GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni GTA Oyununda Olmasını İstediğiniz Özellikler?

Başlatan Impeccable, 29 Mayıs 2020, 11:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Alıntı yapılan: Volkan - 03 Nisan 2021, 17:12:15
Umarım geri gelir. Bazı kişiler Vice City'ye benzeyecek diyorlar GTA 6.
Geçeceği şehir olarak en büyük aday Vice City evet, güzel olur bayağıdır dönüş yapmıyoruz.

Impeccable

- Para kazanabileceğimiz işletmelerinin artırılması
- Satın alabileceğimiz evlerin sayısının artırılması
- Burger shot, Cluckin' Bell vs. geri dönmesi.

Impeccable

Kız arkadaşlarımızın olması, aktivite sayısının arttırılması ve San Andreas'da olan vücut geliştirmenin geri gelmesi. Bugünün teknolojisiyle mükemmel olacaktır.

Impeccable

Senaryo tamamlandıktan sonra, opsiyonel birkaç görev olsa güzel olur. GTA San Andreas'daki soygun görevi senaryodan bağımsızdı ve ben genelde oyunu tamamladıktan sonra yapardım. Aynı şekilde GTA IV'ün suikast görevleri de öyle. Umarım yeni oyunda çok daha iyisini görürüz.

Impeccable

Silah ve uy****rucu kaçakçılığı yapabilmek tam GTA'lık olur aslında umarım buna benzer bir şeyler görürüz.

Gladiator

San Andreas'daki gibi birden fazla şehir olsun yeter benim için

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 12 Temmuz 2021, 10:05:26
San Andreas'daki gibi birden fazla şehir olsun yeter benim için

Umarım, ben de bunu çok istiyorum.

Gladiator

Ufak detaylar arttırılmalı diye düşünüyorum.

Impeccable

San Andreas'daki gibi kurduğumuz işlerin geri gelmesini isterim, kurduğumuz işlerle alâkalı da görevler olsa çok güzel olur.

sharax

KamilPanpa37

Gta IV'de olduğu gibi araçların daha realistik bir sürüş fiziklerini temel olması.
Ana karakterin RDR2'de ki ana karakter Arthur Morgan gibi etten kemikten bir model olduğu ilüzyonunu yaşatabilmesi.

Gladiator

Yapabileceğimiz aktivitelerin sayısının arttırılması.

Impeccable

Gladiator

lazlow

Alıntı yapılan: Gladiator - 24 Kasım 2021, 10:38:53
Random eventlerin sayısı artırılabilir.
Bence GTA 5'teki yeterli sayıdaydı. Yoksa daha da artarsa harita random event'ten geçilmez. Harita ana-baba günü olur :D Tabii haritanın büyüklüğüne göre değişir.