GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 08:50:39

GTA III Remaster Gelebilir !

Başlatan laéx, 11 Ağustos 2021, 03:38:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Rockstar Games'in kurucu şirketi Take Two Interactive, GTA hayranlarını heyacanlandıran açıklamada bulundu. Yapılan haberlere göre geliştirici ekip 3 farklı yenilenmiş(remaster) oyun üzerine çalışmakta. Bir çok oyun firması bildiğiniz üzere oyunlarını yenileyip tekrardan yayına sokuyorlar. Take Two'da bu firmalar arasında yerini sürdürüyor.

Mayıs ayında GTA 5'in yeni güncellemesi ile ilgili açıklama yaptıklarında 22 Ekim'de GTA 3 hayranlarını bir sürprizin beklediğini söylemişlerdi . Oyuncuların GTA III'ün uzun süre önce çıktığı için GTA oyuncuları GTA 3 remake bekliyorlardı. 22 Ekim'de Rockstarın veya Take Two'nun yapacağı açıklamada belli olacak. Unutmayın bu bir teoridir. Kaynağım DonanımHaberdir teoriyi burayada taşımak istedim, teoriyi kısaca buraya özetlemeye çalıştım. Konun daha çok tartışılması için ilgisini çekebileceğiniz arkadaşlarınızı etiketlerseniz etkileşimi arttırabilirsiniz. Ben @Bilinmeyen Bey  'i etiketliyorum.

Son düzenlenme: 11 Ağustos 2021, 03:39:34 Volkan

Bilinmeyen Bey

GTA 3'ü Rockstar çıkarmaz ise, Rockstar'ın forumlarında ana-avrat geçiririm. Şimdiden söyleyeyim. 10 Yıldır bir oyunu bitiremedim. Eğer Remastered çıkarsa ve zor görevler hala duruyorsa yine, ana-avrat forumlarda dalarım Rockstar'a.

GTA 3 Remastered'ı çıkar bak Rockstar. Vallahi Rockstar Toronto'yu soyan kadın gibi basarım sizin ofisi. Bence şansını zorlama, çünkü bu dediğimi hiç yapmadım da değil.

lazlow

En azından araç sürerken kamera döndürmek ve tam haritayı görme özelliği gelse çok güzel olur. Ben bu versiyondan umutluyum. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

Purgatory

Alıntı yapılan: lazlow - 25 Ağustos 2021, 00:23:31
En azından araç sürerken kamera döndürmek ve tam haritayı görme özelliği gelse çok güzel olur. Ben bu versiyondan umutluyum. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
Bu ikisi lazım. Hatta araçta kamerayı döndürebilme özelliği Vice City için de lazım. Dediğin gibi, umarım bir hayal kırıklığıyla karşılaşmayız.

@Bilinmeyen Bey Firmanın elinden çekeceği var desene.
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2021, 03:46:57 Anestezi

Gladiator

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 25 Ağustos 2021, 03:45:45
Bu ikisi lazım. Hatta araçta kamerayı döndürebilme özelliği Vice City için de lazım. Dediğin gibi, umarım bir hayal kırıklığıyla karşılaşmayız.
Kesinlikle :helal:

Alıntı yapılan: Anestezi - 25 Ağustos 2021, 03:45:45
@Bilinmeyen Bey Firmanın elinden çekeceği var desene.
:D

laéx

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 25 Ağustos 2021, 00:16:05
GTA 3'ü Rockstar çıkarmaz ise, Rockstar'ın forumlarında ana-avrat geçiririm. Şimdiden söyleyeyim. 10 Yıldır bir oyunu bitiremedim. Eğer Remastered çıkarsa ve zor görevler hala duruyorsa yine, ana-avrat forumlarda dalarım Rockstar'a.

GTA 3 Remastered'ı çıkar bak Rockstar. Vallahi Rockstar Toronto'yu soyan kadın gibi basarım sizin ofisi. Bence şansını zorlama, çünkü bu dediğimi hiç yapmadım da değil.
Yoksa bu bir açık açık tehdit mi ? :D

Umarım araç sürerken kamera döndürmeyi getirirler el alışkanlığı araba sürerken hep çeviriyorum :D

lazlow

Alıntı yapılan: Volkan - 25 Ağustos 2021, 12:10:41
Umarım araç sürerken kamera döndürmeyi getirirler el alışkanlığı araba sürerken hep çeviriyorum :D
Sorma :D Ben de San Andreas'tan sonra GTA 3 ve Vice City'e geçince onu yaşıyorum. Hatta GTA 3 veya Vice City'den sonra GTA San Andreas veya üstü oyunlarda el alışkanlığı, araç kamerasını çevirirken q ve e tuşlarına basıyorum :D