GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Meta Roleplay ~ Feel The Life

Başlatan Deus, 02 Ocak 2022, 04:59:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deus

Meta RPG
Merhaba GtaMulti ailesi. 01:01:2022 itibariyle Meta Roleplay projesine başlamış bulunmaktayız. Meta Roleplay samp'da Rol yapmayı hedefleyen ağırlıklı olarak Medium RP sunucudur.Sizlere iyi hizmet verebilmek için en iyi sanal hizmet sunan firmalarla anlaşmalara başladık. Ekip olarak saygı çerçevesinde her türlü eleştriye açığız.En yakın sürede sizlerle birlikte olacağız Gta Multi sevenleri saygılar.

Vizyon
Piyasada oyunculara güven vermeyen sunuculara dur demeye geldik.Amacımız sayıca az kalmış SA-MP Platformumuza destek sağlamaktır.Tek amacımız oyunculara rol zevki sağlamak ve süreklilik kazanmaktır.

Misyon
Öncelikle misyonumuz rol sever dostlarımıza yardımcı olmaktır. Sonuçta bizlerde sizler gibi bu işin içinden gelmekteyiz. Sizlere aktif rol ortamlarınızda yardımcı olmak.Şikayetlerinize adil cevap vermek öncelikli amacımızdır.

Sıkça Sorulan sorular. S.S.S

Siz Kimsiniz?
Bizler içinizde bulunan bir süredir saçma server işleyişleri yaşanılan haksızlıklardan kaçınmak isteyenleriz.Bizlerde sizler gibi oyuncuyuz.Artık bu yaşanılanlara bir dur deme vakti geldi.

Neden Meta Roleplay?
Meta Roleplay, sizlere hiçbir sunucuda olmayan sistemleri vaat etmiyor.Yerine getiremiyeceğimiz sözler vermiyoruz. Biz de sizler gibi Güven vermeyen ve verdikleri sözleri tutmayan sunuculardan sıkılmış kişileriz.Tek amacımız huzur ve ciddiyet içinde Roleplay yapmaktır.

Harita Tasarımları?
Harita tasarımlarımızda mümkün olduğunca az obje ve 3DMAX üzerinden obje birleştirme yapılacaktır. Buradaki amacımız bilgisayarının sistem özellikleri olan dostlarımıza yardımcı olmaktır.

Ekip?
Ekibimiz'de şuanda kurulma aşamasındadır.Detayları sizlerle paylaşacağım.

Web Sitesi?
Web sitesinde sadelikten yanayız en yakın sürede web sitemiz aktif edilecektir.

Son düzenlenme: 12 Temmuz 2022, 00:56:46 Deus Sebep: Forum adresi eklendi.

Meta Roleplay

Deus

**Map kendi yapımımdır destekleri için KaptanDerya'ya ve Amentes Roleplay ekibine teşekkürler.""
Son düzenlenme: 03 Ocak 2022, 03:20:55 Deus

Meta Roleplay

Hypnotic

Zamanında Amentes Roleplay adına güzel işler başarmış gönlü de kendi gibi güzel kardeşim egecim :) Projende başarılar diliyorum. En güzelini yapabileceğine inancım ve güvenim tam. Başarılar dilerim <3

Feick

etasar

Yıllarca birlikte rol yaptığım kaliteli insan,başarılar diliyorum :serefe:

ajeX

Penocyclene

Başarılar ege. Senin sunucunda oynanır

Nikotin bağımlısı ben gözlerinin kahvesinde bekliyorum.

Deus

Alıntı yapılan: Hypnotic - 02 Ocak 2022, 06:34:26
Zamanında Amentes Roleplay adına güzel işler başarmış gönlü de kendi gibi güzel kardeşim egecim :) Projende başarılar diliyorum. En güzelini yapabileceğine inancım ve güvenim tam. Başarılar dilerim <3

Teşekkürler dostum tekrar beraber iş yapmayı özlüyorum

Meta Roleplay

JSW

Uzun zamandır tanıdığım, kaliteli işi bilen adam gibi adamlar

Goddie

chemilianoescobar

aha da buraya yazıyorum bu adam yapar...
Son düzenlenme: 03 Ocak 2022, 02:06:14 chemilianoescobar

Deus

Meta Roleplay

#FEK

Başarılarının daimi olmasını diliyorum, başarabilecek bir güçtesin başarılar  :helal:

Deus

Alıntı yapılan: #FEK - 03 Ocak 2022, 18:54:34
Başarılarının daimi olmasını diliyorum, başarabilecek bir güçtesin başarılar  :helal:

Teşekkürler sizleride aramızda görmek çok isterdim

Meta Roleplay

Katya