GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 01:53:56

Bully - Extended Draw Distance Modu

Başlatan Bilinmeyen Bey, 06 Eylül 2021, 00:29:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

MODUN AÇIKLAMASI
Bu mod, dünya haritasının çizim mesafesini arttırır. Bu, nesne açılır penceresini tamamen düzeltmez, ancak çok geliştirir. Oyun aynı anda bu kadar çok nesneyi yüklemek için optimize edilmemiş, bu mod iyi bir bilgisayarda bile çok fazla fps alabilir, bu yüzden gölgeleri kapatmanızı tavsiye ederim.

Emeği Geçenler: Fastman92 ve Junior_Djjr

IN-GAME SCREENSHOTS

İNDİRME LİNKLERİ

TIKLA

Gladiator

Paylaşım için teşekkürler.

Bilinmeyen Bey

Impeccable

sharax

KamilPanpa37

Doku kalitesi oldukça berrak duyor, biraz Definitive Edition kafasında bir mod gibi geldi, onun için ilgimi çekti paylaşım için sağol.  :helal:  Eğer bilgisayarım kaldırırsa Bully'e tekrar başlayacağım zaman bir göz atarım.
Son düzenlenme: 08 Eylül 2021, 17:06:19 KamilPanpa37

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 06 Eylül 2021, 19:08:48
Teşekkürler.:helal:
Alıntı yapılan: sharax - 06 Eylül 2021, 19:12:27

Rica ederim :)

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 07 Eylül 2021, 22:13:09
Doku kalitesi oldukça berrak duyor, biraz Definitive Edition kafasında bir mod gibi geldi, onun için ilgimi çekti paylaşım için sağol.  :helal:  Eğer bilisayarım kaldırırsa Bully'e tekrar başlayacağım zaman bir göz atarım.

Evet, GTA San Andreas ve benzeri için yapılan bunun gibi modlar mevcut. Sadece paylaşmadım, paylaşacağım...

Alınma ama bunu yapmam lazım, "bilisayar" yazmışsın. Bilgisayar diye düzelt :) (Özür dilerim)

KamilPanpa37

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 08 Eylül 2021, 13:46:32
Alıntı yapılan: Impeccable - 06 Eylül 2021, 19:08:48
Teşekkürler.:helal:
Alıntı yapılan: sharax - 06 Eylül 2021, 19:12:27

Rica ederim :)

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 07 Eylül 2021, 22:13:09
Doku kalitesi oldukça berrak duyor, biraz Definitive Edition kafasında bir mod gibi geldi, onun için ilgimi çekti paylaşım için sağol.  :helal:  Eğer bilisayarım kaldırırsa Bully'e tekrar başlayacağım zaman bir göz atarım.

Evet, GTA San Andreas ve benzeri için yapılan bunun gibi modlar mevcut. Sadece paylaşmadım, paylaşacağım...

Alınma ama bunu yapmam lazım, "bilisayar" yazmışsın. Bilgisayar diye düzelt :) (Özür dilerim)
Yapılan bir yanlışı ikaz etmek hiç bir şekilde alınılacak bir şey değildir. Hatırlattığın için sağol :)

Purgatory

Seviyorum böyle modları. Oyunların eksik yanları hayranlar tarafından tamamlanıyor, kötü taraflar iyileştiriliyor. Bu yüzden bu modu da kullanacağım Bully oynarken.
Son düzenlenme: 08 Eylül 2021, 22:03:38 Anestezi

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Anestezi - 08 Eylül 2021, 21:34:07
Seviyorum böyle modları. Oyunların eksik yanları hayranlar tarafından tamamlanıyor, kötü taraflar iyileştiriliyor. Bu yüzden bu modu da kullanacağım Bully oynarken.

Yakında kendi yaptığım modlarıda ekleyebilirim :)