GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Kasım 2024, 09:53:29

BİLECİK/Jandarma ?

Başlatan Nhympex, 28 Ocak 2022, 11:04:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nhympex

Selamlar, uzun bir süre platform da yokum, askere gidiyorum. 1 Yıl felan olmayacağım, 6 ay da gönüllü yapacağım. Bilecik te yaşayan var mı yada oraya giden var mı? Nasıl yer diye merak ediyorum. Ayrıca kalbini kırdığım varsa kusura bakmasın, hakkını helal etsin.

BİLECİK Jandarma.EĞT. A.K.LIĞI/MERKEZ/BİLECİK

© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Crius

Şimdiden hayırlı teskereler

Nhympex

Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"

Rodri

Hayırlı teskereler kardeşime.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Nhympex

Alıntı yapılan: Rodri - 28 Ocak 2022, 12:51:23
Hayırlı teskereler kardeşime.
Teşekkürler can kardeşim.

lazlow

Hayırlı teskereler. İyi geçer umarım :)

Nhympex

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Ocak 2022, 16:03:36
Hayırlı teskereler. İyi geçer umarım :)
Teşekkürler, BİLECİK Jandarma biraz sıkıntıymış. 😔

Excute

Hayırlı teskereler biladerim.

Nhympex

mustafaakıska1806

Hayırlı teskereler abim, sağ salim gidip sağ salim dönersin inşallah.

Nhympex

Alıntı yapılan: mustafaakıska1806 - 28 Ocak 2022, 16:58:03
Hayırlı teskereler abim, sağ salim gidip sağ salim dönersin inşallah.
Teşekkürler canım benim.

Feick

TufanCan

Ben de Bilecik Jandarmadayım ancak benim sevk tarihim 3 Mart açıkçası samp aleminden biriyle denk gelmeyi isterdim.Şimdiden hayırlı teskereler dost.
Son düzenlenme: 28 Ocak 2022, 18:35:37 TufanCan

Katya

Hayırlı teskereler kardeşim

sweezy

Hayırlı teskereler. Bileciğe yolum düşmüştü, teyzem de orada öğretmenlik yapıyor. İnsanı güzel bir yer. Ancak gelişmiş bir yer değil. Çevresindeki iller ne kadar gelişmemişse Bilecik de o seviyede. Şehirleşmeye çalışan minik bir yer diyelim. Ve iklim şartları çok zor. Kış ayında mefta olursun. Onun dışında diyebileceğim şey ise betonla kaplı bir şehir değil. Hangi sokağa gidersen git doğayla iç içe hissediyorsun kendini. Dağ ile iç içesin. Tarihe ilgin varsa da gezilecek çok müze ve türbe var. Özellikle de Osmanlı'nın doğduğu şehir olduğu için Osmanlı tarihiyle ilgili birçok müzeye ve heykele rast gelebilirsin. Birçok tarihi eseri kendi bünyesinde barındırıyor. Kötü bir şehir çıkmamış ancak iyi bir şehir de çıkmamış. Tekrardan hayırlı teskereler.