GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Teorileri Çöplüğü

Başlatan Bilinmeyen Bey, 19 Temmuz 2021, 23:37:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Ekim 2021, 12:55:16
Teori:

Rockstar, GTA V, GTA Online veya çeşitli oyunlarında bilerek bug yapıyor. Ancak bunları sonradan düzeltiyorlar. Çünkü çalıştıklarını göstermek istiyorlar.

Zannetmiyorum. Düzeltmeleri bütün oyuncular görmüyor zaten ve iyi reklam olmaz. Boşuna bunlarla uğraşmazlar. Hem onlar oyun şirketi, oyun hataları düzeltme değil. Yeni oyunlar, yeni güncellemeler çıkarttıkça çalıştıklarını göstermiş oluyorlar. Bunun için reklam yapmaları, gündemde yer bulmaları bunu gösteriyor.

KamilPanpa37

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Ekim 2021, 12:55:16
Buraya bir tane daha teori bırakacağım. Ancak birşeyi söylemem lazım.

Arkadaşlar bu konunun ismi "GTA Teoriler Çöplüğü" ancak bu demek değil ki, yalan teoriler dolu burası. Hayır.

Bu konuda "Çöplük" daha farklıdır. "Çöplük" kelimesi "Birden Fazla" anlamında kullanılmıştır. Biliyorsunuz ki GTA oyunlarında birçok teori var, bunlarda bitmek bilmiyor. Bu konuda çöplüğe çöp attığımız gibi, fazladan teori atıyoruz. Kimisi okusun, yanıtlasın, öğrensin.

Ki Çöp atmak kötü birşey değil. İnsan bu sonuçta, illa ki atık üretecektir. Durdurmanın yolu yoktur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teori:

Rockstar, GTA V, GTA Online veya çeşitli oyunlarında bilerek bug yapıyor. Ancak bunları sonradan düzeltiyorlar. Çünkü çalıştıklarını göstermek istiyorlar.

Sizce doğru mu? (Kararsız kaldım, yani olabilir ancak neden böyle birşey yapsınlar?)
Rockstar Games Single player oyunlarda paranormal olay süsü vererek oyuncuların kafasını karıştırmayı sevdiğinden ötürü kasıtlı bug veya glitch yapması muhtemel. Tabi online kısmında microtransaction tarzı oyun içi itemler sattıkları için pek bilerek bug yapacaklarına ihtimal vermiyorum, bazı oyuncular bug açığı ile para hilesi ve xp gibi hileler yapabiliyor Online kısmında.

lazlow

GTA Trilogy'nin Definitive Edition sürümü gündemi meşgul etse de, GTA 6 hakkında hala birbirinden tutarsız teoriler ortaya atılıyor. Bir an önde GTA Trilogy Definitive Edition çıksa da GTA 6 ardından gelse.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 16 Ekim 2021, 11:50:09
GTA Trilogy'nin Definitive Edition sürümü gündemi meşgul etse de, GTA 6 hakkında hala birbirinden tutarsız teoriler ortaya atılıyor. Bir an önde GTA Trilogy Definitive Edition çıksa da GTA 6 ardından gelse.

Güzel olur aslında

Bilinmeyen Bey

Evet, çöplüğe birşey daha atıyorum:

Darkel, GTA III'den kaldırılan, kör olup-olmadığı bilinmeyen, Liberty City'nin ekonomisinin içinden geçmek isteyen kişi.

Kendisine özel çetesi veya grup olarak dolaşıyorlar. Eight Ball'ın ordaki Tünelde takılıyor olacaklardı.

Kendisi hala oyunun sonunda "şu aktör tarafından oynandı" diye belirtiliyor. Ancak hala birşey yok.

Darkel baya teori çıkarılan bir karakterdir. Çocukları katletmekten, Love Binasına uçak ile gitmeye kadar.

Ki bu dediklerimin hiçbiri doğru değil. Çünkü Rockstar bu kadar cani değil ve 13 Eylül vakasından sonra uçak ile alakalı herşeyi sildiler.

Hatta 13 Eylül yüzünden PAL 1.40 versiyonunda bulunan DODO canlısının uçma yönünü değiştirdiler. Çünkü yanlışlıkla bir binanın içinden geçiyordu.

Gladiator

GTA 6 için kısa vadede duyuru ümidim kalmadı. Daha GTA V yeni konsollara çıkacak, Trilogy çıkacak.

Bilinmeyen Bey

Bunu GTAMulti Discord Sunucusunda da sormuştum, buraya da sorayım. Böylece bu konu biraz daha aktif kalsın :)

Neden Toreno herşeyi biliyor?

Pendelbury'nin Tenpenny ve Pulaski tarafından olduğunu biliyor ancak hiçbirşey yapmıyor. Onların içinden geçebilir, yok edebilir, görevlerini alabilir. Ancak durdurmamayı seçiyor. Neden?

Bilinmeyen Bey

Sizce Catalina düzgün bir insan mı?

Çünkü denildiği üzere 3 tane ölü kocası var, zaten kendisi deli, GTA 3'de Claude'a ihanet etti ve Colombiyalı Kartel ile anlaşma yaparak onların lideri oldu.

Kadın 1992'den 1998'e kadar Amerikanın içinden geçti. Birde biz oyuncuları (CJ ve Claude) deli olduğumuzu söylüyorlar.

lazlow

Bunu zamanında dedim ama sanki bu kadar beklememin bir anlamı yokmuş. Rockstar artık eskisi gibi, Dan Houser dönemi Rockstar'ı değil. Bu durumda yeni bir GTA'yı beklemememiz gerekiyor. Yani çıkarsalar çıkarırlar ama GTA 5 gibi uzun süre konuşulacak bir oyun olmalı, hayal kırıklığı olmamalı. O yüzden önce Rockstar'ın kendini toparlamasını bekleyelim. Yoksa bu gidişle son efsane oyunları RDR2 ile sınırlı kalmış olacak.

Konuyu saptırmayalım: Bu konuyla ilgili söyleyeceğim teoriden çok dedikodu gibi. 2000'li yıllarda özellikle, her sene "yeni bir GTA geliyor" söylentisi ortaya atılıyordu ve oyunun Türkiye'de geçeceği ve her eve girebileceğimiz söyleniyordu ve her sene bunları duymak bıktırıyordu. Hatta bunlarla birlikte yeni bir oyun konsolunun olacağı ihtimali de düşünülmeyip, o dönemin oyun konsoluna geleceği iddia ediliyordu. Örneğin: "GTA 5 çıksa çıksa PlayStation 2'ye gelir" gibi.

Bunlar tam bir teori olmasa da, çöplük olduğu kesin. Ancak şöyle bir gerçek var ki, oyun döneminin ülkemizdeki en güzel dönemleriydi. Şimdiki grafikler olmasa da Rockstar Games dahil olmak üzere birçok oyun şirketi yılda 4-5 tane oyun çıkarabiliyordu. Üstelik ne konsollar, ne oyunlar pahalıydı. Şimdiki gibi aileler çocuklarına oyun konsolu almak için doların düşmesini değil, çoğun takdir belgesi almasını şart koşuyordu. Neyse... Konuyu yine dağıttım :D

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Kasım 2021, 16:13:10
Bunu zamanında dedim ama sanki bu kadar beklememin bir anlamı yokmuş. Rockstar artık eskisi gibi, Dan Houser dönemi Rockstar'ı değil. Bu durumda yeni bir GTA'yı beklemememiz gerekiyor. Yani çıkarsalar çıkarırlar ama GTA 5 gibi uzun süre konuşulacak bir oyun olmalı, hayal kırıklığı olmamalı. O yüzden önce Rockstar'ın kendini toparlamasını bekleyelim. Yoksa bu gidişle son efsane oyunları RDR2 ile sınırlı kalmış olacak.

Konuyu saptırmayalım: Bu konuyla ilgili söyleyeceğim teoriden çok dedikodu gibi. 2000'li yıllarda özellikle, her sene "yeni bir GTA geliyor" söylentisi ortaya atılıyordu ve oyunun Türkiye'de geçeceği ve her eve girebileceğimiz söyleniyordu ve her sene bunları duymak bıktırıyordu. Hatta bunlarla birlikte yeni bir oyun konsolunun olacağı ihtimali de düşünülmeyip, o dönemin oyun konsoluna geleceği iddia ediliyordu. Örneğin: "GTA 5 çıksa çıksa PlayStation 2'ye gelir" gibi.

Bunlar tam bir teori olmasa da, çöplük olduğu kesin. Ancak şöyle bir gerçek var ki, oyun döneminin ülkemizdeki en güzel dönemleriydi. Şimdiki grafikler olmasa da Rockstar Games dahil olmak üzere birçok oyun şirketi yılda 4-5 tane oyun çıkarabiliyordu. Üstelik ne konsollar, ne oyunlar pahalıydı. Şimdiki gibi aileler çocuklarına oyun konsolu almak için doların düşmesini değil, çoğun takdir belgesi almasını şart koşuyordu. Neyse... Konuyu yine dağıttım :D

... OK??? .... pek bir şey anlamadım. Ama sanarım konuya uygun. DSREFDVX

lazlow

Yani çıkmamış GTA oyunları için söylenen klişe teorilere örnek verdim

Bilinmeyen Bey

San Andreas'ın hikayesi 6-7 ay veya 1 yıl sürüyor olabilir mi? Çünkü o kadar süre geçiyor ki, Sweet artık arayıp: "Ya siktir lan oradan, beni hayatta kurtaramazsın. Ben artık hapis hayatını kabullendim. Hayatta başarılar kardo" diyor. Bu biraz duygusal, biraz da üzücü. Çünkü San Fierro'yu, Las Venturas'ı geziyoruz ama. Sweet o hapishanede, tek başına, onu öldürmek isteyen 2 tane canavar ile yan yana hücrelere konulmuş halde.

lazlow

1 yıl değil ama uzun sürdüğü kesin. Bir de tahminen kışın sonlarında geçiyor. Liberty City'de kar yağmasa da, yerler karlıydı

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Aralık 2021, 10:39:25
1 yıl değil ama uzun sürdüğü kesin. Bir de tahminen kışın sonlarında geçiyor. Liberty City'de kar yağmasa da, yerler karlıydı

Liberty City, San Andreas Ülkesinden (veya koca bir şehir) baya uzakta. Dünyanın diğer tarafında değil ama orada farklı bir mevsim oluşuyor da olabilir. Mesela Sivas'da kar var iken, İstanbul'da güneşli... gibi.

ReveR