GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA San Andreas Tavsiye Yapılacaklar Listesi

Başlatan lazlow, 19 Ağustos 2019, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Anestezi - 08 Ocak 2021, 15:07:08
Benim de önerilerim var, isterseniz konuya ekleyebilirsiniz; (Wiki'de %110 completion diye geçen o gerekli olmayan aktiviteler var ya.)

-Oyundaki tüm kıyafetçilerden tüm kıyafetleri satın almak.

-Tüm video oyunlarında en yüksek skora ulaşmak.

-Taşıt kurslarının istisnasız hepsinden %100 başarı oranıyla altın madalya elde etmek.

-Tüm yetenekleri en yüksek seviyeye çıkarmak. (Araba, motosiklet, bisiklet sürme; uçak kullanma; akciğer kapasitesi, dayanıklılık, (Stamina) kumar yeteneği...)

-Hitman olabileceğiniz tüm silahlarda gelişip Hitman olmak.

-Tüm çete bölgelerini kontrol altına almak.

-999,999,999$ para kazanmak. (Bunun kolay bir yolu var: At yarışları. Onunla alakalı bir konu açabilirsiniz belki, hatta öğrenmek isteyen için bir tane videonun bağlantısını bırakayım: Video.)

-''King of San Andreas'' suç derecesine ulaşmak.

Daha fazlası için buraya göz gezdirebilirsiniz.

Anestezi'de boş değilmiş. <3 Anestezi <3

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 08 Ocak 2021, 15:07:08
Benim de önerilerim var, isterseniz konuya ekleyebilirsiniz; (Wiki'de %110 completion diye geçen o gerekli olmayan aktiviteler var ya.)

-Oyundaki tüm kıyafetçilerden tüm kıyafetleri satın almak.

-Tüm video oyunlarında en yüksek skora ulaşmak.

-Taşıt kurslarının istisnasız hepsinden %100 başarı oranıyla altın madalya elde etmek.

-Tüm yetenekleri en yüksek seviyeye çıkarmak. (Araba, motosiklet, bisiklet sürme; uçak kullanma; akciğer kapasitesi, dayanıklılık, [Stamina] kumar yeteneği...)

-Hitman olabileceğiniz tüm silahlarda gelişip Hitman olmak.

-Tüm çete bölgelerini kontrol altına almak.

-999,999,999$ para kazanmak. (Bunun kolay bir yolu var: At yarışları. Onunla alakalı bir konu açabilirsiniz belki, hatta öğrenmek isteyen için bir tane videonun bağlantısını bırakayım: Video.)

-''King of San Andreas'' suç derecesine ulaşmak.

Daha fazlası için buraya göz gezdirebilirsiniz.
Ekledim :helal:

Purgatory

Bu da şu an aklıma geldi;

-Bir tanka atlayın ve Vigilante görevine başlayın. Diğer görevlerin aksine bu görevde 13,14,15... diye gidebiliyorsunuz ve her bölüm geçişinde kazandığınız para katlanıyor. 100-150 level, hatta daha ötesine gidin, at yarışından sonra en iyi yöntem bu. Riski var mı var. Crash yiyebiliyorsunuz bazen ama yine de denemeye değer.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 10 Ocak 2021, 13:12:07
Bu da şu an aklıma geldi;

-Bir tanka atlayın ve Vigilante görevine başlayın. Diğer görevlerin aksine bu görevde 13,14,15... diye gidebiliyorsunuz ve her bölüm geçişinde kazandığınız para katlanıyor. 100-150 level, hatta daha ötesine gidin, at yarışından sonra en iyi yöntem bu. Riski var mı var. Crash yiyebiliyorsunuz bazen ama yine de denemeye değer.

Eklendi :helal:

Perry the Gambler

Hırsızlık görevleri ile alakalı bir şey de ekleyebilirsin :)

lazlow

Alıntı yapılan: Perry the Gambler - 10 Ocak 2021, 15:11:48
Aslında direkt "Hırsızlık görevlerini yapın" dedim ama ayrıca bir yolu varsa söyleyebilirsin.

Perry the Gambler

Alıntı yapılan: lazlow - 10 Ocak 2021, 16:11:11
Aslında direkt "Hırsızlık görevlerini yapın" dedim ama ayrıca bir yolu varsa söyleyebilirsin.
Ben eklemedin sandım, benim hatam :D

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 10 Ocak 2021, 16:11:11

Valla Daha Çok Yapabileceğimiz Şey vardır belki. Ben Bile bilmiyorum. Yani GTA 5'deki Açık dünya olayları , San Andreas'takilerden daha az. San Andreas'ı Çok Uzun Süre oynayabilirsin.

Bide Yeni Eklediklerin Çok Güzel :helal:

Shade

Santa Maria Beachtaki Triathlon için tüyo vereyim öncelikle Santa Maria Beachtaki Safe Houseyi almış olmalı ve sonra garajın içinde bir Hovercraft olmalı Hovercraftı garaja park ettikten sonra Triathlon noktasına gidip başlatın görevi rakipleriniz doğal olarak yüzmeye başlayacak fakat siz yüzmeyeceksiniz hemen koşarak Safehousenin garajındaki Hovercraftı alıp karşı tarafa geçiyorsunuz ve dogal olarak rakiplerinize çok büyük bir fark atıyorsunuz :)

Gladiator

Eline sağlık. Bu oyunda yapılabileceklerin sayısı o kadar fazla ki anlat anlat bitmez...

lazlow

Alıntı yapılan: Gladiator - 24 Eylül 2021, 12:07:41
Eline sağlık. Bu oyunda yapılabileceklerin sayısı o kadar fazla ki anlat anlat bitmez...
Kesinlikle öyle. Gezilecek büyük bir haritanın yanında yapılacak birçok aktivite var. Tabii benim yazdıklarım sadece tavsiye, her şey oyuncunun hayal gücüne kalmış.

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 24 Eylül 2021, 12:07:41

Alıntı yapılan: lazlow - 24 Eylül 2021, 12:27:23
Kesinlikle öyle. Gezilecek büyük bir haritanın yanında yapılacak birçok aktivite var. Tabii benim yazdıklarım sadece tavsiye, her şey oyuncunun hayal gücüne kalmış.

İkinize de katılıyorum. GTA San Andreas bu detaylarıyla ve yapılabilecek aktiviteleriyle bugün bile çoğu oyunu solluyor.