GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

lsrp-tr — Los Santos Roleplay Türkiye

Başlatan hawk, 29 Ekim 2021, 22:39:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Alıntı yapılan: mustafaakıska1806 - 29 Ekim 2021, 22:59:27
Zaten arkadaşların Sharax ve Gaviria olduğunu biliyoruz, iyi eğlenceler küçük arkadaşlarım!
sharax ve gavirianın bende engelli olması dışında problem göremiyorum :D

mustafaakıska1806

İnsanlar sıradışı varlıklar başarılı olmak için çalıp, çırpıyorlar.

kumite

Alıntı yapılan: mustafaakıska1806 - 29 Ekim 2021, 23:11:08

chonun lsrpsi lsrp.iodan bağımsız bu adamların ki lsrp.io ile bağımlı tanıtımda oyle yazıyo bir şeyi kendi ülkene getirmen çalmak olmuyor  bence. interneti çalıyor muyuz? sonuçta internet isviçre de ortaya çıktı

mustafaakıska1806

Alıntı yapılan: kumite - 29 Ekim 2021, 23:12:57
Alıntı yapılan: mustafaakıska1806 - 29 Ekim 2021, 23:11:08

chonun lsrpsi lsrp.iodan bağımsız bu adamların ki lsrp.io ile bağımlı tanıtımda oyle yazıyo bir şeyi kendi ülkene getirmen çalmak olmuyor  bence. interneti çalıyor muyuz? sonuçta internet isviçre de ortaya çıktı
Kurduğun cümleye neyse, interneti çalmıyorsun, parasını ödüyorsun.

Purgatory

Açtığınız konunun tasarımı aşağıya bağlantısını bıraktığım sunucunun konusunun sahiplerine aittir. Ayrıca sunucunun bizzat kendisi bir daha açılmamak üzere kapatılmış ve aynı isimle açılacak sunucular yok hükmünde. https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/los-santos-roleplay-(coming-in-hot-baby)/

Konu kilitlenip arşivlenmiştir.

Purgatory

İyi günler, konu sahibinin benimle iletişime geçip @cho95'in, @haroldfinch'in ve @Amper'in sahibi olduğu ya da yöneticilik yaptığı Los Santos Roleplay sunucusuyla Los Santos Roleplay Türkiye sunucusu arasında bariz farklılıklar olduğunu, logonun şimdiki sunucu yöneticilerinden @grajjj tarafından hazırlanmış olduğunu söylemesi üzerine ve domain adreslerinin lsrp.tr üzerine değil, lsrp.io domaini üzerine alındığını söylemesi üzerine biraz daha detaylı araştırma yaptığımda ve bu konunun sorular bölümünde yazılanları da okuduğumda iki sunucunun yalnızca isminin ve logolarının benzer olduğunu görüyorum, birebir alıntı durumu yok. Şimdi iki konuyu karşılaştıralım;

Lsrp.tr; (Cho95 - Sunucu kapatıldı)

Lsrp-tr.io; (Şu anda açık olan sunucu [Domain farklı, eski sunucunun yöneticilerinden onay alınmış.])

cho95'in açtığı konuda ay yıldız aşağı yönde, T harfinin çoğu ve geri kalan kısımlar kırmızı renkte. @grajjj tarafından hazırlanmış olan ve şu an aktif olan konuda ise N harfinin yarısı ve devamı boyalı, üstelik ay yıldız yukarı yöne doğru konumlandırılmış biçimde.

Bundan da önemlisi, kapanmış sunucunun domaini LS-RP.tr şeklinde. Bu konudaki sunucunun domaini ise lsrp.io şeklinde. Konudaki internet sitesine verilmiş bağlantı, lsrp-tr.com şeklinde. kapanmış olanda uzantı .tr iken bunda uzantı .io şeklinde. Önceki sunucuda isim yalnızca Los Santos Roleplay iken burada Los Santos Roleplay Türkiye.

Biraz karışmıştı kafam ilk başta ama şimdi daha net olduğunu söyleyebilirim konunun. Ama keşke zamanında başka bir isim ve domain seçilseymiş, böyle bir olay olmamış olurdu.

Konuyu yeniden aktifleştiriyorum ve yanlış anlaşılmadan dolayı konu sahibinden ve yönetim kadrosundan özür diliyorum.

İyi forumlar.

Son düzenlenme: 30 Ekim 2021, 14:52:42 Anestezi Sebep: Açıklamada düzenleme yapıldı.

TAKTAK26

Yine mi?    :şeytan: :şeytan: :şeytan: :şeytan:

Görkem paydayleri  sal artık! :D

Bırak ya bırak valla uğraşılmaz.   :şeytan: :şeytan: :şeytan:
Son düzenlenme: 30 Ekim 2021, 14:26:00 TAKTAK26
Kanalize!

Slayer_0091

TAKTAK26

Kanalize!

kumite

TAKTAK26

Alıntı yapılan: kumite - 30 Ekim 2021, 16:36:05
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 30 Ekim 2021, 15:45:29
Alıntı yapılan: Slayer_0091 - 30 Ekim 2021, 15:34:29
Geliyor gelmekte olan...
Gidiyor gitmekte olan. :P
sen beni arkadaslikta niye cikardin

Asıl hesaplarınız ile gelip yerine sahte hesaplarınız ile gelmeseydiniz güzel karşılardım. Bu yüzden kimseye güvenim yok şu saatten sonra. Ayrıca şunu da eklemek isterim.

Son düzenlenme: 30 Ekim 2021, 17:37:21 TAKTAK26
Kanalize!

BALECİ

:D  :D  :D  :D  ALAhın iznilye açılıyoruz allah yolumuzu açık eylesin.

Feick

Öncelikle başarılar, projeyi açan kişi ben değilim yani Gaviria değil. Elimde bu oyun modu bile yok ve böyle işlere daha da kalkışmam.

@hawk'ın lssrp projesinde vardım ve hala konuşmalarımız duruyor lsrp projesi için.

Karlos

:D  :D #YENİBİRSEZON  :D   :D  GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ!!!!

Martin

Alıntı yapılan: Feick - 30 Ekim 2021, 18:01:07
Öncelikle başarılar, projeyi açan kişi ben değilim yani Gaviria değil. Elimde bu oyun modu bile yok ve böyle işlere daha da kalkışmam.

@hawk'ın lssrp projesinde vardım ve hala konuşmalarımız duruyor lsrp projesi için.

olm lssrp benimdi ne alak