GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar'ın GTA Ses Aktörleriyle Yaşadığı Problemler

Başlatan Impeccable, 29 Ocak 2021, 23:43:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Merhaba, Rockstar Games GTA oyunlarında seslendirme yapan bazı ses aktörleriyle problemler yaşamıştı, belki de bu yüzden bir çoğu devam oyunlarında yer almamıştı. Örneğin; GTA Vice City'den tanıdığımız Tommy Vercetti'nin ses aktörü "Ray Liotta", San Andreas'tan tanıdığımız Carl Johnson'ın ses aktörü "Young Maylay" ve GTA IV'den tanıdığımız Niko Bellic'in ses aktörü "Michael Hollick" Rockstar ile problem yaşayan başlıca isimlerden. Ray Liotta'nın sorun yaşamasının nedeni olarak; oyundan bazı kısımların kesilip atılması gösteriliyor. Michael Hollick'in sorununun nedeni ise; Rockstar oyundan ciddi miktarda para kazanmasına rağmen Hollick'in yalnızca 100.000 dolar ödeme alması ve oyun içinde yer alan kısımların reklamda kullanılması, reklam için ses aktörüne bir ücret ödenmemesi olarak gösteriliyor.

Bir Youtube kullanıcısı bu konu hakkında detaylı bir inceleme yapmış. Videoyu izleyebilirsiniz.

Peki siz Rockstar'ın ses aktörlerine karşı tutumunu ve ses aktörlerinin davranışlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Son düzenlenme: 29 Ocak 2021, 23:44:38 Impeccable

raoz

Kızgınım Rockstar'a bu konuda. Ne olaydı yani Ray Liotta ile ilişkileri iyi tutsaydın da San Andreas'ta Tommy'i göreydik. Ha? "Olma mıydı?"

Impeccable

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 30 Ocak 2021, 02:15:37
Kızgınım Rockstar'a bu konuda. Ne olaydı yani Ray Liotta ile ilişkileri iyi tutsaydın da San Andreas'ta Tommy'i göreydik. Ha? "Olma mıydı?"
Evet, aynı evrende geçen karakterleri görmek güzel olurdu.:) Bazı örneklerini görmüştük, ama özellikle Tommy ve Carl gibi karakterleri görmek isterdim açıkçası.

Gladiator

Üzücü. Keşke diğer oyunlarda görebilseydik.

Impeccable

Bilinmeyen Bey

Ay ay bilmez miyim yahu?

Young May Lay'in direk olarak isyanı ve sonuçunda GTA VI'da CJ'i görmeyeceğiz hatta izini bile bulamayacağız.

Aynı şekilde GTA Vice City'de oynadığımız abimiz olan Tommy Vercetti olarakta oynayamayacağız. Onunda ses aktörü var olmayacağını söylüyordu.

Bir Konferansa göre Franklin'ini GTA VI'da görebiliriz ya da Shawn Fantano Seslendirme yapacak.

Çünkü Konferansta Shawn Fantano ve Ned Luke:

(Gülerek) "I wanna be in GTA VI, but..." - Shawn Fantano (Franklin Ses Aktörü)

(Sakince ve Kafası Karışmak şekilde) "So do I..." - Ned Luke (Micheal Ses Aktörü)

Ned Luke GTA VI'da olmayacağını düşünüyor, Shawn Fantano olduğunu biliyor ve ingilizcede endişeli yani anxiety'li bir şekilde olacağını söylüyor GTA VI'da. Ancak Trevor'un Ses Aktörü direk **** geçmek için 2020'de GTA VI'ün duyurulacağını söyledi. Komiklik olsun diye :D

(Endişesi, yanlışlıkla oyunun ne ile alakalı olacağını anlatması olabilir)

Bu konuya @lazlow 'uda eklemek istiyorum, muhtemelen onunda benim gibi düşünceleri vardır bu konu hakkında... (Benim anlattığımda olabilir, bu konun başlığındaki konuda olabilir)

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 08 Ağustos 2021, 12:23:08
Ay ay bilmez miyim yahu?

Young May Lay'in direk olarak isyanı ve sonuçunda GTA VI'da CJ'i görmeyeceğiz hatta izini bile bulamayacağız.

Aynı şekilde GTA Vice City'de oynadığımız abimiz olan Tommy Vercetti olarakta oynayamayacağız. Onunda ses aktörü var olmayacağını söylüyordu.

Bir Konferansa göre Franklin'ini GTA VI'da görebiliriz ya da Shawn Fantano Seslendirme yapacak.

Çünkü Konferansta Shawn Fantano ve Ned Luke:

(Gülerek) "I wanna be in GTA VI, but..." - Shawn Fantano (Franklin Ses Aktörü)

(Sakince ve Kafası Karışmak şekilde) "So do I..." - Ned Luke (Micheal Ses Aktörü)

Ned Luke GTA VI'da olmayacağını düşünüyor, Shawn Fantano olduğunu biliyor ve ingilizcede endişeli yani anxiety'li bir şekilde olacağını söylüyor GTA VI'da. Ancak Trevor'un Ses Aktörü direk **** geçmek için 2020'de GTA VI'ün duyurulacağını söyledi. Komiklik olsun diye :D

(Endişesi, yanlışlıkla oyunun ne ile alakalı olacağını anlatması olabilir)

Bu konuya @lazlow 'uda eklemek istiyorum, muhtemelen onunda benim gibi düşünceleri vardır bu konu hakkında... (Benim anlattığımda olabilir, bu konun başlığındaki konuda olabilir)

Yorumun için teşekkürler, bahsettiğin videoyu izlemiştim dediğin gibi olabilir.