GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Doom Eternal Steamde %75 İndirimde - Ek Paketler %50 İndirimde!

Başlatan Bilinmeyen Bey, 12 Ağustos 2021, 22:12:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Doom Eternal, id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. 2016 yılında oyun piyasasına sürülen Doom'un başlattığı seriyi ve hikayeyi devam ettiren oyundur.

Şuanda Doom Eternal Steam'de 24 Ağustos 2021 tarihine kadar %75 indirimde olacağı belirtildi.

Ayrıca Doom Eternal'ın Season Pass / Özel Paketler / DLC olarak adlandırdığımız ek içerikleride %50 indirimdedir.

KEYFİNİ ÇIKARIN!
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2021, 00:54:24 lazlow Sebep: Başlıkta tamamen büyük harfler düzeltildi

mtb

forumda başlığın çoğunu büyük harf ile yazmak yasak sanırım bunun için beni uyarmışlardı.

2017-2025

lazlow

Steam gerçekten oyuncu dostu. Oyun fiyatlarını güzel ayarlıyor ve indirimleri sayesinde daha karlı alışveriş yapabiliyoruz. Doom serisi de güzeldir. Özellikle Doom Eternal geçen sene çıkmasına rağmen bu kadar indirim alması çok güzel.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: MTB` - 12 Ağustos 2021, 22:15:05
forumda başlığın çoğunu büyük harf ile yazmak yasak sanırım bunun için beni uyarmışlardı.

Tamamdır :helal:

Alıntı yapılan: lazlow - 13 Ağustos 2021, 00:56:29
Steam gerçekten oyuncu dostu. Oyun fiyatlarını güzel ayarlıyor ve indirimleri sayesinde daha karlı alışveriş yapabiliyoruz. Doom serisi de güzeldir. Özellikle Doom Eternal geçen sene çıkmasına rağmen bu kadar indirim alması çok güzel.

Zaten Steam Caps / Memelerinin içinde Çoğunlukla İndirimler oluyor. Steam günlerce indirim koyuyor, ki satsın.

Bu bildirimde aslında bana E-Posta'mdan geldi. İstek Listemi Doom Eternal'ıda eklemiştim, bazı dostlarım bana ara-sıra oyunlar hediye ediyor. İstek Listesine oyunlar ekliyorum, kendileri seçerek hediye ediyorlar.

E-Posta'mda hemen "Doom Eternal 75% İndirimde! Hemen al!" dedi...

KamilPanpa37

Güzel paylaşım eline sağlık. Doom serisine karşı ilgi duyan oyuncuların kaçırmaması gereken fırsat  :helal:

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 14 Ağustos 2021, 12:32:45
Güzel paylaşım eline sağlık. Doom serisine karşı ilgi duyan oyuncuların kaçırmaması gereken fırsat  :helal:

Ben Doom'u sevmiyorum ancak Eternal baya güzel ve Half-Life gibi FPS oyunu olduğundan hemen kaptım. Keyfini çıkarın :)

Impeccable

Gladiator