GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:33:22

GTA San Andreas Kız Arkadaşlar

Başlatan lazlow, 22 Ağustos 2019, 00:52:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 22 Ağustos 2019, 00:52:38
Tercihi: %75 şişman ve yüksek seksapel sahibi olmalısınız.

Konunun bu kısmı herhalde yanlış veya copy paste yüzünden yanlış olmuş. Millie bizim şişman veya kaslı olmamasını umursamıyor, ya da öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu konuya bakarken (ki şuan bakıyorum) bu şeyi gördüm. Ancak şuan kaslı ve %5 veya %0 aralığında bir yağ oranım bulunuyor. Karakterim Steroidler'den dev gibi dağlar yapmış. Ancak o şişmanları mı seviyor? Hayır.

Onun için seksapeliniz yüksek olmalı ve Key to Her Heart görevini tamamlamış olmanız lazım. Böylece o size ait olur :)

lazlow

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 01 Aralık 2021, 19:32:43
Alıntı yapılan: lazlow - 22 Ağustos 2019, 00:52:38
Tercihi: %75 şişman ve yüksek seksapel sahibi olmalısınız.

Konunun bu kısmı herhalde yanlış veya copy paste yüzünden yanlış olmuş. Millie bizim şişman veya kaslı olmamasını umursamıyor, ya da öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu konuya bakarken (ki şuan bakıyorum) bu şeyi gördüm. Ancak şuan kaslı ve %5 veya %0 aralığında bir yağ oranım bulunuyor. Karakterim Steroidler'den dev gibi dağlar yapmış. Ancak o şişmanları mı seviyor? Hayır.

Onun için seksapeliniz yüksek olmalı ve Key to Her Heart görevini tamamlamış olmanız lazım. Böylece o size ait olur :)
Evet, kaynak alıntı. Ancak Gimp suit olmadan tercihi bu yönde oluyor

Clayss

lazlow

Alıntı yapılan: Clayss - 01 Aralık 2021, 23:26:17
İlgi manyağı kız  :D
Hangisi değil ki? 2 gün uğramayınca bölgelerinde takılırken, arayıp duruyorlar. Hatta Denise CJ onunla ilgilenmiyor diye radyoya konuşuyor.

Warning

Katya

Ah ulan ah bu kalp dayanır mı buna be