GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 11:25:19

GTA VI | Fragman Yayınlandı! | 2025 Sonbahar

Başlatan Impeccable, 04 Şubat 2022, 19:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

04.02.2022 - Rockstar Games, Twitter üzerinden yeni GTA oyununun geliştirildiğini açıkladı!

İlgili Tweet

Rockstar Games, yeni GTA oyunu hakkında bilgilerin ilerleyen zamanlarda paylaşılacağını açıkladı.

Tweetin bağlantısı.

01.12.2023 - Fragmanın yayınlanma tarihi açıklandı!

Tweetin linki.

[/color]

05.12.2023 - Bekleyiş bitti fragman yayınlandı!

Son düzenlenme: 18 Mayıs 2024, 22:45:00 Impeccable Sebep: Düzenleme.

Rodri

Bak bu iyi haber bu aralar twitter'da aktif olmuyordum, bilgi için teşekkürler.
Son düzenlenme: 04 Şubat 2022, 19:39:25 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Impeccable

Tek bir tweetle yüzbinlerce insandan etkileşim alındı, bir de trailer gelirse neler olacağını düşünemiyorum.

Açıklanır açıklanmaz Take-two hisseleri uçuşa geçti.

Son düzenlenme: 04 Şubat 2022, 19:44:27 Impeccable

raoz

Doğrulanması çok iyi oldu, umarım Definitive Edition'dan sonra iyi bir şeyler görürüz. :) :aynen:
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2022, 20:31:17 raoz

Impeccable

Oyunda Türkçe dil seçeneği de bulunursa tadından yenmez.

lazlow

Hadi hepimize hayırlı olsun  :dans:

Bahadır..

Hadi hayırlı olsun, gerçi oyunun ismi GTA 6 olacak mı o da meçhul :D

Bilinmeyen Bey

OK, Definitive'i ********, GTA V'i zaten ********. Bunları biliyorsunuz. Definitive'i zaten çıkartmadan onlar, ben GTAForums'da bir *********beklemeyin dedim. Harbiden bişe olmadı. Dedim.

Ama GTA 6 geliyor. Harbiden oluyor. Bu iyi olacak. Şimdi olmayacak. Ama artık şunu diyebiliriz. "GTA 6" düşünülüyor Rockstar'ın kafasında.
Son düzenlenme: 04 Şubat 2022, 22:59:39 lazlow Sebep: !?

Impeccable

Birkaç ay içinde oyuna dair bir tanıtım videosu göreceğimizi düşünüyorum. Yalnızca bir tweetle bu kadar heyecanlanmamıza neden olan seri trailerla bizi müthiş moda sokar :D . Özlemiştim bu bekleyişi.

Razor02

Duyrulmasıyla hisseler uçuşa geçtiyse bi trailer ardından GTA VI ile bunlar en az 20 sene GTA çıkarmaz. :cakal: Neyse hayırlı olsun :) heyecanla bekliyoruz umarım Vice City'e geri döneriz. :serefe:

lazlow

Umarız çok beklemeden daha somut bir şey elimize geçer. Oyunun adı, logosu veya ilk trailer için bir tarih. O zaman içimiz rahat eder. Bu da şimdiye kadar çok önemli bir adım ama içimizi tam olarak rahatlatmaları için dahası lazım. Umuyoruz en kısa zamanda görürüz.

Feick

Hayırlı olsun, yakında trailer paylaşılır bakalım.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 04 Şubat 2022, 23:04:46
Umarız çok beklemeden daha somut bir şey elimize geçer. Oyunun adı, logosu veya ilk trailer için bir tarih. O zaman içimiz rahat eder. Bu da şimdiye kadar çok önemli bir adım ama içimizi tam olarak rahatlatmaları için dahası lazım. Umuyoruz en kısa zamanda görürüz.

Katılıyorum, duyurulduğunu görmek güzel ama umarım oyuna dair bilgiler yakın zaman içinde biz oyuncularla paylaşılır.

Mazzetti

Bilgi için teşekkürler.

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

sharax

büyü bozuldu