GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:25:14

-

Başlatan LORDBARON51, 04 Aralık 2021, 19:18:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LORDBARON51

-
Son düzenlenme: 21 Eylül 2024, 14:46:43 LORDBARON51
Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

Nadir ve en çekici haritalar serisine bir yenisi daha eklendi.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Soullesneder

DracDonix

baya çekici ve kaliteli harita olmuş
Son düzenlenme: 07 Aralık 2021, 09:36:29 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sensiall

Büyük bir alan yapıp çevreyi kullanmamanız saçma olmuş.Paylaşımlarınızı takip ediyorum uzun zamandır.Bu platform da paylaşım yapıp eleştiriyi kaldıramıyorsunuz.Eleştiri yapan kişilere de saçma saçma yanıtlar atıp kendinizi insanlardan soğutuyorsunuz.Eleştirileri dikkate alıp ona göre tasarım yapmanız sizin yararınıza olur.Yaptığınız tasarım daha fazla geliştirilebilir bu sizin hayal dünyanıza bağlı ufkunuzu geniş tutun sağlıcakla.

LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Sensiall - 07 Aralık 2021, 15:37:15
Büyük bir alan yapıp çevreyi kullanmamanız saçma olmuş.Paylaşımlarınızı takip ediyorum uzun zamandır.Bu platform da paylaşım yapıp eleştiriyi kaldıramıyorsunuz.Eleştiri yapan kişilere de saçma saçma yanıtlar atıp kendinizi insanlardan soğutuyorsunuz.Eleştirileri dikkate alıp ona göre tasarım yapmanız sizin yararınıza olur.Yaptığınız tasarım daha fazla geliştirilebilir bu sizin hayal dünyanıza bağlı ufkunuzu geniş tutun sağlıcakla.
Eleştriyi kaldıramamak değil ben olumlu yorumları dikkate alırım.Kimisi sadece ama sadece taşlamak için yorum ve kötü eleştiri yapıyor.Ben iyiye yönelik olumlu ve benim haritalarıma faydası olacak eleştirileri dikkate alıyorum.Eleştirmek herkesin en doğal hakkıdır.Küfür ve taşlama olmadığı taktirde eleştiri yapmak en normal eylemdir.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Sulozzy

Leş gibi istiyorsan gel sana map yapmayı öğretiyim kardeşim?

sweezy

Alıntı yapılan: Sulozzy - 11 Aralık 2021, 15:58:21
Sana kelimeler yazarak kendimi yormayacağım. Diyeceğim tek şey: egonu s*

Sulozzy

Alıntı yapılan: sweezy - 11 Aralık 2021, 16:37:01
Kankamın oğlu normelde kendisine başarılar diler geçer giderdim ama bir önceki konuya baktığımda arkadaşımızın yaptığı mape şu yorumları yazmış "Çok aşırı basit bir haritadır.Çekiciliği hiç yoktur." bende ona itafen yazdım yani ortada ego kasılıcak bir durum yok. <3

Konu linkide şudur; https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/(roleplay)-swat-hq/
Burada mape berbat demiş ama kendi mapine bakıldığında mapinin acayip boş ve kötü olduğu anlaşılıyor, birde piyasada mapper diye dolaşması trajikomik

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Sulozzy - 11 Aralık 2021, 17:28:51
Kankamın oğlu normelde kendisine başarılar diler geçer giderdim ama bir önceki konuya baktığımda arkadaşımızın yaptığı mape şu yorumları yazmış "Çok aşırı basit bir haritadır.Çekiciliği hiç yoktur." bende ona itafen yazdım yani ortada ego kasılıcak bir durum yok. <3

Konu linkide şudur; https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/(roleplay)-swat-hq/
Burada mape berbat demiş ama kendi mapine bakıldığında mapinin acayip boş ve kötü olduğu anlaşılıyor, birde piyasada mapper diye dolaşması trajikomik
Anlaşılan yaşın çok küçük malesef size nacizane tavsiyem büyüyüpte bu platforma gelmenizdir.Benim haritalarım kadar itinalı ve çekici haritalar yapan bende dahil olmak üzere nadir kişiler vardır.Siz benim önceki yapmış olduğum haritalara bakmadan geldiğiniz çok bellidir.Her haritanın bir kategorisi vardır.Konser ise konsere uygun tasarlanır.Özel Ev ise ona göre yada Çete Mekanı ise ona göre yapılır.Tutupta konser alanına akıl ve mantık dışı ögeler eklenmez.Mesela bu haritaya ev veya otopark yada sniper kulesi eklenmez.Çünkü ne bir Çete Mekanı da değil bu harita ne de bir Özel Evler haritası da değildir.Adı üzerinde Konser ve Piknik haritasıdır.Tabikide sakin ve geniş ve az nesneli bir harita olmak zorundadır.Sansürlü küfür yazdığınız içinde sizi kınıyorum.Ve evet o yorum yazdığım harita her kiminse berbattı ve bence halen berbattır.Kalite standartlarına uygun değildir.
Son düzenlenme: 11 Aralık 2021, 19:54:02 LORDBARON51
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

Beni doğal olarak haklı bulup ve desteklediğiniz için çok teşekkür ederim.

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Feick

Sulozzy

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 11 Aralık 2021, 19:47:20
Alıntı yapılan: Sulozzy - 11 Aralık 2021, 17:28:51

Anlaşılan yaşın çok küçük malesef size nacizane tavsiyem büyüyüpte bu platforma gelmenizdir.Benim haritalarım kadar itinalı ve çekici haritalar yapan bende dahil olmak üzere nadir kişiler vardır.Siz benim önceki yapmış olduğum haritalara bakmadan geldiğiniz çok bellidir.Her haritanın bir kategorisi vardır.Konser ise konsere uygun tasarlanır.Özel Ev ise ona göre yada Çete Mekanı ise ona göre yapılır.Tutupta konser alanına akıl ve mantık dışı ögeler eklenmez.Mesela bu haritaya ev veya otopark yada sniper kulesi eklenmez.Çünkü ne bir Çete Mekanı da değil bu harita ne de bir Özel Evler haritası da değildir.Adı üzerinde Konser ve Piknik haritasıdır.Tabikide sakin ve geniş ve az nesneli bir harita olmak zorundadır.Sansürlü küfür yazdığınız içinde sizi kınıyorum.Ve evet o yorum yazdığım harita her kiminse berbattı ve bence halen berbattır.Kalite standartlarına uygun değildir.
Yaşın küçük filan diyorsun max yaşın 15 discord adresim üzerimde mevcut beni ekle konuşalım, birde 100 obje kullanmışsın kullandığın objeler boş yaptığın map berbat burada benim yaptığım mapleri kimse yapamaz diye kendi egonu tatmin etmeye çalışıyorsun texture studio indirip sadece obje ID bakıp /createobject filan yapmışsın /mtset yaparakda bir ikisinin texturesini değiştirmişsin sanırım milletede uzman mapperim diye göz dağı veriyorsun milletin mapine berbat diyip kendi mapine eleştiri yapılınca kuduran çıldıran birisisin, kendini ve şu berbat maplerini düzelt kardeşim sonra yorumuma alıntı yaparsın.