GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA The Trilogy: The Definitive Edition - Genel Sohbet Konusu

Başlatan lazlow, 05 Ekim 2021, 21:56:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 16 Ekim 2021, 20:57:48
70$ lık trilogy  fiyatlandırması ve istenilen sistem gereksinimlerine bakacak olursak basit bir texture upgrade'i bir remastered olmayacaktır, Unreal Engine motorunun gücünü kullacaklardır diye düşünüyorum. Az önce Rockstar Games'in newswire adlı resmi sitesinden bir göz attım, remastered trilogy sürümü için paylaştıkları bilgilere göre, görsel dizayn ile beraber modern oynanış mekanikleri ekleyeceklermiş. Tabi yine de bu trilogy'nin remastered'dan ibaret olduğunu düşünerek, Remake farkı yaratan  mekaniksel oynanış beklentisine girmek yanlış olur. Bakalım çıkınca göreceğiz, umarım Rockstar Dundee iyi iş çıkartmıştır.
Zaten hakkını veren bir remastered olacaksa $70 yeterlidir. Özellikle San Andreas çıktığı yıllardan beri en çok sevilen, hala oynanan oyunlardan biri ve tek eksiği oynanışın ve grafiklerin eksikliğiydi, şimdi yepyeni grafiklerle tekrar zirveye ulaşacak diye düşünüyorum. Tabii GTA 3 ile GTA Vice City'nin o atmosferini de merak ediyorum. Güzel olacağını umuyorum. Bu fiyat birçoğu için hayal kırıklığı olsa da aslında oyuncuları daha da umutlandıracak bir özelliktir. Sonuçta fiyat ne kadar yüksekse oyun o kadar kalitelidir.

Rodri

Merakla takipteyim, umarım grafik ve fiziksel açıdan iyi olur.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Gladiator

Modern oynanıştan bahsedilmiş umarım düşündüğümüz gibidir.

KamilPanpa37

Benim anlamadığım tek nokta şu. Rockstar modern oynanış eklentisi geliştireceğini vaad ediyorsa çıkaracakları trilogy nasıl remastared olabilir acaba ? Benim bildiğim remastered oyunlar modern oynanış geliştirmesi sunmaz,  şu ana kadar remastered olarak çıkış yapan bütün oyunların neredeyse hepsi modern grafik,ses efekti geliştirmesine ve teknik bugfix eklentisine sahip. Yani Trilogy remastered versiyonunda Rockstar gerçekten Gta V stili Remake tarzı modern oynanış eklentisi sunarsa altını çizerek tekrar  söylüyorum.

Acaba basit ve ucuz yollu bir remastered mi olacak ? endişesini zihninizden çıkarın derim. Çünkü bu üç oyun basit texture upgrade'i remastered portundan ibaret ise kesinlikle 70 Dolar vermeye değmez, zaten çok eski oyunlar çok yenilikçi bir gelişim olması gerekiyor ki  70 dolar'ın hakkını versin.

shephard^

lazlow

GTA Trilogy: The Definitive Edition, ön siparişe açıldı. Türkiye'de 529₺'den satışa sunuluyor.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

CriminaL277

Karakterler hariç her şeyi çok beğendim ve heyecanla bekliyorum.

raoz

Trailer'ı izlemeden önce beklentilerim daha yüksekti. Ama yine de kötü değil, cidden kötü değil. Fakat sadece @CriminaL277'nin dediği gibi karakter dizaynları çok.. çocuksu. Çizgi film karakterleri gibi duruyorlar. Umarım güzel bir şeylerle karşılaşırız.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

2000'in başlarında çıkmış oyunların cilalanmış hali için $60 - 530TL istemek tam anlamıyla dilenciliktir. Yaptıkları remastereddan daha iyi grafik modları var.

Şu moda 2-3 skin, silah modu, omuz kamerası ve  GTA V hudunu ekleyin alın size Definetive Editiondan kat kat daha iyi bir oyun.
Son düzenlenme: 23 Ekim 2021, 00:13:04 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

KamilPanpa37

Rockstar bahsettiği üzere serinin retro havasını bozmamak için  Renderware grafik motorunun nostaljik minyatür yapısını bozmamak istemiş. 0:30'da ki Claude'un yağmurlu Liberty City sokaklarında araba sürdüğü kısımdaki karanlık ve puslu görsel atmosferi unreal motoru ile birlikte halen korumayı başarmışlar, oraya bayıldım.  :helal: 

Genel olarak renk paleti, çizim mesafesi, gece ışıklandırmaları, doku kalitesi orjinal sürüme bakarak çok daha güzel görülüyor, ama karakter modelleri beni pek tatmin etmedi, oyun motorunun teknolojik gelişimi ile birlikte Cj ve özellikle Tommy'nin o retro tarzı görsel canlılığını yitirmiş. Sadece Gta III'de ki Claude teknolojinin gelişmesiyle daha tarz bir ana karaktere dönüşmüş.

Türkiye fiyatlandırmasına gelecek olursak $60 - 530TL istemeleri bence aşırı açgözlülük, eğer Rockstar Games oynanışı vaad ettiği şekilde Upscaling etmediği sürece ve yenilikçi içerikler eklemediği sürece kesinlikle  $60 etmeyecek bir remastered trliogy paketi. Gameplay içeriklerini bir görelim ondan sonra daha ayrıntılı bir şekilde değerlendirebiliriz.
Son düzenlenme: 22 Ekim 2021, 21:53:44 KamilPanpa37

shephard^

Betada kaldırdıkları şeyleri geri getirmedilerse bana göre bu sadece grafik ve model güncellemesinden ibaret, Orjinal oyunların zaten pc portları rezaletti. bide kötü olan şey zorla kendi launcerından almaya zorlamaları.

squarepants

Bu klasik yapımları yeniden deneyimlemek gerçekten heyecan verici olabiliyor ! Ancak şahsen bazı oyun içi aerodinamik kontrollerin ve grafiklerin yanı sıra işleyiş ve konuyu da tema alan bir çalışmayı da beklerdim. Umarım tepkimiz Michael gibi olmaz ^^ :

Impeccable

Trilogy Definitive Edition'dan bir oyunun Xbox Gamepass'de yer alacağı söyleniyor!

Düzeltme: Resmi duyuru 22 Ekim'de yapılmış. GTA San Andreas definitive edition Gamepass'de yer alıyor!
Son düzenlenme: 24 Ekim 2021, 15:54:30 Impeccable Sebep: Düzeltme.

lazlow