ve özellikle Algonquin'in The Triangle mahallesinde yer alan Superstar Cafe'nin sahnesinde görebileceğiniz Buskers yani Sokak Çalgıcıları benim deyimimle Saksafoncular sayesinde oyundaki gizli bir zil sesine ulaşabilirsiniz. Bu Sokak Çalgıcılarının spawn noktaları rastgele olarak değişiyor fakat yine de benim paylaştığım bölgelere giderseniz onları görememe ihtimaliniz düşük.

I. Mekan - Frankfort High Metro İstasyonu Northwood/Algonquin

Giriş Kısmı

Sokak Çalgıcısını merdivenlerden çıkıp sola döndüğünüzde bulabilirsiniz.

II. Mekan - Suffolk Metro İstasyonu Suffolk/Algonquin

Giriş Kısmı

Sokak Çalgıcısını merdivenlerin aşağısında bulabilirsiniz.

III. Mekan - Easton Metro İstasyonu Star Junction/Algonquin

Giriş Kısmı

Sokak Çalgıcısını merdivenlerin aşağısında bulabilirsiniz.

3 Sokak Çalgıcısına da paranızı verdikten sonra telefonunuzun zil sesleri kısmından StThomas adındaki yeni zil sesinizi kullanabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenlenme: 24 Nisan 2024, 00:24:05 Razor02

Shade

Bilmiyordum öğrenmiş oldum. çok yararlı bir konu olmuş eline koluna sağlık.

lazlow

PAylaştığın çok iyi oldu. Ben daha öncesinde GTAWiki'de zil sesleri arasında bunu görsem de herhalde betada kaldırıldı diyerek üzerine düşmemiştim. Aslında NPC'lerin de zil seslerine erişebilseydik güzel olurdu.

Razor02

Alıntı yapılan: lazlow - 06 Şubat 2022, 10:23:31
PAylaştığın çok iyi oldu. Ben daha öncesinde GTAWiki'de zil sesleri arasında bunu görsem de herhalde betada kaldırıldı diyerek üzerine düşmemiştim. Aslında NPC'lerin de zil seslerine erişebilseydik güzel olurdu.

Evet iyi olurdu. Belki onunda bir yolu vardır araştırıp bulursam konusunu açarım yine :)

Impeccable

GTA serisinin en sevdiğim özelliği bu işte. Üstünden yıllar bile geçse, bilmediğim özellikler veya detaylar olduğunu görüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.:helal:

Razor02

Alıntı yapılan: Shade - 06 Şubat 2022, 01:04:38
Bilmiyordum öğrenmiş oldum. çok yararlı bir konu olmuş eline koluna sağlık.

Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Impeccable - 09 Şubat 2022, 19:35:57
GTA serisinin en sevdiğim özelliği bu işte. Üstünden yıllar bile geçse, bilmediğim özellikler veya detaylar olduğunu görüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.:helal:

Aynen öyle. Teşekkür ederim  :)

lazlow

Boş bir zamanımda sırf denemek için haritanın üç farklı yerindeki müzisyenlerini bulup, para verdim. Üçüncüsüne para verdikten sonra zil sesi telefona geldi. Hatta eski telefon için monofonik, yeni telefon için polifonik versiyonu var.

Hava durumu ve saate göre bulundukları yerler değişiklik gösterseler de, konumları sabit kalıyor. Mesela, hava güneşli ve güzelse metro içinde değil, dışarıda çalıyorlar.

Eğer müzisyenleri bulamazsanız Niko ile yatıp kalkıp günün geçmesi gerekebiliyor. Yalnızca GTA IV'de olan bir özellik bu.

Haritadaki yerlerini de şu şekilde işaretledim. Büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz:

Son düzenlenme: 30 Haziran 2024, 00:33:37 lazlow

Phandemy

Razor02

Alıntı yapılan: lazlow - 04 Haziran 2022, 13:14:08
Boş bir zamanımda sırf denemek için haritanın üç farklı yerindeki müzisyenlerini bulup, para verdim. Üçüncüsüne para verdikten sonra zil sesi telefona geldi. Hatta eski telefon için monofonik, yeni telefon için polifonik versiyonu var.

Hava durumu ve saate göre bulundukları yerler değişiklik gösterseler de, konumları sabit kalıyor. Mesela, hava güneşli ve güzelse metro içinde değil, dışarıda çalıyorlar.

Eğer müzisyenleri bulamazsanız Niko ile yatıp kalkıp günün geçmesi gerekebiliyor. Yalnızca GTA IV'de olan bir özellik bu.

Haritadaki yerlerini de şu şekilde işaretledim. Büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz:

Ek bilgi için teşekkürler :)