GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:52:13

Nhympex ?

Başlatan Nhympex, 08 Temmuz 2021, 22:45:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revessa

İsimler tanıdık geliyor hoş geldin.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Revessa

Wizcarl bu nick tanıdık geldi evett geçende yazmıştım şimdi tam hatırladım :pcyumruk:

Nhympex

Hoş geldin diyenler için hoş buldum, ama yine gidiyorum. 😊

Konuda da ilk açtığımda askerlik tecil ettireceğim demiştim, ancak vazgeçtim ve gerekli işlemleri başlattım. Askerlik yolu göründü, 2017-2018 yılı sonlarına doğru bir çok kişiyle kavga ettik. O dönem de biraz daha çocukça davranıyorduk. Zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi kavrıyoruz. O dönemler de kötü düştüğüm kişiler varsa kusura bakmasın. Zaten 1 yıldır platformda yoktuk...

En son kavgalıydık diye hatırladığım bazı ESKİ dostlar; @Goddew @RaideNN @Pesimist aklıma gelmeyenler de var aslında pek eminde değilim en son muhabbet ediyorduk diyede hatırlıyorum. Neyse ismini hatırlamadığım varsa hatırlatır helallik alırız.

Son düzenlenme: 22 Ekim 2021, 19:39:08 Nhympex
© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Rodri

@Nhympex Can dostum güle güle git gel, hayırlı teskereler.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Nhympex

Alıntı yapılan: 1337 - 22 Ekim 2021, 19:00:44
@Nhympex Can dostum güle güle git gel, hayırlı teskereler.
Eyvallah, sende güle güle git gel 😊

Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"

Feick

Hayırlı teskereler arkadaşım, burada bekliyor olacağız. :)

Nhympex

Alıntı yapılan: Feick - 22 Ekim 2021, 19:27:54
Hayırlı teskereler arkadaşım, burada bekliyor olacağız. :)
Teşekkürler 😊

Lazar$

Hayırlı teskereler benim abime!

Banlattım knk kendimi

Nhympex

Alıntı yapılan: Lazar$ - 22 Ekim 2021, 19:32:07
Hayırlı teskereler benim abime!
Eyvallah sağol kardeşim. 😊😊

TAKTAK26

Kanalize!

Nhympex

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 22 Ekim 2021, 22:10:40
Hoş geldin.
Hoş buldum, ama kısa süre sonra tekrar gidiyorum. 😊

TAKTAK26

Tamamdır sonra görüşürüz.  :maalesef:

Kanalize!

Pesimist

Alıntı yapılan: Nhympex - 22 Ekim 2021, 18:56:44

Konuda da ilk açtığımda askerlik tecil ettireceğim demiştim, ancak vazgeçtim ve gerekli işlemleri başlattım. Askerlik yolu göründü, 2017-2018 yılı sonlarına doğru bir çok kişiyle kavga ettik. O dönem de biraz daha çocukça davranıyorduk. Zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi kavrıyoruz. O dönemler de kötü düştüğüm kişiler varsa kusura bakmasın. Zaten 1 yıldır platformda yoktuk...

En son kavgalıydık diye hatırladığım bazı ESKİ dostlar; @Goddew @RaideNN @Pesimist aklıma gelmeyenler de var aslında pek eminde değilim en son muhabbet ediyorduk diyede hatırlıyorum. Neyse ismini hatırlamadığım varsa hatırlatır helallik alırız.

WhatsApp da dediğim gibi, hayırlı teskereler kardeşim

Nhympex

Alıntı yapılan: Pesimist - 24 Ekim 2021, 00:17:26
Alıntı yapılan: Nhympex - 22 Ekim 2021, 18:56:44

WhatsApp da dediğim gibi, hayırlı teskereler kardeşim
Eyvallah kel simitim  😂☺