GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nedir bu Gun-RP curcunası?

Başlatan OnlySimon, 05 Aralık 2021, 19:01:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnlySimon

Son birkaç aya aşkın etrafta türün bilinenleriyle uzaktan yakından alakası olmayan *Gun RP* adı altında saçma sapan sunucular açılıyor. Bu sunucular ise bu konsepti kullanıp gerçekten zevkli hale getiren sunucuları örnek almak yerine kendilerinin bile bilmediği politikalar getirip sanki hayatı boyunca bu konseptte uğraşmış gibi *Kardeşim burası Gun-RP burada şöyle olur şöyle olmaz.* gibi konuşan bir kitle dolmaya başladı.

Sunuculara baktığında ise çoğu hileden geçilmeyen, kitlesinin berbat, sunucu üstüne uğraşılmamış ve saçma sapan bir bilgi boşluğu içerisinde dolaştığı gözüküyor. İşleyiş ve düzen hakkında hiçbir şey ise yok.

(Benim görüşüm Yanlış batılılaşmanın oyun versiyonu bu, yabancı sunucuların bu konseptte başardığı ne halt varsa bunları tersleyip saçma sapan şeyleri bu konsepte yedirdiler.)

Sizin bu hakkındaki görüşleriniz neler, sizce bu TR üstünde SAMP-RP'nin alacağı en kötü nokta mı? Bu tarz sunucular açılmaya devam edecek mi?

Feick

Yeni tarzlar güzeldir fakat biliyorsun ki bazı arkadaşlar abartmaya seviyor. Gun RP aralarından tüm sunucuları deneyimledim ve şu an işlinn ehli tek sunucu Poison Gun Roleplay olarak gözüküyor. Anti hile ve gun rp olmasına rağmen sistemleri ile oyuncuyu kendine çekiyor. En berbat deneyimlediğim sunucular Vexera & Titan roleplay olmuştur.

Dediğim gibi yeni tarzlar konseptler açılmasını destekliyorum fakat bir projeyi 999 defa aynı konsept üzerinden açarsan bir b*ka benzemez.

OnlySimon

Alıntı yapılan: Feick - 05 Aralık 2021, 19:18:24
Yeni tarzlar güzeldir fakat biliyorsun ki bazı arkadaşlar abartmaya seviyor. Gun RP aralarından tüm sunucuları deneyimledim ve şu an işlinn ehli tek sunucu Poison Gun Roleplay olarak gözüküyor. Anti hile ve gun rp olmasına rağmen sistemleri ile oyuncuyu kendine çekiyor. En berbat deneyimlediğim sunucular Vexera & Titan roleplay olmuştur.

Dediğim gibi yeni tarzlar konseptler açılmasını destekliyorum fakat bir projeyi 999 defa aynı konsept üzerinden açarsan bir b*ka benzemez.

Yorumun için teşekkürler, Yabancı olan Gun-RP sunucuları da deneyimleyebilirsin, aradaki bahsettiğim uçurumu fark edebileceğinden eminim. Örnek sunucu istiyorsan Ö.M yoluyla iletirim. Şuan söz ettiğin işinin ehli sunucular bile bahsettiğim yabancı yapıtlar karşısında karşılaştırma bile yapılamayacak durumda.
Son düzenlenme: 05 Aralık 2021, 19:48:19 OnlySimon

Murat Budak

Her zamanki gibi olmayan bir konsep sunucu açılır sunucu tutar ve tuttuğu için o sunucuya benzer 10-15 tane özenti sunucu açılır.

Bildiğim kadarıyla Poison sunucuyu açtı ve 70+ oyuncuya ulaşında diğer kişilerde Gun-RP sunucusu açmaya başladı.

Bu özentilerin çoğuda zaten yarım akıllı, hayatta hiç bir başarımı olmayan, sağ sola saldıran, hiç bir boka yaramayan kişilerdir.

Benim görüşüm böyle, hakaretli oldu fakat onlar daha fazlasını hak ediyor.

haroldjackson

Birileri düşündüklerimi yazmış, Rina serpmesi olan çakma rolcüler GUN-RP adı altında kendilerine bir yer oluşturuyorlar. 1 yıl önce linçlediğim(iz) Blackside Roleplay belki de bu işi en iyi şekilde yapıp gitti.

imza kalemle atılır

Murat Budak

Alıntı yapılan: haroldjackson - 05 Aralık 2021, 21:13:35
Birileri düşündüklerimi yazmış, Rina serpmesi olan çakma rolcüler GUN-RP adı altında kendilerine bir yer oluşturuyorlar. 1 yıl önce linçlediğim(iz) Blackside Roleplay belki de bu işi en iyi şekilde yapıp gitti.
Rina serpmesi olan çakma rolcüler GUN-RP adı altında kendilerine bir yer oluşturuyorlar. Bu yazdığına kesinlikle katılıyorum aynısını bende yazacaktım fakat boş kişilerle uğraşmak istemediğim için yazmadım benimle aynı düşünen birisi çıktı..

Rodeiun

duhix

Aslında işin aslı şu eskiden varmiydi bilemem ama amacım horizon, valrise gibi sunucu yapmaktı ben o kadar gelişmiş halde değil Victim roleplay modunu gelistirerek Squid adında sunucu açım 50+ oyuncu gördüm ve sınav haftası olduğu icin pasiflige düştüm kapatma kararı aldım kastedilen Poison Roleplay'ın sahibi benim sunucumda PD başındaydı pasifligimin ötesinde farkettigim de sunucu açmıştı olay böyle ondan ondan görerek herkes sunucu açtı bu duruma cok gıcık oldum gıcık olduğum konu su herkes emeksiz açtı victim Roleplay modunda bug kapatip eksikleri tamamladım amacım farklı olmaktı herkes unique moduyla açıp sadece silahçı yerini değişip açtı bu kadar emeksizce fazla cekmelerine gıcık oldum.

İşin aslı bu ama bende aşırı sıkıldım önüne gelen açıyor

duhix

Yine de açan herkese başarılar umarım tutarsınız.
Ama şunu demeliyim Gun RP yönetmesini iyi bilene güzeldir iyi bilenin ki kalıcı olur yoksa kalıcı bir konsept değil.

OnlySimon

Alıntı yapılan: duhix - 06 Aralık 2021, 16:08:39
Aslında işin aslı şu eskiden varmiydi bilemem ama amacım horizon, valrise gibi sunucu yapmaktı ben o kadar gelişmiş halde değil Victim roleplay modunu gelistirerek Squid adında sunucu açım 50+ oyuncu gördüm ve sınav haftası olduğu icin pasiflige düştüm kapatma kararı aldım kastedilen Poison Roleplay'ın sahibi benim sunucumda PD başındaydı pasifligimin ötesinde farkettigim de sunucu açmıştı olay böyle ondan ondan görerek herkes sunucu açtı bu duruma cok gıcık oldum gıcık olduğum konu su herkes emeksiz açtı victim Roleplay modunda bug kapatip eksikleri tamamladım amacım farklı olmaktı herkes unique moduyla açıp sadece silahçı yerini değişip açtı bu kadar emeksizce fazla cekmelerine gıcık oldum.

İşin garip kısmı Horizon-Valrise sunucuları bile bu konseptin temelinde yatmıyor, IM:RP gibi birkaç yapıt bu işin şuan tam temeline oturmuş durumda. Türk milleti biraz hazıra kısa yola yatkın. Bu tarz yolları denemesi biraz normal.

duhix

Alıntı yapılan: OnlySimon - 06 Aralık 2021, 16:30:08
Alıntı yapılan: duhix - 06 Aralık 2021, 16:08:39

İşin garip kısmı Horizon-Valrise sunucuları bile bu konseptin temelinde yatmıyor, IM:RP gibi birkaç yapıt bu işin şuan tam temeline oturmuş durumda. Türk milleti biraz hazıra kısa yola yatkın. Bu tarz yolları denemesi biraz normal.

Anlatmaya çalıştığım konu şu benim konseptim sunucu su şekildeydi Roleplay ile Çatışma yı aynı anda tutup eğlenmekti gerçekten de yani benim istediğim olmuştu valrise ve horizanada arkadaşlarım soktu ben onu gördüm belirli şekilde para kazanıp silah almak rol yapmaktı eğlenmek yani bunu yapmak istedim yaptım da herşey o zamandan sonra oldu keşke acmasaydım su durumu görünce tiksindim artık

ibocanpashasarsilmazcano

GUN-RP.. Hmm? Kulağa hoş geliyor SA:MP ortamında farklı konsept ile bir sunucu açılırsa  ve o sunucuda tutarsa Tüm SA:MP kitlesi o sunucuya Copy Paste yaparlar ve O konsept ile 20.. 30.. Bilemedin 40-50 tane sunucu açılır. Herkes hazıra konmuş vaziyette benim bildiğim Squid RolePlay (@duhix)'in açtığı GUNRP sunucusu vardı, Ve orası +50 oyuncu gördü bir zamandan sonra Duhix dostum bakıma aldı bir kaç hafta, O Sırada Bir kaç Squid'e benzer Sunucu çıktı, ve o sunuculardan bir tanesi tuttu, Şuanda 100-120 Kişi çekiyor. Onun için dediğim SA:MP kitlesi hazıra konmayı çok sever. Bu konuya söyliyeceklerim bukadar herkes kendine iyi baksın..!

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

duhix

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 06 Aralık 2021, 16:41:48
GUN-RP.. Hmm? Kulağa hoş geliyor SA:MP ortamında farklı konsept ile bir sunucu açılırsa  ve o sunucuda tutarsa Tüm SA:MP kitlesi o sunucuya Copy Paste yaparlar ve O konsept ile 20.. 30.. Bilemedin 40-50 tane sunucu açılır. Herkes hazıra konmuş vaziyette benim bildiğim Squid RolePlay (@duhix)'in açtığı GUNRP sunucusu vardı, Ve orası +50 oyuncu gördü bir zamandan sonra Duhix dostum bakıma aldı bir kaç hafta, O Sırada Bir kaç Squid'e benzer Sunucu çıktı, ve o sunuculardan bir tanesi tuttu, Şuanda 100-120 Kişi çekiyor. Onun için dediğim SA:MP kitlesi hazıra konmayı çok sever. Bu konuya söyliyeceklerim bukadar herkes kendine iyi baksın..!
Bildiğin değil zaten işin aslı bu eskiden açıldı mı bilmiyorum açılmışsa da pasif bir konseptti farklı olarak ben canlandırdım türüye türüye oldu biseyler.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Feick

Alıntı yapılan: OnlySimon - 05 Aralık 2021, 19:46:56
Alıntı yapılan: Feick - 05 Aralık 2021, 19:18:24

Yorumun için teşekkürler, Yabancı olan Gun-RP sunucuları da deneyimleyebilirsin, aradaki bahsettiğim uçurumu fark edebileceğinden eminim. Örnek sunucu istiyorsan Ö.M yoluyla iletirim. Şuan söz ettiğin işinin ehli sunucular bile bahsettiğim yabancı yapıtlar karşısında karşılaştırma bile yapılamayacak durumda.
Evet yabancı GUN-RP sunucularında oynamışlığım hatta bir sunucuda Testerliğe kadar yol almışlığım olmuştu. Fakat SA-MP ile aramda ki bağı yavaş yavaş koparmak istediğim için tekrar o işlere bulaşmıyorum. Sadece şu an arkadaşlarımla okuldan & işten sonra kafa dağıtmalık giriyorum bir kaç GUN-RP sunucusuna. Fakat deneyimlediğim ve yazdığım kadarıyla hiç bir sunucu işini düzgün yapamıyor ve ardı ardına bu sunucular açılmaya devam ediyor. Yine insalıktan yardımcı olalım diye başvurmaya gidiyoruz sadece banlıyorlar, samp-tr eskisi gibi değil artık. Ve zamanında Blackside & 77 Roleplay döneminde en başarılı GUN-RP sunucuları bahsettiğim iki sunucuydu. Roleplay mantığında açıldı fakat Çınarın aklına gelmediği için kendi eliyle sunucuyu GUN-RP mantığına çevirmişti ve herkes hevesini bu konuda almıştı. Şimdi neden bu sunucular tutuyor, hile serbest. Ne kadar bir kaç kişi banlansa bile hilelerin banı saniyesinde açılıyor, hile birlikleri & grupları vs atmaktan başka şey yapmıyorlar.