GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

lsrp-tr — Los Santos Roleplay Türkiye

Başlatan hawk, 29 Ekim 2021, 22:39:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hawk

LS:RP Türkiye
Şu an SAMP:TR platformunun son aşamasına geldiğini düşünüyoruz ve oynamak isteyen rol kitlesinin oynayacak sunucu bulmaması bizim projeyi kurmamızda büyük bir neden oldu. İkinci sebepse piyasadaki sunucuların baştan sağma işleri, alıntı oyun modları ve heveslik yaptıkları işler bizi projeyi kurmamızda desteklendirdi.

Vizyon ve Misyon
Misyonumuz, SAMP Türkiye platformunu eski ihtişamına kavuşturmak ve sizlere sorunsuz bir oyun moduyla keyifli roller yaşatmak. Vizyonumuz, köklü oyuncu geçmişimiz ve bununla beraber miras edindiğimiz güvenilirlik, devamlılık ve saygınlığı bir marka olarak sürdürmek.

Sorularınız
"Burası daha önce açılan los santos roleplay sunucusu mu" diyenler için, burası eski açılan lsrp ve lsrp.tr sunucusundan bağımsız ve lsrp yöneticilerinden  onay alınmış şekilde kurulmuş bir sunucudur. Çalışmalarımız 2 aydır aralıksız sürmektedir. Tüm sorularınızın cevaplarını ve her konuda merak ettikleriniz için discord sunucumuza katılmayı unutmayın!

Son düzenlenme: 29 Ekim 2021, 23:13:32 hawk

hawk

kumite

yoksa yeniden mi? :flushed:

başarılar

Sulozzy

Başarılarda, gaviria kağan'ın yan hesap bence öyle seziyorum. :D

kumite

Alıntı yapılan: Sulozzy - 29 Ekim 2021, 22:41:52
gaviria kağanda bu projeyi açacak ne mod var ne ciddiyet var ben sanmıyom

Monestro

projeyi açmak için izin aldınızmı sharax ve gaviria? proje @cho95 ve @haroldfinch 'e ait.

Trigger

yönetim ekibi farklı olsada eski yankıyı uyandırıp aynı hatayı yapmamak ile birlikte başarılar. zamanla göreceğiz kim olup olmadığını.

parsal

Alıntı yapılan: kumite - 29 Ekim 2021, 22:42:49

senin ya da sharax adlı şahısın yan hesabıda olabilir

kumite

Alıntı yapılan: parsal - 29 Ekim 2021, 22:51:58
Alıntı yapılan: kumite - 29 Ekim 2021, 22:42:49

senin ya da sharax adlı şahısın yan hesabıda olabilir
ben sadece lscc oynarım adamların dcsinde rolüm bile yok iki hesbaım var dreamer ve kumite

Sulozzy

Alıntı yapılan: Monestro - 29 Ekim 2021, 22:50:55
projeyi açmak için izin aldınızmı sharax ve gaviria? proje @cho95 ve @haroldfinch 'e ait.
Katılıyorum sharax, gaviria ve dreamerden çok ağır şüphe duyuyorum bu adamların yan hesapları olabilir discord&forum üzerinden.

Talhq1.

Her şey gönlünüzce olsun, başarılar. :)

mustafaakıska1806

kumite

Alıntı yapılan: mustafaakıska1806 - 29 Ekim 2021, 22:54:07
Projeyi açmak için @cho95 ve @haroldfinch izin aldınızmı?
bildiğim kadarıyla lsrp onlara patent ya da telif hakkı vermedi sadece açmaları için izin sağladı ve onların gta multi konu adı lsrp bu elemanın konusu lsrp.tr arada fark var :man_shrugging:

mustafaakıska1806

Zaten arkadaşların Sharax ve Gaviria olduğunu biliyoruz, iyi eğlenceler küçük arkadaşlarım!

Trigger

Alıntı yapılan: Sulozzy - 29 Ekim 2021, 22:53:35
Alıntı yapılan: Monestro - 29 Ekim 2021, 22:50:55
Katılıyorum sharax, gaviria ve dreamerden çok ağır şüphe duyuyorum bu adamların yan hesapları olabilir discord&forum üzerinden.

kim imposter lan

gaviria basın oyları
Son düzenlenme: 29 Ekim 2021, 23:02:46 Trigger