GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

High School Roleplay - yazı tabanlı, lise temalı rol sunucusu ~ Bullworth Town

Başlatan Hattori, 08 Eylül 2021, 19:48:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hattori

Önsöz, konsept ile ilgili genel bilgiler

Selamlar! Ekip olarak senelerdir rolü bir eğlence ve zevk aracı olarak gören kişileriz. Ancak sürekli aynı rolleri yapmaktan sıkıldık, sizin de sıkıldığınızı biliyoruz. Son zamanda çeşitli rol konseptleri olması bizim hayli hoşumuza gitti. Bu konseptli bir sunucu fikri her zaman bizimleydi ama boş vaktimiz olmadığı için bu konuyla ilgilenememiştik. Öncesinde zombi konseptli bir rol sunucusu için çalışmış olsak da bu fikrimizi sonradan değiştirip lise temalı bir rol sunucusu oluşturma ve fikir üretme arayışına girdik. Bu rol sunucusunda ana tema şehir değil de bir okul baz alındığı için bu konuda gerekse sistemlerimiz, gerekse harita çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehir konsepti olmayacağı için çok fazla detaya inme şansımız var ve bu şansı değerlendiriyoruz. Buna sizler de şahit olabilirsiniz.

Yönetici ekibi senelerdir bu platformda ve çeşitli platformlarda bulunan bilgili kişilerden oluşuyor. Bu platformda da hayli tecrübeye sahibiz ve bu tecrübelerimizi kullanmaktan çekinmiyoruz. Daha öncesinde platforma çok fazla renk kattık ve ses getirdik. Bu sebeple kullanıcı memnuniyeti, görüşleri bizim için çok önemli.

Sunucu ve oyun işini gereğinden fazla ciddiye alan robot kişiler olmadığımızı belirtmek istiyoruz. Rolü sadece ama sadece bir eğlence aracı olarak görüyoruz ve bizim için daima öyle kalacaktır. Oynadığımız oyundan zevk almak için de kuralları göz ardı etmiyoruz.

SİSTEM & HARİTA ÖNİZLEMELERİ

Yeni! Bullworth Academy

Okula Giriş

Tüm arayüzleri boş bir yere tıkladıktan sonra BACKSPACE tuşuyla veya P tuşuyla kapatabilirsiniz.

Öğrenci Kayıt İşleri

Ders Yoklama Defteri

Yoklama Sonrası Ödenen Burs Ücreti

Envanter, çanta, tahta, öğrenci kimliği, grup, güvenlik kamerası, yurt, galeri, kantin, satın alma sistemleri yapım aşamasında.

Bu konseptle ilgili çok fazla derinliğe inebileceğimizin farkındayız. Tamamlanmış sistemler discord sunucusunun #│önizleme kanalında da sergilendi. Dahası için discord sunucumuzu ziyaret edin!

BAĞLANTILARIMIZ
Discord
Facebook
Son düzenlenme: 28 Eylül 2021, 22:31:59 Hattori

Feick

TheHunter

Başarılar Dilerim, güzel bir sunucu konsepti bulmuşsun. Benim düşüncemce bu konsept TR piyasasında daha önce yapılmamış olan güzel bir konsept. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım :D ........

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

lazlow

Samp, daha doğrusu role play ortamını pek sevdiğim söylenemez. Ama yapanlar da yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar. GTA San Andreas'tan lise yapmak nasıl akla gelir? :D

Hattori

Alıntı yapılan: TheHunter - 09 Eylül 2021, 11:40:42
Başarılar Dilerim, güzel bir sunucu konsepti bulmuşsun. Benim düşüncemce bu konsept TR piyasasında daha önce yapılmamış olan güzel bir konsept. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım :D ........
Alıntı yapılan: sharax - 09 Eylül 2021, 14:16:28
Başarılar.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: lazlow - 09 Eylül 2021, 14:18:33
Samp, daha doğrusu role play ortamını pek sevdiğim söylenemez. Ama yapanlar da yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar. GTA San Andreas'tan lise yapmak nasıl akla gelir? :D
Dediğin gibi, yapanlar yaratıcılıkta sınır tanımıyor. :D

nydia back in business

Dostum selam, böyle bir konsepti daha ilk defa görüyorum. Bu süreç içerisinde takipte kalacağım. Şunu söylemmem gerekiyor ki, eğer ki tutturabilir isen. Hoş ve güzel bir sunucu olur. İlerleyen döneminde başarılar dilerim.

Discord: ccq#2298
Youtube: ccq
I love you baaby

deust

dad

Hattori

Alıntı yapılan: nydia back in business - 20 Eylül 2021, 17:36:59
Dostum selam, böyle bir konsepti daha ilk defa görüyorum. Bu süreç içerisinde takipte kalacağım. Şunu söylemmem gerekiyor ki, eğer ki tutturabilir isen. Hoş ve güzel bir sunucu olur. İlerleyen döneminde başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: deust - 23 Eylül 2021, 15:33:35
başarılar dilerim, değişik bir konsept.
Ekip adına teşekkürler.

Hattori

Tadımlık arayüz güncellemelerimize göz atmaya ne dersiniz?

Klasik Oyuncu Listesi

Alıntı yapılan: undefined
* Fontlar düzeltildi.

Öğrenci Kimlik Kartı

Alıntı yapılan: undefined
* Oyuncu sayısı düzeltildi.
* Kimlikteki font düzeltildi.
* Kimliğe şube, öğrenci kimlik numarası, öğrenci numarası gibi ekstra bilgiler eklendi ve görsel eklemeler yapıldı.

Genel Kullanıcı Arayüzü

Son düzenlenme: 27 Eylül 2021, 23:11:48 Hattori

Hattori

BULLWORTH KASABASINDAYIZ!
[/b]
Rockstar'ın okul temalı efsanevi oyunu Bully: Scholarship Edition'ın geçmiş olduğu kasaba sunucumuza entegre edildi. Sınırsız imkanlarla dolu bu kasaba ve geniş okulun ufkumuzu genişleteceğini, rol yapma heyecanımızı artıracağını düşünüyoruz.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 09 Eylül 2021, 14:18:33

Lazlow bence Bingoya vurduk. Düşünsene San Andreas ve Bully. EK olarak multiplayer ve Roleplay.

Tamda bingo :)

Hattori

sw1tch

2012'den bu yana MTA oynuyorum gerçekten RolePlay yapılabilecek sunucular hep azdı platformda, insanların amacı hep para ve saçma sunuculardan yana oldu. Umarım düzgün bir kitle yakalarsınız, başarılar.