GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Tüm GTA Oyunlarının Trailerları

Başlatan Impeccable, 02 Nisan 2021, 00:34:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

GTA  :gta3:

GTA  :gtavc:

GTA  :gtasa:

GTA LCS

GTA VCS

GTA  :gtaiv:

GTA  :gtav:

lazlow

GTA 4 ve GTA 5 ile ne heyecanlanmıştım. Hele GTA 4'ü görünce gerçekçi grafikler derdim de şimdiki teknolojinin yanında o kadar olmadığını anladım

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Nisan 2021, 00:37:45
GTA 4 ve GTA 5 ile ne heyecanlanmıştım. Hele GTA 4'ü görünce gerçekçi grafikler derdim de şimdiki teknolojinin yanında o kadar olmadığını anladım

GTA V duyurulduğunda tüm GTA forumlarında inanılmaz bir ortam vardı gerçekten.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Nisan 2021, 00:37:45

GTA 5'e bende hypelandım. Ama GTA 4 Kadar Değil, Yani San Andreas'tan sonra daha iyi grafikli, mekanikler (trailerde o gözüktü), değişik hikaye ve karakter olunca sevdim.

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 02 Nisan 2021, 00:56:05
GTA 5'e bende hypelandım. Ama GTA 4 Kadar Değil, Yani San Andreas'tan sonra daha iyi grafikli, mekanikler (trailerde o gözüktü), değişik hikaye ve karakter olunca sevdim.
Los Santos'un havası bambaşka gerçekten, tüm GTA oyuncuları seviyor, sevmeyenini görmedim.:)

laéx

En çok GTA V fragmanında baya heyecanlanmıştım. Fakat en çok sevdiğim GTA serileri Vice City ve San Andreas.

lazlow

Alıntı yapılan: Volkan - 02 Nisan 2021, 13:18:20
En çok GTA V fragmanında baya heyecanlanmıştım. Fakat en çok sevdiğim GTA serileri Vice City ve San Andreas.
GTA 5'in PS5 fragmanında nasıl hissettin peki?

laéx

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Nisan 2021, 15:40:36
Alıntı yapılan: Volkan - 02 Nisan 2021, 13:18:20
GTA 5'in PS5 fragmanında nasıl hissettin peki?
PS5 fragmanını şimdi izledim, yani normal fragman gibi geldi bana bu sefer online moduda fragmana sokmuşlar sadece. Fragmanda farklı bir şey göremedim PS5 e özel şeyler göremedim yani.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2021, 16:08:18 Volkan

Impeccable

Alıntı yapılan: Volkan - 02 Nisan 2021, 16:02:23
PS5 fragmanını şimdi izledim, yani normal fragman gibi geldi bana bu sefer online moduda fragmana sokmuşlar sadece. Fragmanda farklı bir şey göremedim PS5 e özel şeyler göremedim yani.

Bir sonraki fragmanda daha net açıklanacaktır, ama ne zaman gelir bilemiyorum.

Gladiator

Konu için teşekkürler nostalji dolu bir konu olmuş :) .

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 05 Ağustos 2021, 15:08:17
Konu için teşekkürler nostalji dolu bir konu olmuş :) .

Kesinlikle, eski güzel günleri anımsatıyor.:)