GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

LSRP | Los Santos Roleplay

Başlatan Los Santos Roleplay, 02 Ocak 2022, 16:36:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Los Santos Roleplay

LOS SANTOS ROLEPLAY

Öncelikle, roleplay diyarı Los Santos Roleplay'den herkese selamlar. Biliyoruz, artık tüm SA:MP oyuncuları SA:MP platformu üzerinde bir rol yapabilecek, eğlenebileceği bir platform arıyor. Fakat ki, ne yazık ki bulamıyor. Biz, Los Santos Roleplay yönetim ekibi olarak sizleri böyle bir durumdan kurtarmak amacı ile bu platforma tekrar geliyoruz. Temelimiz, sizlerin her daim eğlenebileceği ve sıkılmadan oynayabileceği bir sunucu olacak. Sistemlerimiz, rol odaklarımız, düşüncelerimiz, 2015 yılının temeline dayalı bir şekilde ilerleyecek. Aklınıza takılan sorular olduğunu biliyoruz. Aklınızda soru kalmasını istemediğimiz için, aşşağıya ufak çaplı bir S.S.S(Sıkça Sorulan Sorular) texti hazırladık. Umarım, aklınıza takılan soruların cevabını en iyi şekilde bulabilirsiniz. Güncellemelerden haberdar olmak için, discord adresimize gelmenizi tavsiye ediyoruz. Ek olarak, discord sunucumuz bulunmayacak. Forum sunucumuz üzerinden işlevler ilerleyecek, ileride discord sunucumuzun açılması muhtemel olabilir.
Yaptığımız işler, tasarımlar, işlev gibi bir çok şeylerin izini, LSRP birincil kurucusundan izin beyan ederek yapılmaktadır.

SIKCA SORULAN SORULAR

SORU: Selam, forum ve oyun modu açılışı ne zaman olacak?
CEVAP: Selam, şu seviyede net bir tarih belirlenmemekte olup, tahmini tarih verilmemektedir.

SORU: Selam, oyun modu sıfır mı? Alıntı mı?
CEVAP: Selam, oyun modumuz sıfır olarak başlatıldı. Kendi oyun modumuzu sıfır arayüz ile devam ettirmekteyiz.

SORU: Selam, polis alımları aktif mi?
CEVAP: Selam, polis alımları şu anda de-aktif vaziyette. Eğer ki, açılma gibi bir durum olur ise kemik kadro başvuruları açılacaktır. LSPD, oluşum üzerinde şu an için üst seviyelerde olan bir ekibimiz bulunuyor.

SORU: Selam, admin/support/tester alımları olacak mı?
CEVAP: Selam, şu an için hayır olmayacak. Olur ise, duyuru geçilecektir.

MEDYA

FORUM (IN-AKTIF)
Son düzenlenme: 08 Ocak 2022, 23:53:32 Los Santos Roleplay

Los Santos Roleplay

Eleştirilere açık bir platformuz, eleştirilerinizi ilk tanıtımı okuyarak yapınız.

klişe karakter

profil fotoğrafının sonuna bi tr yazısı yapıştırsaydınız en azından

Los Santos Roleplay

LSRP kapandı malum, SA:MP üzerinde LSRP'yi Türk'lerin adına açmak istiyoruz. Bu yüzden, (.tr) ekini eklemek istemiyoruz.

Sağlıklı günler...

Rodri

İlk olarak başarılar dilerim, madem bu kadar çok açmak istiyorsunuz ilk olarak özgün olmayı tercih edebilirsiniz, logoyu bile lsrp'den almışsınız uğraşmamışsınız bile.
Son düzenlenme: 02 Ocak 2022, 17:31:41 1337

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

sharax

Lsrp founderinin sizden haberi yok bile, nasıl oluyor bu :D?

Los Santos Roleplay

Alıntı yapılan: sharax - 02 Ocak 2022, 17:30:48
gülüp geçiyoruz.

Feick

Alıntı yapılan: Los Santos Roleplay - 02 Ocak 2022, 18:25:44
gülüp geçiyoruz.

Çok komik insanlarsınız, bizde size gülüp geçiyoruz. Sharax sadece demiş ki; "Lsrp founderinin sizden haberi yok" çocuk kötü amaçlı ya da gülünç bir şekilde dememiş. Cidden platformun yüz karası insanlarsınız acıyorum halinize :D.

şeyy selam, polis alımları aktif mi?

Los Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Feick - 02 Ocak 2022, 20:45:11
gülüp geçiyoruz.

Çok komik insanlarsınız, bizde size gülüp geçiyoruz. Sharax sadece demiş ki; "Lsrp founderinin sizden haberi yok" çocuk kötü amaçlı ya da gülünç bir şekilde dememiş. Cidden platformun yüz karası insanlarsınız acıyorum halinize :D.

Sizinde geçmişnizi biliyoruz dostum, yazdığı yazıdan toxicliği tamami ilan belli oluyor. Kimsenin sunucusuna gelip sallamadık, sende bize sallamamlısın. Bunu tercih etmelisin en azından. Günlük, haftalık sunucu değiştirip bir şeyler diyip admin takımına, ardından yönetim kadrosuna girmen ayrı bir yalakalığın zirvesi, bu platformu terk etmelisin diye düşünüyorum.

sharax

Alıntı yapılan: Los Santos Roleplay - 02 Ocak 2022, 16:49:11
LSRP kapandı malum, SA:MP üzerinde LSRP'yi Türk'lerin adına açmak istiyoruz. Bu yüzden, (.tr) ekini eklemek istemiyoruz.

Sağlıklı günler...
lsrp ismi telif hakkı olan bir isim nasıl kullanıyorsunuz?

Los Santos Roleplay

Yaptığımız işler, tasarımlar, işlev gibi bir çok şeylerin izini, LSRP birincil kurucusundan izin beyan ederek yapılmaktadır.

OnlySimon

Öncelikle başarılar. Öncelikle 2015 yılını yansıtmak için yapmak istediklerinizi anlıyorum. Fakat artık 2015'de değiliz. Eskiler eskide kaldı. Varolanı zenginleştirmek ya da yeni bir şey oluşturmak yerine bu tarz çabalara girerseniz bir şey elde edemezsiniz. Sunucunuzun vaadi nedir? Şu an bir oyuncunun burayı tercih etmesi için hiçbir sebep göremiyorum. Her neyse başarılar, kendinizi geliştirmeniz dileğiyle

geowicgang

Selam, gtamulti.com
gtamultiye değil, genel olarak sa-mp oyuncu kitlesine hitap ediyorsunuz

Los Santos Roleplay yönetim ekibi olarak sizleri böyle bir durumdan kurtarmak amacı ile bu platforma tekrar geliyoruz.
tekrar gelmiyorsunuz çünkü bu platformda hiç kendiniz bu yapım adında bulunmadınız, göz yapınıza bakınca rol yapmayı bilen ekibiniz olmadığına adım gibi eminim

Sistemlerimiz, rol odaklarımız, düşüncelerimiz, 2015 yılının temeline dayalı bir şekilde ilerleyecek.
metin2 2008 mantığı, herkes denedi fakat projeler tutmadı. SA-MP kitlesi yenilik ister, nostalji değil

aşşağıya ufak çaplı bir
aşşağıya değil aşağıya

-----
Sunucunun 40 seviyesinden yukarıyı görebileceğini düşünmüyorum, kötü bir yapım olacak. Muhtemelen ilk projeniz, insanların ilk projeleri için daha çok çalışmasını beklerdim. Tanıtım üzerinden verdiğiniz vibe herkesin gözü önünde. Kapattığınız(düzenlediğiniz) tanıtımın %70i çalıntıydı.

Başarılar, umarım yanılırım.

Deus

Meta Roleplay

Feick

Alıntı yapılan: Los Santos Roleplay - 02 Ocak 2022, 23:04:13
Alıntı yapılan: Feick - 02 Ocak 2022, 20:45:11
gülüp geçiyoruz.

Sizinde geçmişnizi biliyoruz dostum, yazdığı yazıdan toxicliği tamami ilan belli oluyor. Kimsenin sunucusuna gelip sallamadık, sende bize sallamamlısın. Bunu tercih etmelisin en azından. Günlük, haftalık sunucu değiştirip bir şeyler diyip admin takımına, ardından yönetim kadrosuna girmen ayrı bir yalakalığın zirvesi, bu platformu terk etmelisin diye düşünüyorum.
aynen ccq bende öyle diyordum zaten