GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Teorileri Çöplüğü

Başlatan Bilinmeyen Bey, 19 Temmuz 2021, 23:37:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Klasik bir konu, Tüm GTA'larda bulunan Teorileri buraya yazalım. Alıntı ile cevap verebilir, hakkında konuşabiliriz.

Lütfen yazdığınız teoriler mantıklı olsun ve forum kurallarına uysun. GTA Teoriler dememe rağmen, Rockstar'ın GTA'larda yapmadıkları hakkında da yazabilirsiniz

İyi Yazışmalar  :oku2:  :okumak:  :sigara:

lazlow

GTA tarihinde teoriye en çok açık konu GTA 3'ten Donald Love'ın akıbeti olmalı. Betaya göre öldü dense de benim fikrime göre şehri terk etti. Teoriden ziyade, en çok dedikoduya maruz kalan oyun GTA San Andreas olmalı. Zamanında şu saatte şuraya gidersen yok UFO, yok Bigfoot, yok testereli katil görürsün gibi gizemler vardı ve oyundaki her bir şey bu gizemlere dayandırılıyordu. GTA 5'te de Denise Clinton'ın Franklin'in teyzesi mi halası mı olduğu çok tartışılıyordu ve bu kişinin aslında GTA San Andreas'tan Denise Robinson olabileceğini söyleyenler vardı.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 20 Temmuz 2021, 00:01:03
GTA tarihinde teoriye en çok açık konu GTA 3'ten Donald Love'ın akıbeti olmalı. Betaya göre öldü dense de benim fikrime göre şehri terk etti. Teoriden ziyade, en çok dedikoduya maruz kalan oyun GTA San Andreas olmalı. Zamanında şu saatte şuraya gidersen yok UFO, yok Bigfoot, yok testereli katil görürsün gibi gizemler vardı ve oyundaki her bir şey bu gizemlere dayandırılıyordu. GTA 5'te de Denise Clinton'ın Franklin'in teyzesi mi halası mı olduğu çok tartışılıyordu ve bu kişinin aslında GTA San Andreas'tan Denise Robinson olabileceğini söyleyenler vardı.

Aslında güzel birşey Donald Love'ın bir an birşey isteyip kaybolması, ama kimse nereye gittiğini bilmiyor.

Dedikodu veya Teori, teknik olarak fanların bu konuda çok düşündüğü olay...

Bilinmeyen Bey

GTA V'deki Altruist Kültü hakkında ne düşünüyorsunuz? GTA V Hakkında Bilmeniz Gereken 200+ Bilgi konusunda da belirttiğim gibi, Kült gerçek hayattaki Heaven's Gate kültünden esinlenilmiş.

Kült harbiden korkunç, onların yan-görevlerinde belli bir kimseyi onlara götürürseniz belli miktar para vereceklerdir.

Ancak bazı kişileri onlara götürmeseniz daha iyi olur, ayrıca külte verilen insanlara ne yaşanıyor veya oluyor?

shotgspa

Abi en çok merak ettiğim şey, Idlewood'da olan berberin gerçekten CJ'in babası olup olmaması. Eğer öyleyse ben o adamı defalarca öldürdüm, özür dilerim CJ.

lazlow

Alıntı yapılan: shotgspa - 20 Temmuz 2021, 21:32:10
Abi en çok merak ettiğim şey, Idlewood'da olan berberin gerçekten CJ'in babası olup olmaması. Eğer öyleyse ben o adamı defalarca öldürdüm, özür dilerim CJ.
Onun babası değil zaten. Böyle bir şeyi kim çıkardı onu merak ediyorum. CJ'i sülalesine kadar tanıyan mahallenin emektar berberi zaten. Sadece CJ ile değil, oyundan herhangi bir karakterle akrabalığı söz konusu değil.

DracDonix

Emmetin Jhonsan ailesi ile olan ilişkisi bir takım youtube tarafından; CJ'in babası ya da amcası olduğu yönünde.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: DracDonix - 20 Temmuz 2021, 23:09:54
Emmetin Jhonsan ailesi ile olan ilişkisi bir takım youtube tarafından; CJ'in babası ya da amcası olduğu yönünde.

Emmet'in CJ Babası olması %90 değil. Çünkü Seville Boullevard Families tarafından. Grove ama Farklı bir Grove...

Ek olarak Emmet Zenci olması onun Babası olduğunu söyleyemez. Hiçbir kanıtta onun Babası olduğunu söylemiyor...

Bilinmeyen Bey

Değişik bir teori ama bunu GTAForums'da gördüğümden ve ilgimi çektiğinden yazacağım:

Çoğu insan oyunu ne kadar oynarsanız o kadar oyunu bozduğunuzu söylüyorlar. Bence doğru söylüyorlar. Çünkü ben eskiden oynadığımda, ya PC kaldıramıyordu, ya da GTA San Andreas'ı çok üzün süre oynadığımdan her şeyin kalitesi düştü (Etraftaki Nesneler LOD haline geldi)

Ve bazılarıda ne kadar oynadığınız, oyunun çökme şansını artırıyor. Bu 2 teori hakkında düşüncelerim var. Sizin düşünceleriniz neler? Bana ilginç ve "olabilir" dedirtti

yusufir

Aslında Donald Love'ın kaybolmasının nedeni şu;

Oyunun Beta'sında Darkel adında terörist bi karakter vardı ve bu karakter bir görevde bizden Love'ı öldürmemizi istiyordu. Fakat 11 Eylül olaylarından sonra bu karakter oyundan çıkarıldı. Love'ı da ortadan kaybolmuş gibi gösterdiler.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: yusufir - 22 Temmuz 2021, 20:32:14
Oyunun Beta'sında Darkel adında terörist bi karakter vardı ve bu karakter bir görevde bizden Love'ı öldürmemizi istiyordu. Fakat 11 Eylül olaylarından sonra bu karakter oyundan çıkarıldı. Love'ı da ortadan kaybolmuş gibi gösterdiler.

Hayır, o bahsettiğin olay asla yaşanmadı. Rockstar bunun yalan birşey olduğunu, milletin Dodo'yu saçma şekillerde kullanmayı başardıklarından böyle bir görev olduğunu düşündü.

Ancak aslında olan şu dur:

Donald Love aslında onun bize verdiği son görevde, üzerine olacağı birçok dert yüzünden Liberty City'den kaçıyor, ve hiçliğe karışıyor. GTA 3 Serinin Zaman çizgisi olarak son oyunu. 1998'de geçiyor.

2000 yılına az kala, GTA IV'den önce yani.

Donald Love birçok şeye emir verdiğinden, aldığı eşyaları alıp kaybolmak istedi. Ve başında olan dertlerden yüzünden Lbierty City'den gitti.

Aslında Donald Love'ın kaybolmasının nedeni şu;
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2021, 20:40:28 Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey

ScreenRant adlı Haber sitesine göre bir teori daha:

Lester aslında başından beri Trevor'un yaşadığını biliyor ya da Trevor'un Micheal'ın yalan söylediğini biliyordu.

Ki ilk teori çok haklı gibi geliyor kulağa, Lester GTA V evreninde en iyi hackerlardan birisi. Evindeki pek çok bilgisayar, yaptığı hacker araçları ve daha birçok örnek Lester'ın Trevor'un yaşadığını biliyor olabilir.

Lester, Micheal ve Trevor'un Telefonları hakkında bilgisi var. Eğer Trevor'un telefonundan ya da kartından (banka kartı) gibi araçlarda para alma (banka kartına para gelmesi) ya da para vermek (banka kartından para gitmesi) gibi hakkında bilgisi olabilir.

Bu Teori'yide bu çöplüğün içine atıyorum.

Bilinmeyen Bey

Hadi bu koca çöplüğe (mecazen olarak çöplük) bir teori daha atayım:

- Fan Teori: "GTA V veya GTA polisleri ırkçı ve din-dil-ırk ayrımı yapan insanlar."

diye bir teori var oldu yakın zamanlarda.

+ Rockstar: "GTA V'de veya GTA Oyunlarındaki polisler ırkçılık veya din-dil-ırk ayrımı yapan insanlar değil. Çoğu insana rastgele hakaret olarak söylenen mesajlardır. Bu bilerek yapılan bir olay olabilir. Ya da yanlışlıkla biz böyle bir şey koymuş olabilir."

lazlow

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 21 Eylül 2021, 17:35:13
Hadi bu koca çöplüğe (mecazen olarak çöplük) bir teori daha atayım:

- Fan Teori: "GTA V veya GTA polisleri ırkçı ve din-dil-ırk ayrımı yapan insanlar."

diye bir teori var oldu yakın zamanlarda.

+ Rockstar: "GTA V'de veya GTA Oyunlarındaki polisler ırkçılık veya din-dil-ırk ayrımı yapan insanlar değil. Çoğu insana rastgele hakaret olarak söylenen mesajlardır. Bu bilerek yapılan bir olay olabilir. Ya da yanlışlıkla biz böyle bir şey koymuş olabilir."
Yani genel olarak oyunda ırkçılık yapan karakterler var. Hikaye modundakileri geçtim, yayalardan, polislerden, acil servis görevlilerinden, dükkan sahiplerinden bu durum görülebiliyor

Bilinmeyen Bey

Buraya bir tane daha teori bırakacağım. Ancak birşeyi söylemem lazım.

Arkadaşlar bu konunun ismi "GTA Teoriler Çöplüğü" ancak bu demek değil ki, yalan teoriler dolu burası. Hayır.

Bu konuda "Çöplük" daha farklıdır. "Çöplük" kelimesi "Birden Fazla" anlamında kullanılmıştır. Biliyorsunuz ki GTA oyunlarında birçok teori var, bunlarda bitmek bilmiyor. Bu konuda çöplüğe çöp attığımız gibi, fazladan teori atıyoruz. Kimisi okusun, yanıtlasın, öğrensin.

Ki Çöp atmak kötü birşey değil. İnsan bu sonuçta, illa ki atık üretecektir. Durdurmanın yolu yoktur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teori:

Rockstar, GTA V, GTA Online veya çeşitli oyunlarında bilerek bug yapıyor. Ancak bunları sonradan düzeltiyorlar. Çünkü çalıştıklarını göstermek istiyorlar.

Sizce doğru mu? (Kararsız kaldım, yani olabilir ancak neden böyle birşey yapsınlar?)