GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victor Vance Kimdir?

Başlatan Impeccable, 22 Nisan 2021, 11:48:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Adı Soyadı: Victor Vance

Takma Adlar: Vic, Vince, Supplier, Vicky Boy, Saint Victor of Vance,Mr. Big-Shot, Corporal Vance.

Durumu: Öldü.

Gözüktüğü Oyunlar: Grand Theft Auto: Vice City Stories, Grand Theft Auto: Vice City

Victor Dominik asıllı bir Amerikandır, annesi Janet Vance, kardeşleri Lance Vance ve Pete Vance'dir. Babasının adı ise bilinmemektedir.

Victor Vance, hasta kardeşi Pete'in tedavisi için paraya ihtiyaç duymaktadır. Parayı orduya girince kazanabileceğini düşünür ve Vice City'e gelir. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve ordudan atılır.

Bu sırada Phil Cassidy ile tanışır, Phil, Victor'u Louise ile tanıştırır ve bir süre de Louise için çalışmaya başlar. Phil'in kız kardeşi olan Louise kocasından şiddet görmektedir, Victor buna şahit olunca Phil'e haber verir daha sonra Victor Marty'i öldürür. Bir süre sonra Victor ve Louise birbirinden hoşlanırlar ve çıkmaya başlarlar.

Bu olaylar gelişirken Victor'un kardeşi Lance Vance Vice City'e gelir. Gelmesiyle birlikte Victor için işler değişmeye başlayacaktır. Birlikte uy****rucu işlerine girişirler ve Bryan Forbes ile iş yaparlar. Ancak Bryan Vance kardeşlere kazık atmaya çalışacaktır, Victor uzun uğraşlardan sonra Bryan'ı öldürmeyi başarır. Bryan öldükten sonra Lance, Mendez kartelinden mal çalar ve bunu Victor'a söylemez.

Mendez karteli bundan haberdardır ve Lance kardeşleri kendileri adına çalışmak için tehdit ederler. Kabul ederler ve kartel için çalışmaya başlarlar. Ancak işler iyi gitmeyecektir bir süre sonra anlaşmazlık çıkar ve Mendez karteli Lance kardeşleri öldürmek ister.

Gladiator

Bilgi için teşekkürler konu düzenini beğendim.:helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 31 Temmuz 2021, 17:11:08
Bilgi için teşekkürler konu düzenini beğendim.:helal:

Teşekkür ediyorum.:)

ReveR