GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
11 Mart 2025, 20:41:46

samp bitti mi?

Başlatan sharax, 22 Temmuz 2021, 17:17:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#McAllen

10'uncu yılıma giriyorum SAMP ile valla bilmiyorum ama bitecek gibi duruyor. Eski freeroamlar, stunt serverleri yok.
Bu sunucuyu çok kişi bilmez mesela " https://sampmonitoring.com/server/39 "

PAWN DEVELOPER

Caner K.

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Ekim 2021, 23:23:47

:D

Bitti işte neyin tartışmasını yapıyorsunuz hala, 40 50 player zor bulunuyor platformda sizde bunu aktiflik sanıp bitmez falan diyorsunuz. Hayatında doğru düzgün SA:MP oynamamış kişiler bile gelmiş burada bitmez tarzı söylemlerde bulunuyor.

Asıl SA:MP ortamını bilen bilir, 2017 sonlarına doğru asıl ekip dağıldı ve SA:MP bitti arkadaş. Belki belli başlı kişiler geri dönüp 2 3 iş yaparsa SA:MP canlanmaya başlayabilir ancak herkes bir hayat kurduğu için platformdan uzaklaştı, hiçbiri de geri dönmeyecek. Yeni nesil oyuncuların hali de belli zaten , uzatmayın daha sohbet amaçlı bile olsa gereği yok.
Son düzenlenme: 28 Ekim 2021, 11:41:45 Caner K.

OnlySimon

Alıntı yapılan: Caner K. - 28 Ekim 2021, 11:36:22

Bitti işte neyin tartışmasını yapıyorsunuz hala, 40 50 player zor bulunuyor platformda sizde bunu aktiflik sanıp bitmez falan diyorsunuz. Hayatında doğru düzgün SA:MP oynamamış kişiler bile gelmiş burada bitmez tarzı söylemlerde bulunuyor.

Asıl SA:MP ortamını bilen bilir, 2017 sonlarına doğru asıl ekip dağıldı ve SA:MP bitti arkadaş. Belki belli başlı kişiler geri dönüp 2 3 iş yaparsa SA:MP canlanmaya başlayabilir ancak herkes bir hayat kurduğu için platformdan uzaklaştı, hiçbiri de geri dönmeyecek. Yeni nesil oyuncuların hali de belli zaten , uzatmayın daha sohbet amaçlı bile olsa gereği yok.

Kankam SAMP ile SAMP TR'yi aynı kefene koymayı bırakın. Evet SAMP üstünde hele ki TR'de büyük bir düşüş var fakat 3.7 R2 ve R4'de hala oynayan bir çoğunluk var. İçeride hala dönen bir ticaret, bir piyasa bulunuyor. DNYZ sağolsun yeni nesilde SAMP TR'yi bitiriyor. Türkiye üstünde bitse bile yabancı sunucular uzun bir süre durmayı başarır.

Caner K.

Alıntı yapılan: OnlySimon - 28 Ekim 2021, 12:05:31
Alıntı yapılan: Caner K. - 28 Ekim 2021, 11:36:22

Kankam SAMP ile SAMP TR'yi aynı kefene koymayı bırakın. Evet SAMP üstünde hele ki TR'de büyük bir düşüş var fakat 3.7 R2 ve R4'de hala oynayan bir çoğunluk var. İçeride hala dönen bir ticaret, bir piyasa bulunuyor. DNYZ sağolsun yeni nesilde SAMP TR'yi bitiriyor. Türkiye üstünde bitse bile yabancı sunucular uzun bir süre durmayı başarır.

SAMP TR den bahsediyorum zaten.

ibrahimkk

Manwe

Bu açıkçası çok detaylı bir konu. Özellikle kültürel açıdan baktığımız zaman Gta San Andreas dijital Dünya'nın Mozart'ı Marcus Aurelius'u  Platon'u dur. Dijital Dünya'da araçlar her ne kadar hızlı dönüşüme uğrasa da adeta müzik, resim, sinema vs. gibi klasik olandan zevk alan daha klasik olandan hoşlanan insanlar her zaman olacaktır, değeri sonrasında gelen her türlü araçtan daha yüksek olacaktır.

Gta 5 çok güzel grafikleri her şeyi bambaşka bir havası var. Gta 6 gelecek çok daha güzel havası olacak müthiş şeyler yapılabilecek online odaklı bir oyun düşünülüyor zaten.

Biraz müzikte olduğu gibi rap dinlersiniz seversiniz, rock, metal, pop vs. ancak klasik müziğin verdiği tadı hiçbir şekilde alamazsınız.

Nitekim bitmez, bitse de bitmez zamanla anlayacaksınız.

TAKTAK26

Normal Kullanıcı: Samp Bitti mi?  :allaalla:
Eski Toprak: Şöyle Konular açılmasa belki düzelir.  :hm:

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

sharax

ne olmesi kardesim bayilmisim a*ina koyayim

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

TAKTAK26

Alıntı yapılan: xT_9000 - 28 Ekim 2021, 23:47:45
sımp
Deme öyle samp da duyguları vardır belki duygusal olmayabilirsin ama malak da olabilirsin yani hatta saf bile olabilirsin.  :uzgun:

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

Nineteen

TAKTAK26

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

Feick

Hayır, samp bitmedi.
Şu an insanlar yeni yeni konseptler ile sunucu açmaya başladı, ve daha da bu olay devam edicek. GTA Remastered ile tekrar samp işlemcisine yine girişler olucak, oradan da daha fazla kitle yakalar diye umuyorum.

Monestro

Alıntı yapılan: Feick - 29 Ekim 2021, 21:28:23
Hayır, samp bitmedi.
Şu an insanlar yeni yeni konseptler ile sunucu açmaya başladı, ve daha da bu olay devam edicek. GTA Remastered ile tekrar samp işlemcisine yine girişler olucak, oradan da daha fazla kitle yakalar diye umuyorum.

Katılıyorum ve SA-MP mobile üzerindende girişler var, sa-mp mobile üzerinde bir çok sunucu mevcut, trilogy 11 kasımda çıkarsa sa-mp patlama yapabilir, gta sanandreas iyice popülerleşmeye başladı mark zuckerberg'ın bile ilgisini çekti ki san andreas vb için vr üzerinde çalışmalar yürütüyorlar :).

hawk

hayır, bitmedi.