GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hangi GTA Karakterine Haksızlık Yapıldı? Hangi GTA Karakteri Unutuldu?

Başlatan Bilinmeyen Bey, 23 Ağustos 2021, 15:40:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Başlıkta olduğu gibi, sizce hangi GTA Karakterine haksızlık yapıldı? Ve hangi karakteri veya karakterleri Rockstar unuttu?

İster Sıralama, ister tek bir karakter sayın. İster yorumunuzu da ekleyip yazın, isterseniz sadece karakteri yazıp bırakın.

Sizce hangi karakter "1 kere daha gözükseydi ya" dedirtiyor size?

Fikir: Twitter - Vadim M

Son düzenlenme: 23 Ağustos 2021, 15:42:17 Bilinmeyen Bey

laéx

GTA San Andreas karakterlerinden bir çoğunu keşke GTA'nın sonraki oyunlarında da görseydim dedirtiyor. Truth'un kafası  çok komiğime ve hoşuma gitmişti :kahkaha: Truth karakteride Rockstar tarafından unutuldu bence. Wooziede hoşuma gidiyor.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Volkan - 23 Ağustos 2021, 15:47:35
GTA San Andreas karakterlerinden bir çoğunu keşke GTA'nın sonraki oyunlarında da görseydim dedirtiyor. Truth'un kafası  çok komiğime ve hoşuma gitmişti :kahkaha: Truth karakteride Rockstar tarafından unutuldu bence. Wooziede hoşuma gidiyor.

Bazı kişiler GTA V'deki OMEGA adlı kişinin Truth'dan esinlenildiğini yada aynı kişi olduğunu söylüyorlar.

Ama harbiden Truth çok iyi adamdı, kafası güzel ama en azından ortalama insandı. San Andreas'ın geneli organ mafyası, katil, seks manyağı ve birçok benzeri gibi olmasına rağmen Truth ortalama bir insan sadece Uzaylılara inanıyor. Ki yanlış birşey değil, çünkü San Andreas'ta uzaylıların var olduğunu düşünülüyor hatta GTA V bunu kanıtladı.

laéx

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 23 Ağustos 2021, 15:50:02
Alıntı yapılan: Volkan - 23 Ağustos 2021, 15:47:35

Bazı kişiler GTA V'deki OMEGA adlı kişinin Truth'dan esinlenildiğini yada aynı kişi olduğunu söylüyorlar.

Ama harbiden Truth çok iyi adamdı, kafası güzel ama en azından ortalama insandı. San Andreas'ın geneli organ mafyası, katil, seks manyağı ve birçok benzeri gibi olmasına rağmen Truth ortalama bir insan sadece Uzaylılara inanıyor. Ki yanlış birşey değil, çünkü San Andreas'ta uzaylıların var olduğunu düşünülüyor hatta GTA V bunu kanıtladı.
Evet OMEGA karakteri Truth'a benziyor, fakat düşünceleri bence Truthla benzemiyor. Dış görünüşü benzetilmeye çalışılmış veya Gta San Andreasta görmeye alıştığım için fazla benzetemedim kafa yapılarını. Truth gerçekten özel bir karakter, GTA VI'da Truth olursa fazla ilgi çekici olabilir. Fakat olmaz yüksek ihtimal karakter isimleri farklı olsa bile olur. :D

Impeccable

Claude, Tommy, Carl ve Niko'yu bir kez daha görmek isterdim. Niko için hâlâ görme şansımız olabilir.

#McAllen

PAWN DEVELOPER

lazlow

Alıntı yapılan: JenniferAR - 23 Ağustos 2021, 22:14:49
Claude kesinlikle
Yani oyun hikayesine göre Catalina tarafından haksızlığa uğradı ama konu başlığında belirtildiği gibi Rockstar tarafından bir haksızlığa uğramadı. GTA 3'ün ana karakteri olmak dışında GTA San Andreas'ta ve GTA Online'da bile görüldü. Sonra GTA 3 10. Yılında Claude figürü Rockstar mağazasında yer aldı. Önen verilen bir karakter bu yüzden.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 23 Ağustos 2021, 19:42:33
Claude, Tommy, Carl ve Niko'yu bir kez daha görmek isterdim. Niko için hâlâ görme şansımız olabilir.

Güzel olurdu :uzgun:

Alıntı yapılan: JenniferAR - 23 Ağustos 2021, 22:14:49
Claude kesinlikle

Claude'un hikayesi güzel bitti aslında, ihanete uğradı ve intikamını alıp sonsuzluğa karıştı.

#McAllen

Claude, Tommy ve Carl'ı son bir kez sanırım şu 1 veya 2 yıl içerisinde göreceğiz.

PAWN DEVELOPER

Gladiator

Alıntı yapılan: JenniferAR - 24 Ağustos 2021, 21:01:36

Claude, Tommy ve Carl'ı son bir kez sanırım şu 1 veya 2 yıl içerisinde göreceğiz.

Katılıyorum. Umarım görürüz.

Impeccable

Alıntı yapılan: JenniferAR - 24 Ağustos 2021, 21:01:36

Umarım dediğin gibi olur.