GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Theft Auto: San Andreas - 2020 Türkçe Yama (PC & PS2)

Başlatan CriminaL277, 06 Ocak 2021, 00:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CriminaL277

02.10.2021 Güncellemesi: Kasıtlı olarak yanlış yazılmış kelime ("n'apıyon", "gidiyoz" vb.) seçimlerinden vazgeçilip, kelimeler dil bilgisine %100 uyumlu olacak şekilde değiştirildi.

Çok yakında Türkçe yamanın PS2 versiyonunu da yayınlayacağım. Aynı VCS Türkçe yamasında yaptığım gibi direkt dil dosyası ile detaylıca kurulum talimatlarını anlatan metin belgesi şeklinde paylaşacağım.
Son düzenlenme: 02 Ekim 2021, 19:32:21 CriminaL277

raoz

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 02 Ekim 2021, 19:23:42
02.10.2021 Güncellemesi: Kasıtlı olarak yanlış yazılmış kelime ("n'apıyon", "gidiyoz" vb.) seçimlerinden vazgeçilip, kelimeler dil bilgisine %100 uyumlu olacak şekilde değiştirildi.

Çok yakında Türkçe yamanın PS2 versiyonunu da yayınlayacağım. Aynı VCS Türkçe yamasında yaptığım gibi direkt dil dosyası ile detaylıca kurulum talimatlarını anlatan metin belgesi şeklinde paylaşacağım.

Gelmesini isteyebileceğim bir değişiklikti, gerçekten emeğinize elinize kolunuza sağlık. Önceki iletilerde de çokça belirtildiği gibi, yamanın hâlâ ve hâlâ güncel tutulması ve unutulmaması gerçekten çok güzel bir şey.  :D  :D  :)  :helal:

CriminaL277

Yama hakkında geri bildirim verenlere ve maddi destek yapan bir dostuma teşekkürlerimi sunuyorum. San Andreas Definitive Edition çıktığında yamanın en güncel versiyonunu uyarlayacağız.

Haberi olmayanlar için video: https://www.youtube.com/watch?v=7x7zr1onxfU&feature=youtu.be

CriminaL277

16.10.2021 Güncellemesi:

ISKA'nın düzenlediği fontlar sayesinde yazılar daha net bir hâle getirildi ve Türkçe yama, kurulum sırasında kafa karışıklığına yol açtığı için tek versiyona düşürüldü (eski "vanilla uyumlu" adlı versiyon, artık geçerli tek versiyon). Türkçe yama ayrıca, "Asosyalsever" sayesinde PS2 versiyonuna aktarıldı. Ekran görüntüleri ve indirme linkleri için ilk sayfayı kontrol ediniz.

lazlow

PlayStation 2'ge gelmesi güzel haber işte. Zamanımda bilgisayarım anca Vice City'e yettiği için San Andreas'ı ilk kez PS2'de oynayabilmiştim. Bu yama PlayStation 2 versiyonunda oynamaya teşvik eder umarım. Bir de Definitive Edition için de yeni versiyonunun bekleriz. :helal:

raoz

Yedek fontun yeni versiyonda olmaması kötü olmuş, tırtıklı yazı sorunu gerçekten oyunu oynarken odaklanmayı zorlaştırıyor. Onun dışında PS2 versiyonunun gelmesi gerçekten güzel olmuş. :D

CriminaL277

Bunun için üzgünüm, font yapımcısı ve ben test ederken bir tırtıklılık göremediğimizden ve bütün harflerin tekrardan teker teker uyarlanması gereğiyle kaldırmayı uygun gördüm. Sanırım monitörden monitöre fark edebileceğini düşünemedik. İleride vakit ve fırsat bulabilirsem belki bu konu hakkında bir şeyler yapabilirim.

lazlow

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 17 Ekim 2021, 13:18:25
Bunun için üzgünüm, font yapımcısı ve ben test ederken bir tırtıklılık göremediğimizden ve bütün harflerin tekrardan teker teker uyarlanması gereğiyle kaldırmayı uygun gördüm. Sanırım monitörden monitöre fark edebileceğini düşünemedik. İleride vakit ve fırsat bulabilirsem belki bu konu hakkında bir şeyler yapabilirim.
En azından mevcut haline bir beta olarak koyabilirdin. Neyse, beklemedeyiz.

Clayss

TAKTAK26

Kanalize!

ofmess

CriminaL277

13.11.2021 Güncellemesi: Definitive Edition için çalışmalara başlandı. Proje boyunca sonsuz destekleri için SkipperSkip, exTRme, Deftones, kahraman523 ve henrymorgan92'ye çok teşekkür ediyorum.
Son düzenlenme: 13 Kasım 2021, 20:40:16 CriminaL277

lazlow

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 13 Kasım 2021, 19:26:56
13.11.2021 Güncellemesi: Definitive Edition için çalışmalara başlandı. Proje boyunca sonsuz destekleri için SkipperSkip, exTRme, Deftones, kahraman523 ve henrymorgan92'ye çok teşekkür ediyorum.
Çok iyi :)

Dyternal

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 13 Kasım 2021, 19:26:56

gta.pak dosyasının içine mi gömmüşler dil dosyasını? Nasıl pak dosyasını açtınız tool bulamadım. Benim de yapasım vardı :D.

Doktor Hektör

Güzel bir yama, ama PS2 yaması bana biraz manasız geldi. Kimin elinde PS2 ve ya PS2 Gta San Andreas'ı var?

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 02 Ekim 2021, 19:23:42

Çok iyi oldu, ben Discord'danda size ulaşıp söylemiştim, bu tür kelimeler bence kullanılmamalı çevirilerde.
Son düzenlenme: 17 Kasım 2021, 03:38:45 Doktor Hektör