GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar'ın Çıkarmasını İstediğiniz Oyunlar

Başlatan lazlow, 07 Ocak 2022, 12:03:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Rockstar Games'in uzun süredir yeni bir oyun çıkarmayışı, önceki yıllara göre daha az kaliteli yapım çıkarması dikkat çekiyor. GTA Online'a yeni güncellemeler eklemesi güzel ancak yakınca oyunda adım atacak yer kalmayacak. Red Dead Online ise içerik kıtlığı var ve hikaye moduyla uzaktan yakından alakası yok. Eleştirilere rağmen GTA The Trilogy: Definitive Edition da sonuçta yeni bir oyun değil, remastered versiyondu.

Grand Theft Auto, Bully, Red Dead Redemption ile zaten oyun dünyasında açık dünya kategorisinin kralı olmayı başardı. Remedy'den devraldığı Max Payne ve Team Bondi işbirliğiyle LA Noire oyunlarıyla da en iyi hikaye oyunlarının Rockstar Games ile anıldığı kanısını getirdiler. Tabii LA Noire'ın hikayesini beğensem de açık dünyasının gezmekten ibaret olması Rockstar'a pek yakışmıyor ama önemli değil. Yine de LA Noire ile tam bir dedektiflik simülasyonu oynadık ve Red Dead Redemption ise açık dünya türünü RPG ile birleştirdi.

Böylece Rockstar Games, en iyi hikayeye sahip, açık dünya, rol yapma oyunlarıyla tanınan bir şirket olma yolunda ilerliyor ve bu da oyuncuların ondan beklentisini yükseltiyor. Ancak bu beklenti arttıkça, Rockstar'ın ısrarla online oyunlara güncellemeler yapması, kalitesine yakışmayacak derecede Definitive Edition çıkarması, şirketin kendi isteğiyle zirveden hızlı düşüş yapmasını gösteriyor.

Sizin Rockstar Games'in çıkarmasını istediğiniz bir oyunu var mı? İlla isim değil, istediğiniz oyun türü veya mevcut oyunlara eklenmesini istediğiniz içerikleri de söyleyebilirsiniz. Tabii GTA 6, Red Dead Redemption 3 gibi herkesin beklediği oyun isimlerini yazıp geçmeyin.

Impeccable

GTA 6 ve Bully 2'yi görmek istiyorum. Eğer remastered projeleri yoksa bu iki oyundan birinin bir veya iki sene içinde duyurulacağını düşünüyorum.

Bilinmeyen Bey

raoz

Manhunt 3'ü görsek fena olmazdı. İlk iki oyunun hikayesi gerçekten çok iyiydi, özellikle 2. oyunu bitirdikten sonra üzerine derin düşüncelere daldığımı hatırlıyorum. Tabii bu işi şimdiki Rockstar'ın ele almasını istemem, "Definitive Edition"dan sonra pek beklentim kalmadı.

_Code

Bilim kurgu, FPS.. Rockstar kalitesinde olması.. Hayal etmesi bile baya güzel.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

lazlow

Aslında Mafya serisi, Witcher serisi, Cyberpunk daha çok Rockstar Games ayarında bana göre. Dönemlerini, atmosferlerini çok iyi yansıtan açık dünya, Role yapma imkanlarıyla oyunculara simülasyon deneyimi yaşatan yapımlar. Rockstar Games'in bu oyunlara rakip olacak yapımlar yapacağını pek zannetmiyorum ama eskisi gibi üzerine giderse daha orijinal ve kaliteli bir iş çıkacağından eminim.

KamilPanpa37

Kendi markaları dışında Rockstar'ın bir Mafia oyunu çıkartmasını isterdim. Take Two Mafia serisinin isim hakkını 2K'den alıp Rockstar'a devretse  -Alın Mafia'nın dördüncü serisini siz yapın diye, yani hiç fena olmaz.  Tabi Rockstar Games'in farklı ülkelerde 12,13 tane  stüdyoları olsa bile Mafia serisi ile zaman harcayacaklarını düşünmüyorum. Sonuçta ellerinde Grand Theft Auto gibi para basan çok güçlü bir oyun serisi var. Kendileri de her ne kadar gta serisinde mafia temalerını kullansalarda ben daha çok 1930 ile 1950 arasında geçen Mafia kültürünü temsil eden atmosferik temayı daha çok seviyorum, aynı ilk iki Mafia serisi gibi. Zaten Mafia 3 çıktıktan sonra herkez gibi seriye nefret kusanlardanım.  :D
Son düzenlenme: 27 Ocak 2022, 13:01:12 KamilPanpa37

Katya

Şöyle sağlamından bir Racing MotoGP,Need for Speed tarzı gerçekci bir oyun iyi gider.

Gladiator

GTA serisi dışında, Bully 2 ve Max Payne 4 görmek isterdim.

Mazzetti

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com