GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Vice City - Kaldırılan Intro Sahnesi [BETA]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 24 Şubat 2021, 10:53:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Gün Geçmesinde GTA Serisinde Kaldırılmış bir özelliği bulmayalım..
Şimdi , bildiğiniz gibi Intro'yu geçtiğimizde Ken bizi otelinin yakınına doğru götürüyor. Sonra Otel'e gidiyor. Aslında Şuan Final Versiyonundaki Intro'nun Sonunda Bu Cutscene Gelecekti;

Bu Cutscene'e ve bunun text/.gxt dosyasına bakarsak , anlaşılan bu Intro'nun Sonundayken gelcek ve O sıra Ken Rosenberg sürüyor olacaktı. Otel'e geldiğinde Tommy Aynı Cutscene'deki gibi Böyle arabadan inecek ve Yine Final Versiyondaki gibi; "Otel'e git , bu arabayı yok et burdan ve sonra ben sana gelcem. Bu Olayı Sonra Çözeriz.."

Bu Cutscene'in Neden Kaldırıldığından hiçbir fikrimiz yok.. Ama tek ipucu şudur; Sanarım Cutscene bitince Ya Otel'de olacaktık , yada Ken'in Otelin orda olurduk.. Eğer 2. seçenek olursa saçma olur , cünkü arabası nerde Ken'in?

Ama Sanarım 2. secenek cünkü Oyun bize 2 çeşit araç veriyor , sanarım Ken'in Arabası Burda olmayacaktı ve biz motosiklete bincektik.
Bu Cutscene'i Açmak ve yerini öğrenmek istiyorsanız:

*Açmak İçin "3DS Max" lazımdır.
*Oyunun Cutscene Dosyalarındaki: "int_m2.ifp" dosyasıdır.

Impeccable

Bunun gibi birçok ara sahne ve ses kaydı oyunun son versiyonunda silinmiş. Ray Liotta da bu yüzden Rockstar Games ile tartışma yaşamış.

Gerçekten ara sahneleri ve ses kayıtlarını oyundan silmek çok saçma bir karar olmuş bu arada.

Gladiator

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 24 Şubat 2021, 14:30:37
Bunun gibi birçok ara sahne ve ses kaydı oyunun son versiyonunda silinmiş. Ray Liotta da bu yüzden Rockstar Games ile tartışma yaşamış.

Gerçekten ara sahneleri ve ses kayıtlarını oyundan silmek çok saçma bir karar olmuş bu arada.

Evet, niye gitti bunlar şimdi. Anlatın bana Rockstar, nedeni neydi?!

Alıntı yapılan: Gladiator - 02 Ekim 2021, 11:42:03
Paylaşım için teşekkürler.

Birşey değil, yorum için ben teşekkür ederim.

Clayss

Bilinmeyen Bey

LukassKane

Zaten oyunda yok mu? Sanki çatışma sahnesinden sonra kenin evine giderken kapıda gösteriyorlardı? Yanlış mı hatırlıyorum?

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: LukassKane - 24 Ocak 2022, 11:39:50
Zaten oyunda yok mu? Sanki çatışma sahnesinden sonra kenin evine giderken kapıda gösteriyorlardı? Yanlış mı hatırlıyorum?

Hayır. Bu sahne oyuna başladığımızda ki "What are you gonna do?" diyalogunu duyduğumuz sahne ile değiştirilecekti. Bunu göstermek istedim.