GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

rionroleplay — life as you wish!

Başlatan Shivaz, 29 Aralık 2021, 12:29:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shivaz

Sunucu Bilgilerimiz
Discord sunucumuz: https://discord.gg/wdqdqt8YMJ           
İp Adresimiz:45.141.149.223:7777          

Kalıcık & Sizden Beklentilerimiz

Merhaba millet sunucumuzun modu ve Anti-Cheat sistemi üzerinde büyük gayretler göstererek uğraşıyoruz. Sunucumuzda istediğimiz tek şey size düzgün bir ortam ve güzel bir deneyim sağlamaktır. En çok gayret gösterdiğimiz şey sunucumuzun uzun ömürlü olmasını istememiz, üzerinde çalışmamızdır. Amacımız en az hile kullanılan ve eğlencenizin doruklarda olacağı ekonomi olarak zorlanmayacağınız oynamaktan keyif alacağınız bir ortam yaratmaktır.

Rion Roleplay ekibi tam olarak neyi amaçlıyor?
Yukarıdada belirttiğimiz gibi, hedeflediğimiz en büyük şey sizlere düzgün ve uzun soluklu bir ortam sağlamaktır. Ekibimiz yüksek tempolu bir şekilde görevlerini yerlerine en iyi şekilde getirmeye çalışmaktadır. Bir diğer amacımız ise yetkili ayrımcılığına izin vermemektir.

S.S.S
"Anti-Cheat nasıl oluşuyor?" - Sunucumuz üzerinde RAC kullanılmaktadır. RAC 01.05.2021 tarihinden beri  geliştirilmektedir. Samp üzerinde yapılmış en iyi anti-sobeit sunucumuzda bulunmaktadır ve hilelerin önüne geçilmesi için sürekli aktif olarak güncellenmekte.

Yetkili/Oyuncu ilişkisi
Yetkili kadromuz oyuncular ile saygı çerçevesi içinde, düzgün bir şekilde iletişim kurarak sorunlarını çözüp ihtiyaçlarını karşılamaktır. Herhangi bir sorun yaşandığı taktirde yüksek yönetim sizlerin fikirlerini bekliyor olacaktır.
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2022, 19:21:51 Shivaz

legendhub

tasarım alıntı gibi görünüyor ve tasarımlarınız ismi lazım değil bir sunucu andırıyor, yetkili ekibinde umarım doğru tercihler yaparsınız, yine de sunucunuzu özel kılan ve bir topluluğu tetikleyecek yenilikler göremedim, başarılar.

Shivaz

Aktif oyuncu rekorumuz 102 olmakla beraber sunucumuz eğlence temalı bir gun-rp sunucusudur yorumlarınızı buna göre yapmanızı rica ediyorum.

legendhub

Alıntı yapılan: Shivaz - 29 Aralık 2021, 12:49:58
Aktif oyuncu rekorumuz 102 olmakla beraber sunucumuz eğlence temalı bir gun-rp sunucusudur yorumlarınızı buna göre yapmanızı rica ediyorum.
tanıtım yaparken bunu birdahaki sefere belirtebilirsiniz.

sailor

Sunucuyu beğendiğim için oynuyorum, güzel sunucu.

Shivaz

Alıntı yapılan: sailor - 29 Aralık 2021, 12:54:26
Sunucuyu beğendiğim için oynuyorum, güzel sunucu.
Yorum için teşekkürler.

Skrann

Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Shivaz

Holmes

Başarilar dilerim, iyi yere gelirsiniz umarim.

Lewrond

Shivaz

Alıntı yapılan: Keys - 29 Aralık 2021, 16:28:41
Başarilar dilerim, iyi yere gelirsiniz umarim.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Shivaz