GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Vice City - Mr. Black Hakkında Bilinenler & Mr. Black Kimdir?

Başlatan Bilinmeyen Bey, 12 Ağustos 2021, 17:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Görevlerde Karşılaşma

Road Kill (Ses Olarak / Planlayan)

Waste the Wife (Ses Olarak / Planlayan)

Autocide (Ses Olarak / Planlayan)

Check Out at the Check In (Ses Olarak / Planlayan)

Loose Ends (Ses Olarak / Planlayan)

Purgatory

Güzel konu, yalnız üstteki bilgiyi doğrudan metin olarak yazabilirsin, küçük gözüküyor çünkü.

Mr.Black'a gelince, Little Havana'daki telefon görevinin ardından görev vermeyi bırakıyor Mr.Black. Vercetti'nin Mr.Teal (Dövdüğümüz aşçı.) olduğunu düşünüyordu, acaba son görevde bunun farkına vardı da irtibatı mı kesti diye aklıma gelmedi değil.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Anestezi - 12 Ağustos 2021, 17:12:04
Güzel konu, yalnız üstteki bilgiyi doğrudan metin olarak yazabilirsin, küçük gözüküyor çünkü.

Mr.Black'a gelince, Little Havana'daki telefon görevinin ardından görev vermeyi bırakıyor Mr.Black. Vercetti'nin Mr.Teal (Dövdüğümüz aşçı.) olduğunu düşünüyordu, acaba son görevde bunun farkına vardı da irtibatı mı kesti diye aklıma gelmedi değil.

GTAWiki'de de olduğu gibi, metinin yanında fotoğrafta olsun dedim. Malum onu yapamıyoruz :)

Alıntı yapılan: Ghost Killer - 12 Ağustos 2021, 17:21:07
Güzel konu. Teşşekürler :helal:

Rica ederim :)

lazlow

Reservoir Dogs filminden esinlenilmiş bir karakter olduğunu düşünüyorum. Oradaki karakterler de renk isimleriyle anılıyorlar.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 12 Ağustos 2021, 19:09:28
Reservoir Dogs filminden esinlenilmiş bir karakter olduğunu düşünüyorum. Oradaki karakterler de renk isimleriyle anılıyorlar.

Bilmem gerekiyorsa özür dilerim o filmi bilenler ancak Reservoir Dogs filmi hakkında hiçbir şey bilmiyorum ve hiç izlemedim.

Mr. Black'ın GTA Liberty City Stories'de de olacağını düşünüldüğü (Çünkü BETA İçerikler) teorileri var. Ancak bunun hakkında da bilmiyoruz.

Konuyu editleyecek olursam, Affilations (Birliktelikler & İlişkiler) eklerim. Aşcı, Tommy'yi tanıyor.

laéx

GTA'nın gizemleri bitmiyor.  :D
Paylaşım için teşekkürler.

Bilinmeyen Bey

Clear

Gladiator

Impeccable

Clayss