GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 11:40:18

GTA VI | Fragman Yayınlandı! | 2025 Sonbahar

Başlatan Impeccable, 04 Şubat 2022, 19:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Enkei

Umarım Definitive Edition'da olduğu gibi hevesimiz kursağımızda kalmaz. Haydi bakalım.

Gladiator

Görünce o kadar sevindim ki anlatamam. Umarım oyuna dair bilgiler yakın zamanda paylaşılır.

KamilPanpa37

Bu haber beni çok şaşırtmadı zaten Rockstar'ın Gta VI üzerinde uzun yıllar çalıştığını hepimiz biliyoruz, yaptıkları açıklamaya göre yakın tarihte Grand Theft Auto'nun gelecek serisi ile ilgili başka bir resmi duyuru yapacaklarmış.

Çok büyük bir ihtimal bu sene 2022 yılı içerisinde Gta VI duyurusu ve tanıtımı için First Trailer düşünüyor olabilirler, haydi hayırlısı bakalım.  :helal:

Bully 2 nin iptal oluşuna biraz üzülsemde, Gta VI'ya resmi olarak bu kadar yaklaşmış olmamızın sevinci daha ağır basıyor.  :)
Son düzenlenme: 05 Şubat 2022, 16:11:09 KamilPanpa37

Gladiator

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 05 Şubat 2022, 16:07:45
Bu haber beni çok şaşırtmadı zaten Rockstar'ın Gta VI üzerinde uzun yıllar çalıştığını hepimiz biliyoruz, yaptıkları açıklamaya göre yakın tarihte Grand Theft Auto'nun gelecek serisi ile ilgili başka bir resmi duyuru yapacaklarmış.

Çok büyük bir ihtimal bu sene 2022 yılı içerisinde Gta VI duyurusu ve tanıtımı için First Trailer düşünüyor olabilirler, haydi hayırlısı bakalım.  :helal:

GTA V yeni nesil konsollara çıktıktan bir süre sonra yeni oyun hakkında bilgiler gelecek bence.

KamilPanpa37

@Gladiator Heyecanla bekliyoruz bakalım  :)

Clayss

2023 2024 dediler 2022' de duyuruldu en azından çok gecikmedi bakalım bizi ne bekliyor.

lazlow

Alıntı yapılan: Clayss - 06 Şubat 2022, 02:43:43
2023 2024 dediler 2022' de duyuruldu en azından çok gecikmedi bakalım bizi ne bekliyor.
Yine de tam oyun duruyurus değil. Sadece yeni bir GTA üzerinde çalıştıklarını bildirdiler. Tabii bu da bir şey ve yakında duyurusu da gelir. Hakkında bilgiler ediniriz.

Bilinmeyen Bey

lazlow

Take-Two, 2024 yılına kadar %14'lük bir büyüme bekliyor.

Analistler, GTA VI'nın Nisan 2023 - Nisan 2024 arasında piyasaya sürüleceğini ve o dönemlerde 9 milyar dolarlık bir bütçe ayrılacağı tahmin ediliyor.

Kaynak

Bilinmeyen Bey

Linklendi:

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 07 Şubat 2022, 04:21:16
İlk Haberimiz, GTA VI veya Yeni GTA oyunu ile ilgili. Rockstar Games, Twitter Hesaplarında bu twetti paylaştı. Eğer bu konu hakkında detaylı bilgi istiyorsanız @Impeccable tarafından bu konuya göz atın.

lazlow

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, Rockstar'ın Grand Theft Auto 6 için daha fazla bilgiyi hazır olduklarında ortaya çıkaracağını söylüyor.

GTA 5, GTA Online sayesinde muazzam bir başarı elde etti. GTA 5'in yaklaşık dokuz yıldır güçlü kalmasını sağladı: ancak, hayranlar yeni bir Grand Theft Auto oyunu bekliyor. Rockstar'ın GTA 6 onayı bir başlangıç olsa da, hala bilmediğimiz çok şey var.

Mevcut raporlar, Grand Theft Auto 6'nın 2024 veya 2025'e kadar gelmeyeceğini ve lansmandan sonra oyunu büyütme planları ile GTA 5'ten boyut olarak daha küçük olabileceğini öne sürüyor.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 08 Şubat 2022, 14:48:18
Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, Rockstar'ın Grand Theft Auto 6 için daha fazla bilgiyi hazır olduklarında ortaya çıkaracağını söylüyor.

GTA 5, GTA Online sayesinde muazzam bir başarı elde etti. GTA 5'in yaklaşık dokuz yıldır güçlü kalmasını sağladı: ancak, hayranlar yeni bir Grand Theft Auto oyunu bekliyor. Rockstar'ın GTA 6 onayı bir başlangıç olsa da, hala bilmediğimiz çok şey var.

Mevcut raporlar, Grand Theft Auto 6'nın 2024 veya 2025'e kadar gelmeyeceğini ve lansmandan sonra oyunu büyütme planları ile GTA 5'ten boyut olarak daha küçük olabileceğini öne sürüyor.

GTA V haberi görmekten yıldım artık. 3 nesildir süregelen bir oyun cidden baydı.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 08 Şubat 2022, 19:31:42
GTA V haberi görmekten yıldım artık. 3 nesildir süregelen bir oyun cidden baydı.

Ne yazık ki öyle. Heyecanla beklediğimiz oyunu haberlerini görünce sıkılacak duruma getirdiler. Umarım GTA 5 onlara ders olur da GTA 6'da aynısını yaşamayız.

lazlow

Rockstar Games'in hayran topluluklarından  @GTANet ve @rockstarturk 'un Twitter üzerinden paylaşımıyla edindiğimiz bilgiye göre: Guy A. Fortt adlı aktörün, olası yeni çıkacak olan yeni Grand Theft Auto oyununda Cali Moore adlı karaktere hayat vereceği biliniyor. Actors Access sitesinde "GTA 6" iş bölümüne eklenmiş ve konuk sanatçı olarak listelenmiş durumda.

Katya

Gta VI Roleplay server tanıtımları görmek için çok sabırsızlanıyorum :D