GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 06:27:05

Bully 2 Geliyor Olabilir

Başlatan lazlow, 14 Aralık 2021, 12:45:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Ünlü editör Tom Henderson'ın raporuna göre, The Game Awards ödül töreninde duyurulması beklenen Bully 2'nin şimdilik askıya alınmış. Bilgilerin henüz net olmadığını, ayrıntılı bilgiler geldikçe raporlayacağını belirtiyor.

Resim: Wesley Arthur

Ek olarak, Tom Henderson'ın verdiği bilgilere göre The Game Awards'da Bully 2'nin oynanabilir bir sürümünün bile gördüğünü bazı kişilerin oynadığını belirtiyor.

Dünyaca ünlü oyun dergisi Game Informer'ın başarılı editörü tarafından "Coming 2 you soon" tweet'i Bully 2'nin geleceğini kuvvetlendiriyor.

Kaynak

KamilPanpa37

Bully 2'nin bir dönem bazı haber sitelerinde konspet art çalışmaları falan sızmıştı, aynı Gta VI gibi Bully'nin ikinci serisi üzerine çok uzun süreden beri çalışıyor olabilirler.

Bully'nin de belli bir kitlesi olsa da sonuçta tek bir seri,  Gta serisi Rockstar'ın en çok sevdiği oyun serilerinden olduğu için çok yoğun bir oyuncu kitlesi var. Eğer olur da Bully 2 resmiyete kavuşursa Gta VI için daha uzun seneler bekleyeceğiz anlamına geliyor.

Ne yalan söyleyim eğer Rrockstar Games resmi olarak duyurursa Bully 2'nin çıkacağına çocuklar gibi sevinebilirim, onun da sevimli afacan okul öğrencileri eşliğinde, kendine has gta tarzı bir açık dünya atmosferi vardı.

Tabi Gta VI'nın çıkış tarihini geciktirecek olması maalesef çok üzücü.  :uzgun:

Impeccable

Söylentiler çok arttı bu kez doğru olabilir.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 18 Aralık 2021, 21:12:58
Söylentiler çok arttı bu kez doğru olabilir.
Yine de Twitter'daki bazı söylentiler de Bully'nin Definitive Edition gibi bir remastered sürmününün olacağı yönünde. Tabii kesin bir kaynak ortada yok henüz veya ben görmedim

JustDark

Gelme ihtimali bana kalırsa düşük. Gelse çoktan gelirdi ama Allah bilir ne olacağını.

lazlow

Netlik kazanan Bully 2 hikayesi. 2000'lerin sonlarında Rockstar New England tarafından Bully 2 geliştirilmeye başlandı. Ekip, bunun bir sonraki büyük Rockstar yapımlarından olacağını düşündü. Ama hiç çıkmadı.

GTA, RDR ya da Max Payne gibi başka yapımlar araya girdi. Dışarıda bir yerlerde sekiz saatlik bir demonun olduğu söyleniyor. Kim bilir...

Kaynak

SCJ

KamilPanpa37

Dün akşam youtube'de Enis Kirazoğlu'nun Bully 2 ile ilgili bir içeriğinine göz attım, bahsettiği teorilere bakılırsa gelmeyecek gibi görülüyor. Eğer bahsettiği teorilerin doğruluk payı yüksek ise ve Rockstar'ın da başka bir oyun için Remastered projesi yoksa Gta VI'ya yaklaşıyoruz gibi görülüyor.  :)

LukassKane

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 27 Ocak 2022, 13:18:49
Dün akşam youtube'de Enis Kirazoğlu'nun Bully 2 ile ilgili bir içeriğinine göz attım, bahsettiği teorilere bakılırsa gelmeyecek gibi görülüyor. Eğer bahsettiği teorilerin doğruluk payı yüksek ise ve Rockstar'ın da başka bir oyun için Remastered projesi yoksa Gta VI'ya yaklaşıyoruz gibi görülüyor.  :)
Bu adamın gta videolarını çok seviyorum. En iyi anlatan o ha :D